Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Hungry Joker

shounen mystery tabata yuuki manga 2012

 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 GhostPrince

GhostPrince

  夢遊病者

 • Members
 • 2,135 posts
 • Location ・ω・ 

Posted 20 December 2012 - 23:40

Posted Image


Type: manga

Genre: Action, comedy, mystery, shounen

Volumes: 4, ongoing

Author: Tabata Yuuki


Πρόκειται για το manga της Tabata Yuuki, όπου είναι και η πρώτη της δουλειά...

Μέχρι στιγμής έχουμε φτασει τα 4 κεφάλαια και συνεχίζει, αρκετά ενδιαφέρον και προτότυπο θα λέγα ως προς ένα βαθμό.


Plot / story:

Χρονολογικά βρησκόμαστε στο 2100, όπου ξεσπά ένα παράξενος ιός και εξελίσει - μεταλάσει όλα τα άγρια ζώα και ζωίφια γενικότερα σε θανατηφόρα τέρατα.

Οι άνθρωποι για κακή τους ή κάλη τους τύχη, σχετικό ειναι κιαυτό δεν επιρεάστηκαν απο αυτο τον ιό. Απο την άλη χάρη σ'αυτό φτάσανε να απειλήται το είδος τους για εξαφάνιση. Η μόνη τους προστασία που παρείχαν ήτανε το " government's battle scientist organization" ή αλιώς

οι λευρκοί jokers.


Ξεκινάμε λοιπόν με την Αλίκη και τη μικρή τη αδελφή, τη Μόνα, όπου ζουν σε ένα απομονωμένο νησί της πόλης, όπου δεν υπάρχει η ελπίδα να τους σώσει κανένας "Λευκός Joker", αλλα ούτε τρόπος για να φύγουνε απο κει. Η Αλίκη είναι αποφασιμένη να προσετεύσει τη μικρή της αδελφή, αλλα αυτή και ο εξοπλισμός της δε θα είχαν καμία ελπίδα σε κάποια "μεγάλη επίθεση".


Μία μέρα, εμφανίζεται εκει ένα παράξενο αγόρι, φορώντας ένα κατάλευκο παλτό, έχοντας ένα παράξενο χρονοδιακόπτη να εορείται πάνω απο το κεφάλι του.
Και ε΄δω ξεκινά ουσιαστικά η ιστορία μας, θα καταφέρουνε να σώσουνε αυτη τη μικρή πολη? :)


Groups Scanlating:


JumpLJ Scanlations
K.I.S.S.
Lazy Ass Scans
S2scans


enjoy ^^


Edited by GhostPrince, 20 December 2012 - 23:41.

フカフカ

#2 Vagelio

Vagelio

  Derp

 • Review Team
 • 1,231 posts

Posted 20 December 2012 - 23:49

Είχα διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο από αυτό αλλά δεν μου άφησε δυνατές εντυπώσεις. Έχει το έντονο το generic shounen jump στιλ, σαν να πίεσαν την mangaka να το κάνει ακριβώς μέσα σε αυτά τα στερεότυπα (και από πλευράς σχεδίου και από πλευράς σεναρίου).
Δεν νομίζω να αλλάξει στην πορεία, οπότε μάλλον δεν θα το προχωρήσω.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#3 GhostPrince

GhostPrince

  夢遊病者

 • Members
 • 2,135 posts
 • Location ・ω・ 

Posted 20 December 2012 - 23:59

Αυτό που λες ισχύει, ειδικά για το σχέδιο, αν και η ιπόθεση νταξει, δε θα την έλαγα και κλείσε, έχει τα τρελά του κιαυτό :)
προσωπικά με έχει κρατήσει μέχρι στιγμής, δε περιμένω και τιποτα τρομερό απο το συγκεκριμένο, αλλα περνα ευχάριστα η ώρα ^^
フカフカAlso tagged with one or more of these keywords: shounen, mystery, tabata yuuki, manga, 2012