Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * - - - 1 votes

Spirits Are Forever With You - νέο novel για το Bleach

Bleach novel book

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 12 May 2012 - 22:41

Μιας και έγινε request έφτιαξα ένα καινούριο topic για το καινούριο novel του Bleach με το όνομα Spirits Are Forever With You.

Το γράφει ο Ryohgo Narita σε συνεργασία φυσικά με τον Tite Kubo. Χρονολογικά τοποθετείται ανάμεσα από το Arrancar Arc και το Fullbring arc (δηλαδή τον 1,5 χρόνο που ο Ichigo δεν είχε τις δυνάμεις του και πρωταγωνιστής θεωρητικά είναι ο Don Kanonji (...) Ωστόσο, το novel αναφέρεται και σε άλλους χαρακτήρες όπως την συνάντηση του Shunshui με ένα συγκεκριμένο arrancar girl, έναν male espada ο οποίος ξέφυγε από την Hell αλλά κυρίως τις συζητήσεις που έχει ο Aizen με μερικούς από τους συγκρατούμενους του στο 8ο επίπεδο της φυλακής Mugen, όπου κρατείται.

Posted Image


Εδώ είναι η μετάφραση του κεφαλαίου που βρίσκεται στη συγκεκριμένη σελίδα και έχει να κάνει με την συζήτηση του Aizen με τον 8ο Kenpachi και μια ψυχοπαθή γυναίκα. (Τranslation by pikeish @ Deathberry)

Spoiler:


Σε άλλο spoiler μαθαίνουμε πως ο συγκεκριμένος Kenpachi αποδρά. Εδώ είναι το summary της μετάφρασης των σελίδων που σας παραθέτω πιο κάτω:

Images
Spoiler:


Summary (translation by czeliate @Bleachasylum.com)
Spoiler:


#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 12 May 2012 - 22:45

Spoiler:


#3 mjj

mjj

    Anime Fan

  • Members
  • 213 posts

Posted 12 May 2012 - 23:33

OMG οι ελπιδες να δραπετευσε η' να δραπετευσει ο Αϊζεν-σαμας αυξανονται :kill4u:
Γουσταρω το νοβελ και ελπιζω να βγει μεταφρασμενο καπου φου η' τουλ να κανουν κανα anime adaptation και να μαθουμε απο εκει τα γεγονοτα.
Posted Image

#4 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 13 May 2012 - 10:04

Spoiler:


Λες η γυναίκα να είναι το zanpakutou αυτού του Kenpachi ε; Παίζει. Αν διάβασες προσεκτικά το spoiler βλέπεις πως ο Aizen δεν αντιδρά καθόλου στις κοροϊδίες της γυναίκας (αν και φαντάζομαι έτσι θα αντιδρούσε έτσι και αλλιώς). Μπορεί αυτή να βρίσκεται μονάχα στον εσωτερικό κόσμο του Azashiro. Εξάλλου, κρίνοντας από τον Άιζεν, οι κρατούμενοι σε εκείνο το επίπεδο είναι αλυσσοδεμένοι. Ο Azashirou είναι ελεύθερος και στο δεύτερο spoiler δραπετεύει αλλά δεν υπάρχει καμιά αναφορά για την γυναίκα, παρότι και εκείνη ήταν ελεύθερη. Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το παραπάνω σενάριο.

Θα ενημερώνω το thread όποτε έχω νέα. Ελπίζω να μεταφραστεί κάποια στιγμή ολόκληρο.

#5 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 13 May 2012 - 10:38

Όταν λέει ότι ο Ναριτα συνεργάζεται με τον Κουμπο, εννοεί ότι τα όσα διαβάζουμε δεν αποκλείεται να περιληφθούν στην κανονική ιστορία άραγε;

#6 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 13 May 2012 - 10:46

Όταν λέει ότι ο Ναριτα συνεργάζεται με τον Κουμπο, εννοεί ότι τα όσα διαβάζουμε δεν αποκλείεται να περιληφθούν στην κανονική ιστορία άραγε;


Θεωρητικά, όχι απαραίτητα. Γιατί και με τους παραγωγούς του anime συνεργαζόταν ο Kubo αλλά κανένα filler (πέρα από αυτό με τον Ashido στο δάσος των Menos) δεν λογίζεται για canon. Ωστόσο, από ότι διαβάζω από την στιγμή που λέει καθαρά πως ασχολείται με τον 1,5 χρόνο ανάμεσα απο Arrancar και Fullbring arc, είναι πάρα πολύ πιθανό τα γεγονότα που εξιστορεί να είναι πράγματι canon και να αποτελούν set-up ή foreshadowing διαφόρων πραγμάτων που θα δούμε στο manga (πχ η απελευθέρωση του Aizen)

#7 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 26 May 2012 - 11:07

Περισσότερα νέα. Παραθέτω το summary του αποσπάσματος που βρίσκεται στις εικόνες παρακάτω. Σε αυτό το chapter μαθαίνουμε ποιός είναι ο espada που απέδρασε από την κόλαση και παίρνουμε μια γεύση από τις προθέσεις του.

Pictures
Spoiler:


Μετάφραση από την czeliate @ Bleach Asylum
Spoiler:




Also tagged with one or more of these keywords: Bleach, novel, book