Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Not Simple

not simple Natsume Ono Ono Natsume

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 atB

atB

    ♥ I Love Chaos ♥

  • Members
  • 83 posts

Posted 08 May 2012 - 12:33

Posted Image

Not Simple

Mangaka: Ono, Natsume (ιστορια & σκιτσο) | Κατηγοριες: Drama, Slice of Life, Seinen | Ετος: 2004

Μου φανηκε περιεργο που εκανα search και δεν εβγαλε τιποτα, γιαυτο και ανοιξα το thread αυτο!Προσωπικα εψαχνα αυτο το manga εδω και πολυ καιρο μεχρι που προσφατα ανεβηκε και το κατεβασα αμεσως!Ηταν τρομερο απο θεμα ιστοριας αλλα ακομα και στο σκιτσο σου εδινε μια διαφορετικη αισθηση.Η ιστορια αναφερεται σε εναν τυπο που προσπαθει να βρει την αδερφη που εχει να την δει απο μικρος και του συμβαινουν διαφορα (ατυχη) συμβαντα.Στο τελος της ιστοριας σου διχνει εναν τελειως διαφορετικο τροπο να βλεπεις τα πραγματα ...Τεσπα ηταν τρομερο αμα βρειτε χρονο ριξτε μια ματια δεν θα χασετε!
:thatsit:



Posted Image


Fascea My Manga!


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 May 2012 - 12:41

Είχα διαβάσει ένα chapter το οποίο είχα βρει στους mangatraders. Πρόκειται για πολύ ωράια δουλειά τόσο σε επίπεδο αισθητικής (αγαπάμε το σχέδιο της Natsume Ono) όσο και επίπεδο ιστορίας. Πολυεπίπεδο, συγκινητικό με χαρακτήρες οι οποίοι σε κερδίζουν μέσα σε λίγες και μόνο σελίδες.

Αν έχει link που είναι ολόκληρο σε παρακαλώ στείλτο μου με pm.

Το τομάκι αξίζει να το αγοράσετε από την Viz και σκοπεύω να το κάνω σύντομα.

#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 September 2012 - 15:57

Έφτασε μόλις σήμερα στα χέρια μου και έφυγε μονορούφι. Τον πρωταγωνιστή τον λυπήθηκε η ψυχή μου, ήταν βουτηγμένος μέσα σε τόση αθωότητα που έλεγες να τον κάνεις εικόνισμα και παρόλα αυτά δεν έβγαινε καθόλου βεβιασμένα, όπως γίνεται σε άλλες δουλειές που περισσότερο εκνευριστικοί παρά συμπαθητικοί γίνονται οι χαρακτήρες. Μου άρεσε που δεν εκβίαζε συναισθήματα με αχρείαστο μελόδραμα, παρόλα αυτά ένιωθα πως η ιστορία θα αναπτυσσόταν πολύ καλύτερα αν είχε λίγο περισσότερο χρόνο να αναπνεύσει.

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: not simple, Natsume, Ono, Ono Natsume