Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Κατοικίδια ζώα και φοιτητικές εστίες

γάτες σκύλοι φοιτητής εστία

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 28 April 2012 - 17:51

Σιγά το μέρος· πιστεύω θα βρεις. Φυσικά δεν μιλάμε για καινούρια/ανακαινισμένα, καλά δυάρια σπίτια αλλά για παλιές μικρές γκαρσονιέρες σε περιέργες πολυκατοικίες του '70.
Έχουν πέσει φοβερά οι τιμές φέτος.

#17 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 April 2012 - 17:54

Τι σχέση έχει το πανεπιστήμιο με το συγκάτοικο και τη γάτα;

Θα βρεις ένα συγκάτοικο να νοικιάσετε ένα δυάρι και θα πάρεις μαζί σου και τη γάτα. Αν το σπίτι έχει ενοίκιο 300ε τότε θα πληρώνεις 150 και θα χεις και το γατί μαζί σου.
rsrGbGx.gif

#18 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 28 April 2012 - 20:42

Δαπ;Μου βάζετε δύσκολα τώρα,δεν έχω ιδέα ακόμη από αυτά.

Προφανώς και δεν το έλεγε στα σοβαρά ^_^.

Γκαρσονιέρα με 150 δεν θα βρεις καλή, αλλά οι τιμές σε διαμερίσματα απ' ότι βλέπω εδώ http://mytilini.olx.gr/houses-apartments-for-rent-cat-363 είναι λογικές στην πλειοψηφία τους. Πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότειναν τα παιδιά, δηλαδή να βρεις κάποιον να νοικιάσετε μαζί.

Edited by Vagelio, 28 April 2012 - 20:43.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#19 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 28 April 2012 - 23:36

Nαι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.Βέβαια άντε να βρω τώρα κάποιον να θέλει να νοικιάσουμε μαζί και να μην τον ενοχλούν και τα κατοικίδια αφού δεν γνωρίζω κανέναν.Λογικά κάτι θα προκύψει όταν πάω στο νησί.Ευχαριστώ για τις ιδέες παιδιά.
Posted Image