Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

2ο Tουρνουά Riichi Mahjong (Αθήνα) 19 Μαίου 2012

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#1 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 23 April 2012 - 12:02

Το περιμεναμε,το ελπιζαμε,το θελαμε,το λαχταρουσαμε,το ονειρευομασταν....και ΝΑΙ μετα την τεραστια επιτυχια του πρωτου τουρνουα επιτελους ειναι ετοιμο να πραγματοποιηθει και το δευτερο τουρνουα mahjong στην αθηνα :D :D:D
Λεπτομεριες:

Μερος: Το Πανδοχειο του Δρακοφοινικα

Οδος: Σπινθαρου 32 στο Νεο Κοσμο

Ημερομηνια: 19/5/2012 ημερα Σαββατο (νταξ η ημερομηνια ειναι συζητισιμη προφανως αλλα τους περισσοτερους τους βολευει και οπανδοχεας επισης δεν εχει κανενα προβλημα)

Ωρα:τωρα για το θεμα τις ωρας ισως(ΙΣΩΣ) να υπαρχει ενα θεματακι ο πανδοχεας θελει οσο πιο νωρις μπορουμε κατα τις 14.00 αν γινεται αλλα νταξ και 16.00 οπως την προηγουμενη φορα δεν εχει θεμα (προσωπικα θα προτιμουσα και εγω στις 14.00 ωστε να προλαβουμε να παιξουμε και τον τελικο αυτη την φορα αν βεβαια παιξουμε με τους ιδιους κανονες οπως την προηγουμενη φορα)

Κανονες Toυρνουα: αν καποιος δεν εχει να προτεινει κατι καλυτερο η καποιο παραπονο σε σχεση με τους προηγουμενους κανονες τοτε ειναι οι ιδιοι με τους προηγουμενους :P

Υ.Γ. ελπιζω να υπαρχει μεγαλη συμμετοχη οπως και στο προηγουμενο και να γεμισουμε τουλαχιστον 4 (για να μην πω 5) τραπεζια :)
i wish the world was more ero and peaceful...

#2 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 23 April 2012 - 13:20

Εγω θα ειμε εκει...for sure..

I would likePosted Image for a pet...

#3 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 23 April 2012 - 13:24

βασικα στις 26 μαιου πεφτει το σαββατο
και τωρα που το σκεφτομαι νομιζω πως εκεινη τη μερα γινονται οι εξετασεις
στο διδασκαλειο ξενων γλωσσων οποτε και εγω μαλλον θα μπορω μετα τις 4!

για τις 19 νομιζω πως δεν υπαρχει προβλημα.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#4 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 23 April 2012 - 13:25

ε εμα δεν ερχοταν και ο πρωταθλητης του πρωτου τουρνουα τοτε δεν υπηρχε καποιος λογος για να γινει το δευτερο τουρνουα..σκοπος ειναι να σε ριξει καποιος απο το θρονο σου :P

edit:ναι δικο μου λαθος ειχα 25/5/2012 και το αλλαξα η κανονικη ημερομηνια ειναι 19/5/2012 thanks abc

#5 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 23 April 2012 - 14:53

Tetsuya is my mentor

Posted Image

beware!

#6 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 23 April 2012 - 15:41

γαματος ρε!!!
η ειμαι τυφλος η δεν ξερω να μετραω εγω 6 han βλεπω 2 απο την ανατολη 1 το κοκκινο 5αρι και 3 τα ντορα τα peι
τα αλλα που ειναι???
edit: καλα δεν παω καλα τα πει μετρανε 3πλα τωρα το πηρα χαμπαρι :P(με ποιον κοιμηθηκες ρε χθες????)

#7 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 23 April 2012 - 17:00

Λογικά θα σας τιμήσω και εγώ με την noobοσύνη μου..!
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#8 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 23 April 2012 - 17:09

μεχρι τοτε θα σε εχω κανει ξεφτερι!!!

#9 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 23 April 2012 - 17:20

ε εμα δεν ερχοταν και ο πρωταθλητης του πρωτου τουρνουα τοτε δεν υπηρχε καποιος λογος για να γινει το δευτερο τουρνουα..σκοπος ειναι να σε ριξει καποιος απο το θρονο σου :P

edit:ναι δικο μου λαθος ειχα 25/5/2012 και το αλλαξα η κανονικη ημερομηνια ειναι 19/5/2012 thanks abc

Βλεπω να καταληγω σαν τον Eddard "Ned" Stark....

#10 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 April 2012 - 18:01

Να ευχηθώ καλή επιτυχία κι ακόμα δυνατότερα hands σε όλους τους συμμετέχοντες στο 2ο τουρνουά. Είθε το καλύτερο tsumo να κερδίσει.

Spoiler: Couldn't resist

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#11 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 23 April 2012 - 18:18

Να ευχηθώ καλή επιτυχία κι ακόμα δυνατότερα hands σε όλους τους συμμετέχοντες στο 2ο τουρνουά. Είθε το καλύτερο tsumo να κερδίσει.

Spoiler: Couldn't resist

(και το καλυτερο ron)ευχαριστουμε kenny...εγω δεν θα ξαναεπαιζα mahjong:P(λεμε τωρα)

Βλεπω να καταληγω σαν τον Eddard "Ned" Stark....

σου εχω πει ρε δεν εχω αρχισει ακομα να βλεπω games of thrones οποτε δεν ξερω τι εχει παθει ο τυπας..

#12 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 23 April 2012 - 19:24

σου εχω πει ρε δεν εχω αρχισει ακομα να βλεπω games of thrones οποτε δεν ξερω τι εχει παθει ο τυπας..

ξερουν οι αλοι και αυτο αρκει... :bleh:

#13 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 23 April 2012 - 20:50

Αν και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται πλεόν να το επιβεβαιώσω, είμαι μέσα και εγώ.

Skinner αντιπαθητικέ beware,
I'm coming for your head

Edited by Osama Bin Laden, 23 April 2012 - 20:58.

#14 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 23 April 2012 - 21:24

καλα καλα τα ιδια ελεγες και την προηγουμενη φορα και ειδες τα αποτελεσματα:P

#15 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 26 April 2012 - 18:19

Και εγώ μέσα...

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image