Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

2ο Tουρνουά Riichi Mahjong (Αθήνα) 19 Μαίου 2012

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#31 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 20 May 2012 - 14:46

Ξέχασες να ευχαριστήσεις αυτόν που σου εξασφάλισε την 4η θέση :P :P

Μπράβο και από μένα αρχικά στα παιδιά που κάθισαν και διοργάνωσαν την όλη φάση, στον abc για την πρωτιά, στο Olgidio για το Chin' Itsu που έκανε εις βάρος μου (thank you for ruining my day :P) και στον Lord Leon που απέδειξε ότι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που ριζώνουν στις ενάρετες θέσεις τους.

Edited by Jcenawl, 20 May 2012 - 14:51.

Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#32 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 20 May 2012 - 14:50

οκ οκ και ενα ιδιαιτερο ευχαριστω στο jcenawl που με το baiman του βγηκε δευτερος στο τραπεζι του και αποτρεψε τον cloud1234 να μπει στην 4αδα...happy now??
i wish the world was more ero and peaceful...

#33 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 20 May 2012 - 15:00

Δημοσιευμένη  εικόνα
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#34 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 20 May 2012 - 16:13

Εγώ νομίζω ότι το επίπεδο ήταν σαφώς ανώτερο από το προηγούμενο. Δεν είχαμε πάλι κανένα τρομερό χέρι, η Όλγα νομίζω έκανε κάτι αξίας 24.000 - δεν θυμάμαι λεπτομέρειες...
Το καλύτερο δικό μου ήταν ένα yakuman με 4 κλειστά pon, το όποιο κατέστρεψα πριν κάνοντας richii (3 pon, ένα ζευγάρι, και 1,2 μπαμπού, κάνω ρίτσιι με μονή αναμονή στο 3 μπαμπού και το επόμενο draw μου είναι το τρίτο από το ζευγάρι που είχα - νεύραααααααααα) και ένα χέρι αξίας 12.000.
Επίσης ένα χέρι που μου βγήκε σε furiten επειδή δεν είχα δει ότι κέρδιζα και με εκείνο το tile, και τέλος ένα ron του Skinner που πήρε από μένα, επειδή δεν πρόσεξε ότι είχε πέσει σε προηγούμενο γύρο, και γω το θεώρησα safe.
Ένα ευχαριστώ στους ABC, Xaos, και Skiner που ανέλαβαν την διοργάνωση τους βαθμούς κ.λπ. και στο Xalathal που προσφέρθηκε τελευταία στιγμή να συμπληρώσει ένα κενό που είχαμε

#35 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 20 May 2012 - 18:29

ευχαριστουμε την Skinner1991 & Xa0s sports data για την καταγραφη των στατιστικων
στοιχειων του τουρνουα, επισης ενα ευχαριστω στον Xalathal που τελικα ηρθε για
να συμπληρωσουμε 16δα και να ολοκληρωθει το τουρνουα και βεβαιος το Xa0s
ιδιαιτερα για το αφισακι και τη βοηθεια με τη διοργανωση

σιγουρα υπηρξαν και παλι καποια μικρο-προβληματακια οσον αφορα στο διαδικαστικο
κομματι αλλα και του gameplay κατι που νομιζω πως μετα την εμπειρια των 2 τουρνουα
θα αλλαξει στο επομενο. δηλαδη οι κανονες θα ειναι πολυ συγκεκριμενοι απο πριν και
δεν θα υπαρχει επιτοπου συμφωνια ως προς αυτους(ΕΜΑ με ανοιχτο ταν-γιαο και χωρις
ανοιχτο riichi + uma + η βαθμολογια να ειναι το αθροισμα των ποντων που εχει μαζεψει
καθε παιχτης στο τελος του καθε παιχνιδιου)
η 1 1/2 ωρα παραμενει γιατι με τις καθυστερησεις, τις επαναληψεις του dealer, και την πολυ
σκεψη, ο χρονος δεν βγαινει! αν ειμαστε πιο γρηγοροι και στην ωρα μας νομιζω παντως
πως μπορουμε να παμε και για τεταρτο 1/2 han-chan.
η κληρωση καθε φορα πριν καθε παιχνιδι κατα τη γνωμη μου βοηθαει και βελτιωνει το
τουρνουα αλλα την επομενη φορα με διαφορετικο τροπο (αν εχετε αλλη γνωμη πειτε το).
σιγουρα δεν μπορουμε να παιξουμε ολοι με ολους, ουτε να παιζουμε ολοκληρα han-chan
οποτε ειναι ενας συμβιβασμος που πρεπει να δεχτουμε.

μπορει να χασαμε ενα παιχτη(cloud1234) που εφυγε για αναζητηση εργασιας στο εξωτερικο
(μπορει βεβαια να το δει κανεις και ως τον ανθρωπο που θα μεταλαμπαδευσει την
τρελλα του ματζονγκ και στην νοτια αφρικη XD) αλλα ταυτοχρονα κερδισαμε το ενδιαφερον του
Zed ενω το προηγουμενο διαστημα προσθεσαμε την Tsunade-sama, τον Kira και τον Jcenawl.

με Skinner1991, Lord Leon και Ambient(κουφαλιτσα στο τελευταιο παιχνιδι σε εβαλα στην τετραδα)
απο την επομενη εβδομαδα(για να εχω τελειωσει με τα Ιαπωνικα) θα κανονισουμε και τον ατυπο τελικο.
α, και κατι αλλο
Spoiler:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#36 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 May 2012 - 20:44

ευχαριστω τα παιδια όλα, πέρασα πολύ ωραία, ήταν όντως καλύτερα μιας και ξεραμε πεντε πραγματα και δεν πρηζαμε πλεον τους ιδιους και τους ίδιους να κανουν την "βρωμοδουλειά".

Ευχαριστώ τον μπίλυ ή πανδοχέα γιατι εκει που εχει πήξει ο εγκέφαλος, θα πεταχτει να πει τη μλκία του και θα ξελαγραρουμε στιγμιαια. Δηλώνω φανατικός του πανδοχείου.

Στο botάκι μας τον κέννυ σπεσιαλ θενξ, γιατι το τελευταιο του ποστ στο MP thread, με βοηθησε πολυ και το τέσταρα λαιβ. Ο τελευταιος γυρος που ειχα ζεσταθει πλεον ( και σιγουρα επαιξε ρολο και η τυχη σε ενα βαθμο) και εκανα 5-6 γυρους σερι ντηλερ - εξ'ου και η σποντα του Jcenawl - ηταν κυριως αποτοκο αυτου του ποστ.

Σορρυ γκαηζ που σας επρηξα σε κεινη τη φαση αλλα δεν επαιζε να σταματησω αν δε με σταματαγατε (τουρνουα ηταν εξ'άλλου :P ) Αν και ομολογω οτι ειχα φτασει στα ορια μου με τα συνεχομενα παιχνιδια και ανακουφιστηκα οταν εχασα...

Χαιρομαι που πλεον ειμαστε σε φαση "δε μας φτανει ο χρονος και τα τραπεζια του πανδοχειου". Αδιανοητο πριν λίγους μηνες.

Kudos ABC σαν δασκαλος και μονο, ενα κυπελλο πρεπει να το χεις. Θα χει πλακα οπως λεγαμε, οταν θα πας να παρεις το βραβειο XD.

Καλοτάξιδος cloud, οταν ξαναρθεις φερε μας για σουβενιρ καναν αλλοδαπο καμμενο με τις "κινεζικες καραμελιτσες με τα ορνιθοσκαλισματα" :kakaka:

Και ....

Spoiler:

stasou%2520mygdala.jpg

#37 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 20 May 2012 - 22:12

η κληρωση καθε φορα πριν καθε παιχνιδι κατα τη γνωμη μου βοηθαει και βελτιωνει το
τουρνουα αλλα την επομενη φορα με διαφορετικο τροπο (αν εχετε αλλη γνωμη πειτε το).

εμενα η μονη μου διαφωνια ειναι εδω(σορρυ champion).θα προτιμουσα να παιζαμε,περα απο τον πρωτο γυρο,αναλογα με την βαθμολογια ετσι ωστε αυτοι που εχουν πολλους ποντους να μην ξεφυγουν και αντιστοιχα αυτοι που εχουν λιγους να μην πεσουν κιαλλο παιζοντας με τους "καλους".
γιατι κακα τα ξεματα abc-dono αν ειχαμε παιξει μαζι θα σε ειχα ξεζουμισει:P

#38 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 20 May 2012 - 22:23

εμενα η μονη μου διαφωνια ειναι εδω(σορρυ champion).θα προτιμουσα να παιζαμε,περα απο τον πρωτο γυρο,αναλογα με την βαθμολογια ετσι ωστε αυτοι που εχουν πολλους ποντους να μην ξεφυγουν και αντιστοιχα αυτοι που εχουν λιγους να μην πεσουν κιαλλο παιζοντας με τους "καλους".
γιατι κακα τα ξεματα abc-dono αν ειχαμε παιξει μαζι θα σε ειχα ξεζουμισει :P

εγω πιστευω πως ετσι ειναι καλυτερα γιατι στους 16 εκεινοι που θα ξεχωριζαν στους 8
καλυτερους μετα το πρωτο παιχνιδι θα επαιζαν συνεχως στα πρωτα 2 τραπεζια και οι
υπολοιποι στα αλλα δυο με καποιες εξαιρεσεις κατι το οποιο δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα!
και ...σιγα τα ξαιματα XD απλα θα ησουν τωρα εκτος 4δας :P

xhH5lXP.jpg

#39 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 20 May 2012 - 23:34

Leon-sama, θα ήταν πολύ βαρετός ο τελευταίος γύρος (τουλάχιστον στο δικό μας τραπέζι) αν δεν υπήρχε το chombo μου.Όλα στρατηγικά-μη χέσω-ήταν!*όπα!*
Πέρα από την πλάκα, εκείνη την στιγμή πραγματικά ήθελα να αυτοπυρποληθώ.Πάνω που είχα μάθει τα βασικά yaku χωρίς το σκονάκι μου, ξαφνικά chombo...Ακόμα ακούω τις φωνές των Skinner και Cloud στα αυτιά μου "Ipeiko μόνο με κλειστό...κλειστό...ΚΛΕΙΣΤΟ!"

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν και τα παιδιά που το διοργάνωσαν!Το κλίμα ήταν άψογο και προσωπικά πέρασα πολύ ωραία.Ένα μεγάλο GRATS στον abc για την πρώτη θέση, μάζεψες πολλά (τυχερά) pantsu, σε καλή μεριά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, σε όσους με "προπόνησαν" τις τελευταίες 2 βδομάδες, μου μάθατε πολλά (ακόμα και όταν μου φωνάζατε για τις βλακείες που έκανα) και θα συνεχίζω να μαθαίνω γιατί μου κολλήσατε το μικρόβιο.

*grabs pop corn* περιμένω τον τελικό!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#40 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 21 May 2012 - 10:20

εγω πιστευω πως ετσι ειναι καλυτερα γιατι στους 16 εκεινοι που θα ξεχωριζαν στους 8
καλυτερους μετα το πρωτο παιχνιδι θα επαιζαν συνεχως στα πρωτα 2 τραπεζια και οι
υπολοιποι στα αλλα δυο με καποιες εξαιρεσεις κατι το οποιο δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα!

απο οτι φαινεται διαφωνουμε σε ολα,οκ περιμενε τον τελικο το yakuman μου θα τα ξεκαθαρισει ολα:P

Ακόμα ακούω τις φωνές των Skinner και Cloud στα αυτιά μου "Ipeiko μόνο με κλειστό...κλειστό...ΚΛΕΙΣΤΟ!"

και να πεις οτι δεν στο ειχαμε ξαναπει παει στο κομματια αλλα το συγκεκριμενο ριμαδοyaku στο εχουμε πει τουλαχιστον 3-4 φορες...θελεις ακομα αρκετη προπονηση για να μπορεσεις να τα βαλεις με τους δαιμονες και τα τερατα με τα οποια παιζουμε:P

#41 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 21 May 2012 - 11:10

Τώρα προκαλείς...
Δηλαδή εσύ προτιμάς να παίζεις με random αντιπάλους αντί με τους ποιο δυνατούς εκείνη την στιγμή ή και τους ποιο κωλόφαρδους εκείνη την στιγμή ???
Επιφυλάσσομαι κ με τα πλήρης στατιστικά του πρώτου γύρου (οπού παίξαμε σε 1 τραπέζι 4 άτομα που ξέραμε το παιχνίδι) να σου αποδείξω οτι το

καλυτερους μετα το πρωτο παιχνιδι θα επαιζαν συνεχως στα πρωτα 2 τραπεζια

είναι λάθος οχι μόνο θεωρητικά αλλά κ πρακτικά...

*grabs pop corn from Tsunade-sama hands * και περιμένω και εγω τον τελικό!

Edited by Xa0s, 21 May 2012 - 11:11.

I would likePosted Image for a pet...

#42 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 21 May 2012 - 12:46

ε, καλα δεν θα τσακωθουμε κιολας, μια γνωμη ειναι ...
τωρα που το ξανασκεφτομαι σε προκαλω σε μονομαχια, στο ονομα του
Ταβερνιε :slash: διαλεξε οπλο μερος και ωρα :hihi2:

xhH5lXP.jpg

#43 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 21 May 2012 - 13:01

2 player mahjong old champion vs new champion γουσταρω!!!μπορουμε να πονταρουμε κιολλας??? :P

#44 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 May 2012 - 13:07

Κάντε το όπως στην τρίτη season του manga του Kaiji: 17-step landmine mahjong, με χέρια αξίας mangan or greater.

Let the ざわ・・・ざわ・・・ overwhelm you.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#45 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 21 May 2012 - 13:24

τωρα που το ξανασκεφτομαι σε προκαλω σε μονομαχια, στο ονομα του
Ταβερνιε :slash: διαλεξε οπλο μερος και ωρα :hihi2:

Youtube Video

οπλο : Mahjong διασκευές σε ελληνικά τραγούδια παντός είδους. Για αν θεωρηθεί έγκυρο ένα τραγούδι χρειαζόμαστε ή 1 κουπλε ή 1 ρεφρεν με τουλάχιστον μια αναφορά σε mahjong realated staff.
μερος : στον Δρακοφινικα
ωρα : όταν βρεθούμε βρε αδερφέ.

P.S : Οι ήδη μεγάλες επιτυχίες
1.''Αχ το Richi μου''
2.''Γιατί έχεις το Homba πλάι σου''
3. ''Ο άνεμος μου ''
4. ''Κατάρα και τα Kan''

Δεν μπορούν να συμμετέχουν...

2 player mahjong old champion vs new champion γουσταρω!!!μπορουμε να πονταρουμε κιολλας??? :P

Αυτό θα ήταν υπερβολικά αναμενόμενο...

I would likePosted Image for a pet...