Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Indie Video Game Developers
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 20:19
Υπάρχει κανένας εδώ που δοκιμάζει να φτιάξει το δικό του game?
Εγώ έχω καταπιαστεί με τη Unity Engine και μιας και σκαμπαζω κάποια πράγματα από 3D Design στο 3DsMax, προσπαθώ να φτιάσω ένα παιχνιδάκι Turn based sRPG τύπου disgaea.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 20:50
Προσωπικα, δεν έχω ασχοληθεί αλλά σκέφτομαι να το κάνω ίσως κατά το καλοκαίρι που υπάρχει και περισσότερος ελεύθερος χρόνος.
Ουσιαστικά εσύ φτιάχνεις μοντέλα στο 3Ds Max ή γράφεις και κώδικα σε κάποια γλώσσα;
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 20:54
Από γλώσσα στη Unity έχω επιλέξει να γράφω σε Javascript.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 20:58
Και τα δυο. Αλλά ερασιτεχνικά πάντα, μην φανταστείς τίποτα τρελά πράγματα.
Από γλώσσα στη Unity έχω επιλέξει να γράφω σε Javascript.
Javascript τι εννοείς; Java;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι Javascript λέγεται η γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ιστοσελίδες or sth.
Επίσης, υπόψιν ότι υπάρχει ανοιχτό (δωρεάν) dev kit (ή όπως το λένε) για να αναπτύξεις παιχνίδια για το XBox Live Arcade.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 21:07
Javascript τι εννοείς; Java;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι Javascript λέγεται η γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ιστοσελίδες or sth.
Επίσης, υπόψιν ότι υπάρχει ανοιχτό (δωρεάν) dev kit (ή όπως το λένε) για να αναπτύξεις παιχνίδια για το XBox Live Arcade.
Όχι Java. Αυτό είναι διαφορετικο. Javascript, όπως και στις ιστοσελίδες που λες. Η Unity σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ C Sharp, Javascript και Boo. Εγώ ακολούθησα το δρόμο της Javascript γιατί είναι πιο εύκολη, και γιατί υπάρχουν ενα κάρο tutorials εκμάθησης του Unity API σε Javacript.
όσο για το Arcade δεν ξέρω.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 12:14

κιεγώ εχώ ενα στόχο προς τα κει, να φτιάξω κάπιο 3d game κάπια στιγμη, ασχολούμε αρκετα με 3ds και sculpt, περιμένοντας το καλοκαιρι για να πιασω επιτελους και την unreal engine >.> αν και να πώ την αλη8εια δεν ασχολουμε και παρα πολυ καιρο

Mε προγραματισμό δεν εχω ασχολη8ει και ιδιετερα αλλα αποτι ξερω η C++ ειναι που χρησημοποιειται περισοτερο και προτιμαται σ'αυτα

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 14:15
Eσύ τωρα για να καταλάβω κιεγώ, στην ουσια ψαχνεις άτομα για να βγει καποια ομαδα να φτιαξατε παιχνιδι?
Όχι, μόνος μου στον ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 14:18

well, good luck with it

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 01:31

ή το κανες για να μιλαμε όσοι ασχολουμαστε μ'αυτά απο δω? xD
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 03:20
απο το thread ακόμα δε καταλαβα τι αναζητούσες
ή το κανες για να μιλαμε όσοι ασχολουμαστε μ'αυτά απο δω? xD
Το δεύτερο.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 13:41
επίσης υπάρχει ήδη topic για αυτό το θέμα και γενικα για τα Indie Game εδω
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/7572-indie-games/

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 06:25
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2012 - 13:29
Για όποιον ασχολείται με 3D modelling & animation, μέχρι τέλη Απριλίου, Daz Studio, Bryce και Hexagon είναι δωρεάν.
Δεν το χω ξανακούσει. Θα το τσεκάρω.
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2019 - 11:02
Ενας λόγος να αποσυνδέσω το ίντερνετ και να παίζω μόνο offline μετα από αυτο. Το Twitter κατάντησε δικαστής, εκτελεστής και τιμωρος ακόμα και για αυτούς που έχουν ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβληματα και ενώ και οι δύο πλευρές κάνουν λάθη και παιδομαζωμσ στα πιστεύω τους, βλέπω γνωστά ονόματα να τάσσονται με τον έναν ή τον αλλον. Θλιβερή κατάσταση
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2019 - 13:07
that's a dude!