Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Indie Video Game Developers

• Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 zazoum

zazoum

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 April 2012 - 20:19

Γεια σας.
Υπάρχει κανένας εδώ που δοκιμάζει να φτιάξει το δικό του game?
Εγώ έχω καταπιαστεί με τη Unity Engine και μιας και σκαμπαζω κάποια πράγματα από 3D Design στο 3DsMax, προσπαθώ να φτιάσω ένα παιχνιδάκι Turn based sRPG τύπου disgaea.

#2 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 17 April 2012 - 20:50

Μπράβο, πολύ ενδιαφέρον.

Προσωπικα, δεν έχω ασχοληθεί αλλά σκέφτομαι να το κάνω ίσως κατά το καλοκαίρι που υπάρχει και περισσότερος ελεύθερος χρόνος.

Ουσιαστικά εσύ φτιάχνεις μοντέλα στο 3Ds Max ή γράφεις και κώδικα σε κάποια γλώσσα;

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#3 zazoum

zazoum

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 April 2012 - 20:54

Και τα δυο. Αλλά ερασιτεχνικά πάντα, μην φανταστείς τίποτα τρελά πράγματα.
Από γλώσσα στη Unity έχω επιλέξει να γράφω σε Javascript.

#4 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 17 April 2012 - 20:58

Και τα δυο. Αλλά ερασιτεχνικά πάντα, μην φανταστείς τίποτα τρελά πράγματα.
Από γλώσσα στη Unity έχω επιλέξει να γράφω σε Javascript.

Javascript τι εννοείς; Java;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι Javascript λέγεται η γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ιστοσελίδες or sth.

Επίσης, υπόψιν ότι υπάρχει ανοιχτό (δωρεάν) dev kit (ή όπως το λένε) για να αναπτύξεις παιχνίδια για το XBox Live Arcade.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#5 zazoum

zazoum

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 April 2012 - 21:07

Javascript τι εννοείς; Java;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι Javascript λέγεται η γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ιστοσελίδες or sth.

Επίσης, υπόψιν ότι υπάρχει ανοιχτό (δωρεάν) dev kit (ή όπως το λένε) για να αναπτύξεις παιχνίδια για το XBox Live Arcade.

Όχι Java. Αυτό είναι διαφορετικο. Javascript, όπως και στις ιστοσελίδες που λες. Η Unity σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ C Sharp, Javascript και Boo. Εγώ ακολούθησα το δρόμο της Javascript γιατί είναι πιο εύκολη, και γιατί υπάρχουν ενα κάρο tutorials εκμάθησης του Unity API σε Javacript.

όσο για το Arcade δεν ξέρω.

#6 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 April 2012 - 12:14

Ελα, δικός μας...αχαχα :P
κιεγώ εχώ ενα στόχο προς τα κει, να φτιάξω κάπιο 3d game κάπια στιγμη, ασχολούμε αρκετα με 3ds και sculpt, περιμένοντας το καλοκαιρι για να πιασω επιτελους και την unreal engine >.> αν και να πώ την αλη8εια δεν ασχολουμε και παρα πολυ καιρο :) Eσύ τωρα για να καταλάβω κιεγώ, στην ουσια ψαχνεις άτομα για να βγει καποια ομαδα να φτιαξατε παιχνιδι?
Mε προγραματισμό δεν εχω ασχολη8ει και ιδιετερα αλλα αποτι ξερω η C++ ειναι που χρησημοποιειται περισοτερο και προτιμαται σ'αυτα :P
フカフカ

#7 zazoum

zazoum

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 18 April 2012 - 14:15

Eσύ τωρα για να καταλάβω κιεγώ, στην ουσια ψαχνεις άτομα για να βγει καποια ομαδα να φτιαξατε παιχνιδι?

Όχι, μόνος μου στον ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι.

#8 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 April 2012 - 14:18

I see....xD καλή φαση :P δύσκολο αυτο , αν είσαι και μονος :P
well, good luck with it :)
フカフカ

#9 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 April 2012 - 01:31

απο το thread ακόμα δε καταλαβα τι αναζητούσες :P
ή το κανες για να μιλαμε όσοι ασχολουμαστε μ'αυτά απο δω? xD
フカフカ

#10 zazoum

zazoum

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 19 April 2012 - 03:20

απο το thread ακόμα δε καταλαβα τι αναζητούσες :P
ή το κανες για να μιλαμε όσοι ασχολουμαστε μ'αυτά απο δω? xD

Το δεύτερο.

#11 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 19 April 2012 - 13:41

Multimedia Fusion 2 εγω με αυτο εχω πειραματιστει είναι αρκετά ευκολο
επίσης υπάρχει ήδη topic για αυτό το θέμα και γενικα για τα Indie Game εδω
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/7572-indie-games/
Posted Image

#12 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 April 2012 - 06:25

Για όποιον ασχολείται με 3D modelling & animation, μέχρι τέλη Απριλίου, Daz Studio, Bryce και Hexagon είναι δωρεάν.
Posted Image
Posted Image

#13 zazoum

zazoum

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 23 April 2012 - 13:29

Μετονομάστε κάποιος mod το θέμα σαν "Amateur Game Developers". Ταιριάζει περισσοτερο σ' αυτό που εννοώ.

Για όποιον ασχολείται με 3D modelling & animation, μέχρι τέλη Απριλίου, Daz Studio, Bryce και Hexagon είναι δωρεάν.

Δεν το χω ξανακούσει. Θα το τσεκάρω.

#14 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 September 2019 - 11:02

Αυτοκτόνησε ο δημιουργός του Αquaria, Alec Holowka και γίνεται εμφύλιος πόλεμος στα Social media.
Ενας λόγος να αποσυνδέσω το ίντερνετ και να παίζω μόνο offline μετα από αυτο. Το Twitter κατάντησε δικαστής, εκτελεστής και τιμωρος ακόμα και για αυτούς που έχουν ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβληματα και ενώ και οι δύο πλευρές κάνουν λάθη και παιδομαζωμσ στα πιστεύω τους, βλέπω γνωστά ονόματα να τάσσονται με τον έναν ή τον αλλον. Θλιβερή κατάσταση

#15 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 posts

Posted 01 September 2019 - 13:07

Το Twitter ήταν τραγικό εδώ και πολλά χρόνια. Μπαίνω μόνο για το art και τα memes μια φορά στο τόσο. Το Aquaria δεν ήξερα τι είναι, αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για παιχνίδι στο μέλλον!

8J90AKf.jpg

that's a dude!