Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

.aNiMe//GR Portal - Coming Soon... ^^

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#46 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 18:25

Aaaah!Me has no mail in da inbox for da portal :cry5: not fairr..

Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να κάνεις login με ακριβώς τα ίδια στοιχεία που δίνεις και στο forum.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#47 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 19:02

κ πειτε ολιγον τι βλημα αλλα ακομα δν καταλαβα τι κανουμε εκει :hahaha:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#48 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 19:18

Προς το παρόν δεν κάνετε κάτι, πέρα από το να εξοικειώνεστε και να διασκεδάζετε με το καινούριο τζιτζιμπλίκι. :)

Την δουλειά προς το παρόν την ρίχνουμε εμείς.

#49 Antwnhs

Antwnhs

生き残るために強

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGlyfada

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 19:45

καλησπερα , μου βγαζει ενα error :erk:
καποια ιδεα?

Posted Image

#50 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 21:04

Εγώ έχω άλλη απορία... Γιατί όταν κάνω login βλέπω μόνο τα δικά μου σχόλια/εικόνες/events κλπ;
phmava.php

#51 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 21:14

Γιατί το ρυθμίσαμε έτσι. Να βλέπει ο καθένας μόνο τη δραστηριότητα τη δικιά του και των "φίλων" του όχι όλων των μελών. Για κάποιο λόγο αν είσαι guest στα δείχνει όλα, we are working on it. Επίσης έτσι κι αλλιώς η αρχική σελίδα θα διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά και όλα αυτά θα φύγουν και θα υπάρχουν μεν σε κάποιο άλλο tab αλλά δεν θα υπάρχουν στο home.

Όπως καταλαβαίνετε τα πάντα είναι υπό επισκευή και κατασκευή οπότε ζητάμε την υπομονή σας και τη συμπαράσταση σας. :3

xbJ3b2w.jpeg

#52 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 21:34

Γιατί το ρυθμίσαμε έτσι. Να βλέπει ο καθένας μόνο τη δραστηριότητα τη δικιά του και των "φίλων" του όχι όλων των μελών. Για κάποιο λόγο αν είσαι guest στα δείχνει όλα, we are working on it.

Το φεησμπούκι υπάρχει ήδη! :tongue2:

stasou%2520mygdala.jpg

#53 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 21:42

Lord Leon δεν σε πιάνω. Εκτός και αν κάνεις χούμορ.

xbJ3b2w.jpeg

#54 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 22:33

Πάντως για να απαντήσουμε και λίγο πιο σοβαρά στο θέμα "facebook/animebook/w/e''. Όχι δεν είναι η πρόθεσή μας να στραφούμε σε τέτοια κατεύθυνση. Αν παρουσιάζει αυτήν την εικόνα είναι επειδή είναι αρχή ακόμη, και βάλαμε αυτό ως homepage ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε. Η κατεύθυνση στην οποία στρεφόμαστε - αναφορικά με το social κομμάτι- δεν απέχει πολύ από το στυλ των profiles που υπάρχουν ήδη αυτή την στιγμή, με κάποια παραπάνω features. Αυτό όμως θα αποτελεί ένα πολύ μικρό τμήμα αυτών που έχουμε στο μυαλό μας. Ετοιμάζουμε πράγματα τα οποία ελπίζουμε ότι θα σας αρέσουν και θα σας εξυπηρετήσουν σε πάρα πολλούς τομείς.Τα οποία όμως απαιτούν χρόνο, υπομονή και προσπάθεια και το δυσκολότερο όλων - διάβασμα ακόμη και από μέρους ατόμων που δεν έχουν ως κύριο αντικειμενο τους υπολογιστές.

Οπότε για άλλη μια φορά ζητάμε την υπομονή την κατανόηση και την συνεργασία σας. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ το να δίνετε βάση σε όσα λέμε ώστε να μην χρειάζετε να επαναλαμβανόμαστε συνεχώς.

#55 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2012 - 22:57

εγώ το μονο που ελπίζω είναι να το μεταφράσετε στα ελληνικά(κάτι που δεν έχει γίνει με το forum) κατά αλλα καλά βλέπω να το πάτε.

#56 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 00:20

εγώ το μονο που ελπίζω είναι να το μεταφράσετε στα ελληνικά(κάτι που δεν έχει γίνει με το forum) κατά αλλα καλά βλέπω να το πάτε.

Μα τι λες... Εγώ όλα Ελληνικά τα βλέπω!
Spoiler:

Σόρρυ βαριέμαι απίστευτα!!!
phmava.php

#57 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 18:25

Μόλις μπήκα στα εισερχόμενα στο mail μου. Μπαίνω σπάνια αλλά δεν χάνετε τίποτα που δεν μπαίνετε κι εσείς. :P
Λοιπόν, είδα περί τίνος πρόκειται, ωστόσο δεν κατάλαβα... δεν πειράζει. Θα δω στην πορεία...
Από κει και πέρα κάντε δουλειά σας...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 21:51

Μα τι λες... Εγώ όλα Ελληνικά τα βλέπω!

Spoiler:

Σόρρυ βαριέμαι απίστευτα!!!

νομίζω πρέπει να τον προσλάβετε :P

Spoiler:

#59 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 17:39

Έχω να μπω πολύ καιρό, είναι η αλήθεια, αλλά άλλαξε πολύ το μέρος. XD Ωραίο όμως.

#60 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 17:56

στο url βάλε ένα "s" μετά το forum (forums)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate King: 08 Ιούνιος 2012 - 17:56