Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 01:50
Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καλά την θεωρία που κρύβεται πίσω από το Nen & το Ren καθώς πάει καιρός από τότε που το διάβασα.
Οπότε το επόμενο επεισόδιο,είναι μια καλή ευκαιρία να τα ξαναθυμηθώ.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 20:22

Τη στιγμή αυτή είμαι πεπεισμένος ότι βλέπω από τα πιο όμορφα και καλώς δομημένα shounen!!!
Moar damnit, MOAR!!!
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2012 - 13:42

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 15:46
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 16:49
Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Κάθε φορά που βλέπω ένα επεισόδιο, πωρώνομαι και ανάβω στην κυριολεξία. Ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός μου. Να το προσέξω

Ο Gon and Killua θεούληδες και η πλοκή προχωρά πολύ ωραία. Εντάξει ο Χισόκα κλασικός θεός! Μόλις τον βλέπεις, σου προξενεί την ίδια μπαντασίλα που σου προξενεί και ο Γιόχαν από το Τέρας! Και αυτός ο ισπανικός ρυθμός από πίσω κάθε φορά

Πολύ ενδιαφέρον το Nen to Ren! Έχει ψωμί η υπόθεση.
MOAR damnit, Moar!
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 20:36
Ο Wing αν και δεν του φαίνεται έχει τεράστια δύναμη.Με ανησυχούν πάντως οι προθέσεις του,δεν καταλαβαίνω τι κερδίζει με το να τους βοηθήσει.Δεν θεωρώ πως οφείλεται σε καλή διάθεση,ειδικά μετά από όσα είπε για την επικινδυνότητα τους.
Hisoka is back!!

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 20:52
Με τετοιο δασκαλο μαθαινω οτι υπαρχει και δν υπαρχει!!! Μα τι επ κι αυτο καντε κανα σπεσιαλ 40 λεπτο να νιωσουμε! Anyway το καλυτερο παραμενει ενα(ναι δν το ανεφερε κανεις!) ...ο Ηisoka !Τhank God he's back for more action γτ καλοι χρυσοι ο Gon και ο Killua αλλα λιγο τρελα την χρειαζομαστε damn it !
ΥΓ Supercourse mode on γτ αλλιως δν μαθαινονται σε 3 ωρες!
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2012 - 11:26
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2012 - 19:34

απ'όταν "τελείωσε η φάση της εξέτασης", η σειρά άρχισε να πέφτει στα μάτια μου, προσπάθησα αλλά τα τελευταία επεισόδια με αποτελείωσαν.
π.χ. ο δάσκαλος στην αρχή δεν τους τα είπε όλα για τα δεν,μεν,τεν-τεν αλλά μετά τους τα είπε...φοβερό εύρημα αυτή η αργοπορία στην εξέλιξη της υπόθεσης.
και το χειρότερο: βαρέθηκα.

γκρίνια τέλος. Καλή συνέχεια.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από twin: 24 Απρίλιος 2012 - 19:36

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2012 - 20:51
εγώ πιστεύω ότι η σειρά με κάθε επισόδειο γίνετε ΠΟΛΥ καλύτερη απο ότι ηταν πρίν ειδικά τώρα που μάθαμε περισσότερα για τις δυνάμεις του Hisoka και γενικά των Hunters...και σίγουρα ο δάσκαλος κάποιο λόγο θα έχει που τους είπε τα πάντα για το μεν και τα άλλα.I take a guess είναι επειδή δεν συμπαθεί τον Hisoka η για κάποιο αλλο λόγο που θα πει μετάαπ'όταν "τελείωσε η φάση της εξέτασης", η σειρά άρχισε να πέφτει στα μάτια μου, προσπάθησα αλλά τα τελευταία επεισόδια με αποτελείωσαν.
π.χ. ο δάσκαλος στην αρχή δεν τους τα είπε όλα για τα δεν,μεν,τεν-τεν αλλά μετά τους τα είπε...φοβερό εύρημα αυτή η αργοπορία στην εξέλιξη της υπόθεσης.
και το χειρότερο: βαρέθηκα.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2012 - 20:59

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2012 - 21:09
@twin Ελπίζω μόνο να μην είσαι φαν του Naruto και άλλων σημερινών shounen.
Ακριβώς αυτό.

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2012 - 21:17
Εγώ το μοναδικό θέμα που έχω είναι ότι τα δεκάχρονα είναι τόσο, μα τόσο τούμπανα.Θα το συνηθίσω όμως, που θα πάει.

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2012 - 22:00
@twin Ελπίζω μόνο να μην είσαι φαν του Naruto και άλλων σημερινών shounen.
Του Naruto ποτέ (μ'αρέσουν όμως πολύ τα openings-endings). Του One Piece κάποτε κι εκείνο το drop "πόνεσε πολύ" όπως και το τωρινό γιατί και τα 2 έχουν πολλά καλά στοιχεία.
μάλλον είναι η φύση των shounen τέτοια που αναγκάζονται να θυσιάζουν ποιότητα για ποσότητα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από twin: 24 Απρίλιος 2012 - 22:03

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2012 - 00:11
Εγώ το μοναδικό θέμα που έχω είναι ότι τα δεκάχρονα είναι τόσο, μα τόσο τούμπανα.Θα το συνηθίσω όμως, που θα πάει.
τουλάχιστον δεν έχουνε ούτε devil fox ούτε hollow inside...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate King: 25 Απρίλιος 2012 - 00:18