Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)

• Please log in to reply
458 replies to this topic

#391 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 24 March 2014 - 14:23

Nταξει δεν εχω λογια.

Φοβερος ο yupi, o morel, o knuckle, o meleoron ολοι τους.

Πιστευω ακραδαντα οτι αν ο knov δεν παθαινε αυτο το ψυχοπλακωμα θα χαν κερδισει οι hunters.

2po6sfa_jpg.gif

#392 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 24 March 2014 - 15:31

Καλά, αυτό που έπαθε μόνο ψυχοπλάκωμα δεν το λες, περισσότερο για νευρικό κλονισμό μου κάνει...

Also, στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε επιτέλους την Προεδράρα με τις απίστευτες τεχνικές του~  :8):

Posted Image

#393 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 24 March 2014 - 15:46

Τον οποίο έπρεπε να έχει δείξει ήδη αν τους έκαιγε το ζήτημα της πιστότητας. Άντε, καιρός ήταν.

#394 Ryuhide-kun

Ryuhide-kun

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 24 March 2014 - 17:27

Αυτή η σειρά όσο πάει γίνεται ακόμα καλύτερη.Ελπίζω να συνεχίσει το manga για να έχουμε και συνέχεια στο ανιμε.Υπάρχουν τόσα πράγματα που περιμένω να δω.

#395 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 24 March 2014 - 18:53

Ρε Ody, μια χαρά πιστή είναι σειρά.
Όλα τα υπόλοιπα, είναι θέματα σκηνοθεσίας.

Posted Image

#396 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 24 March 2014 - 20:40

Η σειρά είναι υπερβολικά πιστή στο manga lol (κάποιες αλλαγές υπάρχουν βέβαια), ειδικά στα τελευταία επεισόδια.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#397 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 24 March 2014 - 20:52

Η σειρά είναι υπερβολικά πιστή σε σκηνοθεσία, πράγμα που δεν μου άρεσε γιατί πήγαινε slowmotion με διήγηση χωρίς να προχωράει η ιστορία (την έχω αφήσει λίγο να μαζέψει τελευταία), αλλά όχι τόσο για να ακολουθήσει την σειρά του manga και να δώσει πιο γρήγορα λίγο Gon και Πίτα και μετά λίγο παππού. Δεν πεθαίνω για τη δεύτερη επιλογή (την αλλαγή σειράς) και πραγματικά δεν μου άρεσε η πρώτη ( η σκηνοθεσία 100% όπως στο manga). Είναι διαφορετικά μέσα και δε μπορείς να τα χειριστείς με τον ίδιο τρόπο. That's all.

Πρέπει να κάτσω να δω τα τελευταία μου φαίνεται. Βελτιώνεται καθόλου το τέμπο μετά τη συνάντηση Gon και Πίτας;

#398 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 25 March 2014 - 09:58

Μπα, το slow motion με την αφήγηση από πίσω είναι που, για μένα, το έχουν κάνει άριστο αυτό το arc. Πρώτη φορά βλέπω αυτήν την επιλογή σε anime, και σε συνδυασμό με τη μουσική και την άριστη σκηνοθεσία, πλοκή και το animation, με ικανοποιούν πλήρως. Αν το πηγαίναν πιο γρήγορα ίσως χαλούσε.

Όσο για το tempo, από τα πρώτα επεισόδια ναι, όσο να πεις, έχει επιταχύνει λίγο.

Posted Image

#399 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 March 2014 - 15:09

αν εχετε δει αυτο το αρκ συνδυαζει απο εσωτερικο μονολογο εως χιλια δυο. μην ακουω μλκς. ειναι τελεια αποδοση και σεβαστηκαν πολυ το υλικο.

εγω θα το δω ολο μαζεμενο το αρκ απο την αρχη με το καλο οταν τελειωσει.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#400 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 25 March 2014 - 15:48

ενοειτε παιδια,ειναι απο τα ποιο πιστα ανιμε,τα λογια ειναι περιτα,και συνφωνω οτι ατο το slowmotion ειναι που το κανει απιστευτο τοσυγκικρημενο σημειο του αρκ,τα λογια ειναι περιτα για το animation και την σκηνοθεσια,οσο και για την αναπτυξη των χαρακηρων ακομα ακομα και των δευτερευοντων ρολων,απιστευτος yupi, puf,οπως και αποτην αλλη knuckle knov morel,τωρα ερχεται και η μακραν καλυτερη μαχη που θα εχει γηνει σε ανιμε, ο προεδρος θα δωσει ρεστα,,,μακραν το καλυτερο shonen anime,αν και νομιζω παιδια εχει ξεφυγει απο τα shonen,γνωμη μου

#401 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 27 March 2014 - 20:19

Ερωτηση! Ξερουμε τι γινεται με manga και anime? Εχουν πει δηλαδη αν θα σταματησει το ανιμε για να βγει περισσοτερο υλικο ή θα παιξουν fillers?

Νομιζω εχει 2 χρονια να γραφτει manga, οποτε λογικα θα κοπει η σειρα

Edited by freak27, 27 March 2014 - 20:27.

Posted Image

#402 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 27 March 2014 - 20:58

Μην αγχώνεσαι, μόλις ο Togashi τερματίσει το Dragon Quest για 100η φορά θα επιστρέψει το manga.

Edited by Botsun, 27 March 2014 - 20:59.

Posted Image

#403 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 27 March 2014 - 21:05

Αρα καλα το υποψιαζομουν. Παμε για κοψιμο της σειρας  :wet2:

Posted Image

#404 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 March 2014 - 21:17

hahahhha τεμπέλης τογκάσι τα ξύνει με τζουγκράνα xD μα γιατί δεν προσαρμόζει τη ζωή του στις δικές μου απαιτήσεις λολ ηαηαη

#405 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 27 March 2014 - 21:27

Σκέψου να πληρώναμε,κιόλας.

Posted Image