Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)

• Please log in to reply
458 replies to this topic

#376 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 19 January 2014 - 13:57

Κατανοώ πως ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια στην τέχνη άλλα βρε OdyMonaxos είναι δύσκολο κάποιος να μην αντιλαμβάνεται πως τα τελευταία δυο επεισόδια ήταν έργα τέχνης και πως χαράζουν καινούργιους δρόμους όσο αναφορά την προσέγγιση στιγμών μεγάλης έντασης.

Edited by sgouver, 19 January 2014 - 13:58.

#377 DragonCrafter Alex

DragonCrafter Alex

Starting...

• Members
  • 13 posts
  • LocationDragonCraft Land

Posted 19 January 2014 - 22:18

Επειδή διάβασα το manga σε αυτά τα συγκεκριμένα επεισόδια, είδα οτι η αφήγηση ήταν ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτών. Εγώ χάρηκα που είδα αυτήν την προσέγγιση ΚΑΙ στο anime, γιατί αυτό ήταν ότι έχει φτιάξει ο συγγραφέας. Το ότι ΟΝΤΩΣ ήταν λίγο υπερβολικό, αλλά το HxH έχει βγει για να πουλήσει. Όσον το δυνατό περισσότερα επεισόδια έχει, τόσο το καλύτερο για την σειρά (από οικονομικής απόψεως) Μια άλλη, πιθανή και πολύ επιθυμητή άποψη είναι ότι το καθυστερούν όσον το δυνατό περισσότερο το τέλος της σειράς, ώστε να υπάρχει αρκετό υλικό από πλευράς mangaka και Madhouse για να φτιάξουν τα καινούργια επεισόδια. Εγώ ελπίζω. Μακάρι να είναι έτσι! Αν είναι κερνάω καφέ τους φίλους συναγωνιστές Hunters!

Dragon-on-Fire_copy2.jpg

DragonCraft Productions. Where Anime and Games are serious business.
Click on the image to view the channel!

#378 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 January 2014 - 18:26

Eιδα το 113.

Ο Μorel ειναι θεος.'' Once we finish this, first thing we do is drink ourselves silly with good alcohol. That's the only way I can get you guys to let me give you a big hug.''

2po6sfa_jpg.gif

#379 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 27 January 2014 - 21:01

Αν και έχω ελαττώσει πολύ την θέαση anime, το HxH είναι ξεχωριστό. Ειδικά τα τελευταία επεισόδια με έκαναν να ανυπομονώ να περάσει κάθε φορά η εβδομάδα για να δω το επόμενο.

Αυτό και το One piece κρατάνε δυνατό το ενδιαφέρον μου, ενώ Bleach και Naruto τα βλέπω πλέον από συνήθεια και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κρίμα που το manga είναι σε hiatus και άγνωστο αν και για πόσο θα συνεχιστεί.

Ανυπομονώ για τις μάχες που έχουν πλέον φτάσει! :dwarf:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#380 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 28 January 2014 - 22:33

Στην αρχή δεν είχα πρόβλημα με το αργό των τελευταίων επεισοδίων, απεναντίας μου άρεσε σκηνοθετικά και για το συναίσθημα που άφηνε αυτό το slow motion με τον αφηγητή να μιλάει όλη την ώρα, αλλά πλέον έχω αρχίσει κι εγώ να κουράζομαι... :P Το έχτιζε τόσο καιρό αυτό το arc, και τώρα που έφτασε στις μάχες τις δίνει με το σταγονόμετρο; Έλα λίγο επιτάχυνση...  :try:

Posted Image

#381 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 30 January 2014 - 21:16

Να ρωτήσω. Το Chimera ant arc πόσα επεισόδια ακόμα το κόβετε να κρατάει;

#382 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 30 January 2014 - 22:42

Χωρίς να κάνω κάποιον υπολογισμό, καμιά 20ριά (τι γράφω; καμιά σχέση με την πραγματικότητα...) (τι γράφω; εύστοχη πρέπει να ήταν η πρόβλεψη) ακόμα. Πάω να τα υπολογίσω.

I'm on the record. Λέω 20 επεισόδια (-+2) μέχρι να αρχίσει το επόμενο αρκ. Υπολογίζω τους τωρινούς ρυθμούς χελώνας και τόσο μου είπε και η αίσθησή μου στην αρχή

Edited by OdyMonaxos, 30 January 2014 - 22:47.

#383 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 31 January 2014 - 00:47

Θέλει 20-30 περίπου ακόμα

#384 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 31 January 2014 - 01:25

Με μεγαλη επιφυλαξη ισως και 40

header.jpg?t=1485907896

#385 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 31 January 2014 - 01:29

30; 40; Αυτό είναι αδύνατον, εκτός κι αν το πάνε κεφάλαιο και επεισόδιο. Τώρα είμαστε στα 2 κεφάλαια/επεισόδιο και σέρνεται σαν πεθαμένο. Πόσο πιο αργά;

#386 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 31 January 2014 - 01:54

30 Το μέγιστο που μπορεί να φτάσει

#387 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 31 January 2014 - 07:53

καλητερα να το βλεπετε ανα 5 επισοδεια αυτο το μερος του μανγκα παει αργα γενικα οποτε το κανανε και στα επισοδεια

#388 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 31 January 2014 - 08:14

τι σερνετε ρε παιδια πατε καλα?/ μονο και μονοτο animation που εχει και βλεπουμε τι να πουμε,,ακριβως σαν το μανγκα πααει,,ολο και καλυτερο γινεται,,,

#389 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 28 February 2014 - 19:15

παιδια απιστευτο το 118,και ερχετεσυνεχεια με ποιο επικες σκηνες,ελπειζω να το βλεπουν αρκετοι και ας μην το σχολαζουν,οτι και να πεις εια λιγο για αυτο το επος,μακραν αυτη την στιγμη κορυφαιο σονεν,η σκην ειδικα του knukle απιστευτη που νομιζει οτι εφτασε το τελος του ,καστην συνεχεια σκαει το naroukame και τρωει τις μπουνιες ο yupi,kairow να επαναφερει καποιος τον τογκασι

#390 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 March 2014 - 21:40

το 121 απιστευτο επισοδειο !!!

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]