Episode 112. No words. Epicness, light upon me. Goosebumps all over. I just can't...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 19:15
Pitou's tear's

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 19:55
Νιώθω την ανάγκη να γράψω αυτό το ποστ προκειμένου να εκφράσω τα σέβη μου στους καλλιτέχνες που έχουν επιμεληθεί αυτή την σειρά.
Το remake του 2011 μετά από αυτή την saga όπως όλα δείχνουν θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία των anime.
Respect.
Μακάρι να συνεχίσει και to manga !
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sgouver: 19 Ιανουάριος 2014 - 13:48
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 23:11
Άμα συνεχίσει το manga πιστεύω ότι το HxH θα ξεπεράσει τα πάντα :ρ
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 16:42
yep το μονο προβλημα του hxh ηταν ειναι και θα ειναι τα hiatus του που ειναι απαραδεχτα τεραστια εχι να βγαλει μανγκα κανα διο χρονια
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2014 - 16:49
Το anime καταφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μου για αυτό το ark που ήταν τεράστιες...πραγματικά μπράβο!
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 00:50
αυτο το μανγκα ειναι σαν την γκομενα που σε φτυνει και θες και αλλο

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 01:25
Χαχαχα, το αστείο είναι οτι οι περισσότεροι λένε το αντίθετο! Οτι το Chimera Ant Arc είναι πολύ βαρετό και κατώτερο από τα μέχρι τώρα arcs! Προσωπικά είναι ένα από τα αγαπήμενα μου της σείρας, για τον απλό λόγο το οτι είναι μια πολύ διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με άλλα anime/manga και αυτό με καθηλώνει. Περιμένω να αρχίσουν οι μάχες, μου έχουν πει οτι είναι πολύ καλές!
DragonCraft Productions. Where Anime and Games are serious business.
Click on the image to view the channel!
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 01:55
οι περισσότεροι λένε το αντίθετο! Οτι το Chimera Ant Arc είναι πολύ βαρετό και κατώτερο από τα μέχρι τώρα arcs!
οι περισσότεροι δε νομίζω... Απειροελάχιστες φορές το έχω ακούσει.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό το arc έχει απογειώσει την σειρά και ανέβασε το hype στα ύψη κανοντας πολλούς να την ξεκινήσουν, όπως εγω, (συνέπεσε και σύγκριση με το attack on titan που είναι της μοδός προσωπικά δεν το θεωρώ καν ισάξιο με το HXH) και με πώρωσε τοσο που διάβασα όλο το arc σε μια βδομάδα στο manga, και δεν το βαρέθηκα καθόλου οσο κι αν με χαλάει ο σχεδιασμός του Togashi.
Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο arc τoυ HXH γιατί φέρνει τα πάνω κάτω και θέτει νέες βάσεις για την συνέχεια (θεού και Togashi θέλοντος να τελειωσει το hiatus για να τη δούμε).. ειδικά από την εισβολή και μετά είναι καθηλωτικό κι όλοι οι νέοι χαρακτήρες που εμφανίζονται είναι ένας κι ένας!!
Καταπληκτικά τα 111 και 112 που τα περίμενα καιρό και ανυπομονώ για τη συνέχεια που είναι ακόμα πιο απίστευτη αν και να πω την αμαρτία μου καταβάθος θα ήθελα να αργήσει μήπως βγουν νέα chapter και δεν τελειώσει η σειρά αλλά εχω πάψει να ελπίζω πλεον...
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 02:21
Κι εγώ περίμενα τα 111 και 112 πολύ αλλά απογοητεύτηκα. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την κινούμενη εικόνα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις το στατικό πλάνο. Μέσα σε 2 επεισόδια έχουμε πεθάνει στο slow motion και έχουν μείνει αυτούσιοι όλοι οι ατέλειωτοι λόγοι του αφηγητή. Πραγματικά έχει αφήσει επί 2 επεισόδια τους χαρακτήρες μουγκούς. Ο ρυθμός είναι αργός σαν τον χάρο, και έχουμε 250 χαρακτήρες επί σκηνής. Καμιά σχέση με Yorknew και Greed island. Οι περιλήψεις των 2 τελευταίων επεισοδίων είναι κάπως έτσι:
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 02:22
Καταπληκτικά τα 111 και 112 που τα περίμενα καιρό και ανυπομονώ για τη συνέχεια που είναι ακόμα πιο απίστευτη αν και να πω την αμαρτία μου καταβάθος θα ήθελα να αργήσει μήπως βγουν νέα chapter και δεν τελειώσει η σειρά αλλά εχω πάψει να ελπίζω πλεον...
Αν ήξερα οτι θα βγουν καινούργια chapters, θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου. Αυτό είναι μια φήμη ακόμα, αλλά λέγεται οτι ο Togashi θα δίνει το σενάριο στο studio και οτι αυτό θα βγάζει τα επεισόδια.. Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, το Madhouse studio σαφώς είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο του είδους του. Με μια ματιά για να καταλάβετε.. Vampire Hunter D., Trigun, Card Captor Sakura (Clamp Works in general), Death Note, Claymore είναι μερικά από τα anime που έχει βγάλει to Madhouse.
DragonCraft Productions. Where Anime and Games are serious business.
Click on the image to view the channel!
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 02:36
Εμενα δεν με ενοχλεί σε μεγάλο βαθμο ο αφηγητής που περιγράφει και την παραμικρή κίνηση της μάχης, μου φαίνεται λίγο σαν σκάκι επειδή οι ήρωες κινούνται με στρατηγική απέναντι στα κατά πολύ δυνατότερα τούς chimera ants, κι αν δεν υπήρχε η ανάλυση του αφηγητή θα έπρεπε ο καθένας να αναλύει μόνος του την κινηση του σε στυλ bleach, naruto κι επειδή πρεπει να αναλυθούν ολα αυτά δεν θα το γλυτώναμε το slow motion αντί για πάγωμα της εικόνας θα είχαμε πολυλογία απο τους ήρωες...
Επίσης πιστεύω ότι έτσι σκιαγραφεί και κάθε συναίσθημα των ηρωων, όλα παιζουν ρολο αν το πρόσεξες απο την ψυχολογια και την σκεψη του καθενος μέχρι την κινηση που θα κάνει. Τουλαχιστον ετσι το εκλαμβάνω εγώ..μπορει να φταίει που περιμένω ανυπομονα κάθε βδομαδα το νεο επεισόδιο αλλα δεν το βαριέμαι ούτε δευτερόλεπτο
υπάρχει και στο manga υπερανάλυση πάντως αλλά οπως είπες και εσύ OdyMonaxos δεν είναι το ίδιο γιατί στο manga όλα φαινονται πιο γρήγορα με την ανάγνωση στατικών εικόνων.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vaggelis21: 17 Ιανουάριος 2014 - 02:43
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 16:56
Κι εγώ περίμενα τα 111 και 112 πολύ αλλά απογοητεύτηκα. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την κινούμενη εικόνα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις το στατικό πλάνο. Μέσα σε 2 επεισόδια έχουμε πεθάνει στο slow motion και έχουν μείνει αυτούσιοι όλοι οι ατέλειωτοι λόγοι του αφηγητή. Πραγματικά έχει αφήσει επί 2 επεισόδια τους χαρακτήρες μουγκούς. Ο ρυθμός είναι αργός σαν τον χάρο, και έχουμε 250 χαρακτήρες επί σκηνής. Καμιά σχέση με Yorknew και Greed island. Οι περιλήψεις των 2 τελευταίων επεισοδίων είναι κάπως έτσι:
Spoiler: Περιλήψεις του 111 και 112. Μην το ανοίξετε αν δεν τα έχετε δει/διαβάσει.
Ναι, αλλά μέσα σε δύο επεισόδιο των 40 λεπτών σύνολο, με την τέλεια σκηνοθεσία, μουσική και ανιμέισον, κατάφεραν να βγάλουν τόσα συναισθήματα, να νιώσουμε αγωνία και να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα τον αβυσσαλέο ορισμό που λέγεται "προσωπικότητα". Μπορεί να χτίζουν ώρες ένταση, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα επεισόδιο ως χωριστά κομμάτια ταινίας. Αυτά που θα ακολουθήσουν είναι πολύ σημαντικά, και αυτά τα επεισόδια έδωσαν την καλύτερη βάση. Το 111 ήταν υστερούσε κατά πολύ σε σχέση με το 112, το οποίο απλά δεν περιγράφετε. Αριστούργημα. And there are more to come. Από εδω η σειρά απογειώνεται.
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 17:09
Ναι, αλλά μέσα σε δύο επεισόδιο των 40 λεπτών σύνολο, με την τέλεια σκηνοθεσία, μουσική και ανιμέισον, κατάφεραν να βγάλουν τόσα συναισθήματα, να νιώσουμε αγωνία και να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα τον αβυσσαλέο ορισμό που λέγεται "προσωπικότητα". Μπορεί να χτίζουν ώρες ένταση, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα επεισόδιο ως χωριστά κομμάτια ταινίας. Αυτά που θα ακολουθήσουν είναι πολύ σημαντικά, και αυτά τα επεισόδια έδωσαν την καλύτερη βάση. Το 111 ήταν υστερούσε κατά πολύ σε σχέση με το 112, το οποίο απλά δεν περιγράφετε. Αριστούργημα. And there are more to come. Από εδω η σειρά απογειώνεται.
Διαφωνώ για τη """σκηνοθεσία""". Απλά έκαναν το manga κινούμενη εικόνα χωρίς να σκηνοθετήσουν τίποτα. Θα μπορούσαν να δώσουν όλα τα συναισθήματα χωρίς τόσο αφηγητή, δίνοντας χρόνο στις φωνές των χαρακτήρων. Θα μπορούσαν να τα πουν πολύ πιο γρήγορα και να μην χρειαζόμαστε 20 λεπτά επεισοδίου για ελάχιστα λεπτά (κι αν) δράσης, αν μεταφέρουμε την ιστορία σε πραγματικό χρόνο. Αν η σειρά απογειώνεται, τότε απογειώνεται σαν το άλμπαντρος που χρειάζεται να τρέξει έναν αεροδιάδρομο και να πηδήξει στο κενό για να απογειωθεί. Με τόσο πράγμα που ακολουθεί, μπορούν να το κρατήσουν στην ίδια ταχύτητα σαλιγκαριού μέχρι τέλους.
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2014 - 21:05
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι αν αφαιρούσαν τον αφηγητή και τις αργές σκηνές μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μερικούς θεατές που προτιμούν τη γρήγορη δράση, προσθέτοντας μάλιστα λόγια στους χαρακτήρες για να μην τους κουράσει η αφήγηση, θα χανόταν όλη η ουσία και δε θα έφτανε ούτε στο ελάχιστο την αντίστοιχη αίσθηση που άφηναν τα κεφάλαια στο manga, το πολύ-πολύ να τα έκαναν μπάχαλο. Αντίθετα επέλεξαν να δείξουν σεβασμό στο αρχικό υλικό, η μουσική ήταν πολύ καλή, κάποιες πολύ σημαντικές και δημοφιλείς σκηνές έμειναν σε λευκό και μαύρο και έδεναν με την υπόλοιπη προσπάθεια και οι ηθοποιοί και ο αφηγητής ήταν εξαιρετικοί. Γενικά δεν βλέπω λόγο να παραπονεθεί κάποιος που έχει διαβάσει το manga αν δε βάζει στη μέση τα προσωπικά του γούστα, ήταν μια ικανοποιητική μεταφορά.