Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 22:24
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 00:39
Το κωλοopening μας spoilιεραζε για κατι τετοιο αλλα οχι με τετοιο τροπο, γ@μω !!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 24 Ιούνιος 2013 - 00:40
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 11:08
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 14:39
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2013 - 13:10

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2013 - 16:19
Ειδα το 90,91,92,93 μαζι και ενθουσιαστηκα. Σιγουρα στενοχωρηθηκα λιγο που χασαν με κατω τα χερια απο knuckle και shoot αλλα νταξει ετσι ηταν το λογικο. Αυτο που περιμενω πολυ ειναι το πως θα εξελιχθει ο killua.
Tωρα καταλαβαινω γιατι ο πατερας του Killua εβαλε ορο στον γιο του να μην προδωσει ποτε τον φιλο του αλλιως να γυρισει πισω. Ηξερε οτι ο killua ειναι μαθημενος να τρεχει σε δυσκολους αντιπαλους. Για να δουμε εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τι character development θα χει ο killua στην συνεχεια της σειρας!
YΓ: Οσο γαματο ειναι αυτο το αρκ, τοσο παραλληλα και βαναυσο και ολιγον τι αηδιαστικο ειναι. Οχι αλλες γεννησεις εντομων, οχι αλλοι θανατοι σε παιδακια please Xαρηκα που ψοφησε η βασιλισσα.
Δεν εχω καταλαβει αν ο kite μπορει να ξαναγινει οπως παλια ή ο Gon τρεφει ψευτικες ελπιδες.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 19 Αύγουστος 2013 - 16:20
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2013 - 23:26
Δεν καταλαβαίνω τι εννοεις όταν λες 26 νέα επεισόδεια πάντως το ανιμε είναι τώρα στο 220 chapter του μανγκα και κατα 99% θα το φτάσει μέχρι το τέλος που είναι στο 330 στο μανγκα, και αν γίνει κανα θαύμα και ο togashi συνεχίσει το μανγκα λογικά θα συνεχίσει το adaptation.
Επίσης βγαίνει και άλλη ταινία αν και η προηγουμενη ήταν επιεικώς αθλια
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2013 - 16:11
Οngoing είναι το manga αλλά δε νομίζω πως υπολογίζουν το adaptation τόσο με τα στάνταρ κάθε season όσο με το υλικό που έχουν να καλύψουν (κι αυτό κάνει και απείρως καλύτερη τη μεταφορά). Δεν έχω διαβάσει το manga αλλά έχω ακούσει πως το συγκεκιμένο ark είναι τεράστιο οπότε δεν ξέρω αν μια season 26 επεισοδίων μόνο αρκεί για να το καλύψει.
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2013 - 16:29
Όπως με τα περισσότερα long running shounen δεν τα υπολογίζουνε με season αλλά με το υλικό που έχουν από το manga άρα λογικά θα έχουμε ακόμα καμια 40αριά επεισόδεια και αν συνεχίσει το manga που είναι σε hiatus τότε λογικά μπορεί να συνεχίσει και το anime(αν και δεν το πολυπιστεύω να ξαναρχίζει το manga στο εγγύς μέλλον).
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2013 - 21:56
Αυτός που το γράφει(togashi) είναι πολύ γνωστός για τα hiatus που κρατούν πολύ καιρό σκέψου το μεγαλύτερο το ζούμε αυτήν την στιγμη γτ έχει να βγάλει chapter απο την περασμένη άνοιξη και γενικά το serialization του μανγκα είναι μια πονεμένη ιστορία.
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2013 - 10:25
Να ρωτήσω κάτι,η σειρά που παίζεται τώρα είναι reboot της παλιάς και ακολουθεί τη σειρά manga ή είναι η συνέχεια και θέλει να έχεις γνώσεις..Δεν έχω ιδέα από HxH και θα ήθελα να ασχοληθώ με το σύμπαν..Να πάω στα παλιά επεισόδια του '99 ή στου
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2013 - 10:49
Reboot της παλιάς, οπότε δεν έχει κανένα νόημα να δεις την παλιά, ειδικά τώρα που έχει καλύψει ο,τι υλικό είχε η προηγούμενη κι επιπλέον έχει μπει και σε καινούργια ιστορία. Εγώ θα σου σύστηνα να δεις κατευθείαν την καινούργια, η οποία έχει πολύ πιο γρήγορο και καλύτερο pacing και story telling, συν το καλύτερο και πιο σύγχρονο animation. Τη παλιά τσέκαρέ την μετά, αν θες να δεις την ίδια ιστορία από μια διαφορετική σκοπιά, με διαφορετικούς ρυθμούς δηλαδή και με διαφορετική σκηνοθεσία.