Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 00:28

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2013 - 01:24
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2013 - 19:55
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DoB: 28 Απρίλιος 2013 - 19:56
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 00:38
Damn those f@cking ants... STOP TALKING!!!Αυτη γτ μιλαει δλδ? ΔΝ καταλαβα εξυπνη ειναι.?Ποιο διεστραμμενο μυαλο τν εφτιαξε αυτην?

Brace yourselves!!!!Θα σιχαθουμε εντομα!
ΥΓ Αυτη η hunter που ταν πολυ κοντη κι λιγο μαυρουλα με τν κοτσιδουλα παρεα με αυτον με τα δοντια ,ιδια με το Smoochum XD
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 02:25
technically the Queen can't "talk"(δλδ she doesn't use speech),επικοινωνει με ενα ειδος τηλεπαθειας με τα υπολοιπα ants..σε αντιθεση με τις επομενες γενιες ants(οπως του Kurt) που εχουν ανθρωπινα χαρακτηριστικα και μιλουν κανονικα μεταξυ τους.Αυτη γτ μιλαει δλδ? ΔΝ καταλαβα εξυπνη ειναι.?Ποιο διεστραμμενο μυαλο τν εφτιαξε αυτην?
Κι απορια: καθε φορα οτι τρωει γενναει ή οτι εχει μεινει κι απο τς προηγουμενες φορες?
also the Queen is a regular ant that just mutated somehow..δεν αναφερεται ποτε, νομιζω, ποιος ή τι προκαλεσε τη μεταλλαξη.
αυτο ουτε στο μανγκα εχει εξηγηθει ιδιαιτερα καλα, αλλα περνοντας υποψιν οτι καθε γενια ants φαινεται δυνατοτοτερη απο την προηγουμενη μαλλον ισχυει το δευτερο? (απο δω και περα η διατροφη της θα αποτελειται αποκλειστικα απο ανθρωπους ετσι κι αλλιως)
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 10:44
Κατά τα άλλα άλλο ένα τέλειο επεισόδιο που με κάνει να θέλω να διαβάσω το manga.
Το καλύτερο shounen.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 13:05
Το σχέδιο του και οι χαρακτήρες είναι παραπλανητικοί, απλά.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 15:41
Anyway that Arc is bound to rule. Ο Βασιλιάς μοιάζει (από το opening) λίγο με έξτρα μορφή του Freezer, αλλά φαίνεται υπερθεός.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 16:01
To παιδι του Frieza και του Cell ειναι , δεν υπαρχει αλλη εξηγησηΟ Βασιλιάς μοιάζει (από το opening) λίγο με έξτρα μορφή του Freezer

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 22:41
Αυτό το anime τελικά σε τι κατηγορία ανήκει; Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ; Η σφάξτε τους όλους μην μείνει τίποτα;
Σφάξτε τους όλους μη μείνει τίποτα. Όχι έτσι απλά όμως.
Δεν είναι παραπλάνηση, εγώ θα το έλεγα καλύτερα προετοιμασία, γιατί αφήνουν αρκετά σκοτεινά στοιχεία ώστε να ξέρεις προς τα πού κινούνται. Αυτό που κάνουν όλοι οι masters του τρόμου είναι ν' αφιερώσουν όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να δεθείς με το χαρακτήρα και να μπορείς να ταυτιστείς σε κάποιες πλευρές μαζί του κι έτσι να τον θαυμάσεις ή να τον συμπονέσεις, έτσι ώστε όταν φάει τη μεγάλη νίλα, (που ξέρεις ότι θα γίνει) να σε επηρεάσει πολύ περισσότερο απ' ότι αν δε γνώριζες τίποτα γι' αυτόν. Πχ, πεθαίνει το παιδί κομπάρσος Χ που πέρναγε τυχαία από ένα πεζοδρόμια από αδέσποτη σφαίρα του 'κακού'. Ε και σιγά τι έγινε. 'κακός' είναι, κόσμο σκοτώνει, κάποιος θα τη φάει τη σφαίρα. Το πεθαίνει όμως το παιδί που έχει δώσει υπόσχεση στην αδερφή του, στη μαμά του, έχουμε δει πόσο γενναίο είναι και πόσο λαμπρό μέλλον έχει, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Και δεν χρειάζεται πολύ screen time για κάτι τέτοιο, μόνο κάνα δυο ατάκες μερικές φορές είναι αρκετές. Ο King μπορεί ν' αφιερώσει και τα 3/4 ενός βιβλίου του γι' αυτό το σκοπό (Pet Sematary, oh dear God) και στο τελευταίο all hell breaks loose.
Εν ολίγοις, νομίζω πως δεν θα ξαναδούμε κάτι σχετικό με την οικογένεια, απλά επειδή ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που έφαγε η Βασίλισσα, και άρα είναι το πιο σημαντικό σημείο, ήθελαν ν' αφιερώσουν περισσότερο χρόνο, ίσως και για shock effect και ίσως και για να μας προϊδεάσουν για τη φρίκη της συνέχειας. Δε νομίζω πως έκαναν λάθος. Γενικώς το anime είναι πολύ προσεγμένο και πετυχαίνει αυτά που θέλει να περάσει στο θεατή, οπότε... δέστε τις ζώνες σας.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 23:38
Εν ολίγοις, νομίζω πως δεν θα ξαναδούμε κάτι σχετικό με την οικογένεια
κι ομως

Αυτό το anime τελικά σε τι κατηγορία ανήκει; Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ; Η σφάξτε τους όλους μην μείνει τίποτα;
it depends? XD στο συγκεκριμενο arc ειναι σιγουρα το δευτερο.
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2013 - 09:16
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2013 - 16:06
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2013 - 17:22