Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 5 votes

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)


  • Please log in to reply
458 replies to this topic

#256 freak27

freak27

    Sparking

  • Members
  • 622 posts

Posted 22 April 2013 - 23:32

Ευχαριστω πολυ!
Posted Image

#257 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 23 April 2013 - 00:28

Πιστευω στον τιτλο του Thread το "old anime spoilers" δεν χρησιμευει πλεον :P

header.jpg?t=1485907896


#258 Pirate King

Pirate King

    Anime Freak

  • Members
  • 429 posts

Posted 24 April 2013 - 01:24

μεταβατικό επεισόδιο, το νέο opening πολύ καλό(mute) μονο που ακόμα αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΟ $#$#@ το τραγούδι, anyway αυτό το arc θα είναι FCKING EPIC το νιώθω!

#259 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 28 April 2013 - 19:55

Spoiler: Επ 77, ή αλλιώς, ΓΙΑΤΙ ΡΕ

Edited by DoB, 28 April 2013 - 19:56.


#260 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 29 April 2013 - 00:38

Βρωμουσαν τα death flags απο χιλιομετρο!Απλα ποτε δν λες'' θα σε προστατεψω,κι παμε αυριο,κι θα κανουμε αυτο'' and you'll live to see another day!!
Damn those f@cking ants... STOP TALKING!!!Αυτη γτ μιλαει δλδ? ΔΝ καταλαβα εξυπνη ειναι.?Ποιο διεστραμμενο μυαλο τν εφτιαξε αυτην? :terror2: :terror2: Καλα ο τροπος αναπαραγωγης απλα πολυ imba για τα μυρμηγκια,πιο βολικο πεθαινεις!!!!!Κι απορια: καθε φορα οτι τρωει γενναει ή οτι εχει μεινει κι απο τς προηγουμενες φορες?

Brace yourselves!!!!Θα σιχαθουμε εντομα!

ΥΓ Αυτη η hunter που ταν πολυ κοντη κι λιγο μαυρουλα με τν κοτσιδουλα παρεα με αυτον με τα δοντια ,ιδια με το Smoochum XD

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#261 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 April 2013 - 02:25

Αυτη γτ μιλαει δλδ? ΔΝ καταλαβα εξυπνη ειναι.?Ποιο διεστραμμενο μυαλο τν εφτιαξε αυτην?

Κι απορια: καθε φορα οτι τρωει γενναει ή οτι εχει μεινει κι απο τς προηγουμενες φορες?

technically the Queen can't "talk"(δλδ she doesn't use speech),επικοινωνει με ενα ειδος τηλεπαθειας με τα υπολοιπα ants..σε αντιθεση με τις επομενες γενιες ants(οπως του Kurt) που εχουν ανθρωπινα χαρακτηριστικα και μιλουν κανονικα μεταξυ τους.
also the Queen is a regular ant that just mutated somehow..δεν αναφερεται ποτε, νομιζω, ποιος ή τι προκαλεσε τη μεταλλαξη.

αυτο ουτε στο μανγκα εχει εξηγηθει ιδιαιτερα καλα, αλλα περνοντας υποψιν οτι καθε γενια ants φαινεται δυνατοτοτερη απο την προηγουμενη μαλλον ισχυει το δευτερο? (απο δω και περα η διατροφη της θα αποτελειται αποκλειστικα απο ανθρωπους ετσι κι αλλιως)

#262 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 29 April 2013 - 10:44

Ελπίζω να παίξει κάποιο ρόλο η ευτυχισμένη οικογένεια αλλιώς η κίνηση που έκαναν να αφιερώσουν τόσο χρόνο ήταν κακή.
Κατά τα άλλα άλλο ένα τέλειο επεισόδιο που με κάνει να θέλω να διαβάσω το manga.
Το καλύτερο shounen.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#263 Slayer_13

Slayer_13

    Όμορφο αγόρι

  • Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 29 April 2013 - 13:05

Μα τα παιδάκια ήταν τόσο ευτυχισμένα oh god... Αυτό το anime τελικά σε τι κατηγορία ανήκει; Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ; Η σφάξτε τους όλους μην μείνει τίποτα;
Το σχέδιο του και οι χαρακτήρες είναι παραπλανητικοί, απλά.

#264 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 29 April 2013 - 15:41

Kαλά θανάτους είχαμε από τα πρώτα επισόδεια στα Exams, το γεγονός ότι ήταν άκυροι wannabe Hunters για τους οποίους δεν ξέραμε τίποτα, ενώ τώρα μας αφιέρωσε δέκα λεπτά character development για την οικογένεια δεν κάνει τον χαρακτήρα της σειράς λιγότερο βίαιο/ωμό/κλπ.

Anyway that Arc is bound to rule. Ο Βασιλιάς μοιάζει (από το opening) λίγο με έξτρα μορφή του Freezer, αλλά φαίνεται υπερθεός.

Posted Image


#265 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 29 April 2013 - 16:01

Ο Βασιλιάς μοιάζει (από το opening) λίγο με έξτρα μορφή του Freezer

To παιδι του Frieza και του Cell ειναι , δεν υπαρχει αλλη εξηγηση :P

header.jpg?t=1485907896


#266 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 29 April 2013 - 22:41

Αυτό το anime τελικά σε τι κατηγορία ανήκει; Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ; Η σφάξτε τους όλους μην μείνει τίποτα;


Σφάξτε τους όλους μη μείνει τίποτα. Όχι έτσι απλά όμως.

Δεν είναι παραπλάνηση, εγώ θα το έλεγα καλύτερα προετοιμασία, γιατί αφήνουν αρκετά σκοτεινά στοιχεία ώστε να ξέρεις προς τα πού κινούνται. Αυτό που κάνουν όλοι οι masters του τρόμου είναι ν' αφιερώσουν όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να δεθείς με το χαρακτήρα και να μπορείς να ταυτιστείς σε κάποιες πλευρές μαζί του κι έτσι να τον θαυμάσεις ή να τον συμπονέσεις, έτσι ώστε όταν φάει τη μεγάλη νίλα, (που ξέρεις ότι θα γίνει) να σε επηρεάσει πολύ περισσότερο απ' ότι αν δε γνώριζες τίποτα γι' αυτόν. Πχ, πεθαίνει το παιδί κομπάρσος Χ που πέρναγε τυχαία από ένα πεζοδρόμια από αδέσποτη σφαίρα του 'κακού'. Ε και σιγά τι έγινε. 'κακός' είναι, κόσμο σκοτώνει, κάποιος θα τη φάει τη σφαίρα. Το πεθαίνει όμως το παιδί που έχει δώσει υπόσχεση στην αδερφή του, στη μαμά του, έχουμε δει πόσο γενναίο είναι και πόσο λαμπρό μέλλον έχει, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Και δεν χρειάζεται πολύ screen time για κάτι τέτοιο, μόνο κάνα δυο ατάκες μερικές φορές είναι αρκετές. Ο King μπορεί ν' αφιερώσει και τα 3/4 ενός βιβλίου του γι' αυτό το σκοπό (Pet Sematary, oh dear God) και στο τελευταίο all hell breaks loose.

Εν ολίγοις, νομίζω πως δεν θα ξαναδούμε κάτι σχετικό με την οικογένεια, απλά επειδή ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που έφαγε η Βασίλισσα, και άρα είναι το πιο σημαντικό σημείο, ήθελαν ν' αφιερώσουν περισσότερο χρόνο, ίσως και για shock effect και ίσως και για να μας προϊδεάσουν για τη φρίκη της συνέχειας. Δε νομίζω πως έκαναν λάθος. Γενικώς το anime είναι πολύ προσεγμένο και πετυχαίνει αυτά που θέλει να περάσει στο θεατή, οπότε... δέστε τις ζώνες σας.

#267 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 April 2013 - 23:38

Εν ολίγοις, νομίζω πως δεν θα ξαναδούμε κάτι σχετικό με την οικογένεια


κι ομως :P

Αυτό το anime τελικά σε τι κατηγορία ανήκει; Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ; Η σφάξτε τους όλους μην μείνει τίποτα;


it depends? XD στο συγκεκριμενο arc ειναι σιγουρα το δευτερο.

#268 Slayer_13

Slayer_13

    Όμορφο αγόρι

  • Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 30 April 2013 - 09:16

Δηλαδή σε τι κοινό απευθύνεται; Σε 10χρονα όπως είναι ο πρωταγωνιστής που ψάχνει να βρει το πατερούλη του ή σε άλλες ηλικίες; Δεν μου φαίνεται λογικό να πηγαίνει ανάλογα με το αρκ πάντως. Εγώ τουλάχιστον όταν το ξεκίνησα και γενικά η πρώτη εικόνα που σου δίνει το HxH δεν είναι αυτή του "σφάξτε τους όλους", άλλα κάτι πιο happy σε στυλ Fairy Tail, γι' αυτό το λέω παραπλανητικό (για 'μένα τουλάχιστον). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που εξελίσσεται, ίσα ίσα μάλιστα...

#269 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 30 April 2013 - 16:06

Καλά σε δεκάχρονα δεν απευθύνεται σίγουρα. Από το πρώτο κι όλας arc είχαμε ξεριζώματα καρδιών και τέτοια χαρούμενα events. Ισχύει πάντως ότι κάθε arc έχει διαφορετκό χαρακτήρα, αλλά η βία δεν λύπει από κανένα από αυτά. Εδώ βέβαια, που υπάρχει ένας φανερός εχθρός προς τους κεντρικούς χαρακτήρες και γενικά την ανθρωπότητα, είναι φυσικό τα πράγματα να αγριέψουν περισσότερο. Φαντάζομαι παρόλα αυτά, ότι σε επόμενο arc, αν δεν έχουν έναν τέτοιον εχθρό, η βία θα πάει πάλι σε επίπεδα Greed Island κλπ. Που εκεί αν και υπήρχε ήταν ψιλοκομπάρσος, μιας και το θέμα ήταν το "παιχνίδι" και πώς θα χρησιμοποιήσουν τους κανόνες για να νικήσουν.

Posted Image


#270 Heathcliff

Heathcliff

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 04 May 2013 - 17:22

Μπορώ να πω ότι αυτό το arc είναι με σιγουριά το πιο βίαιο, αλλά και το καλυτερο, στο HXH. Το μόνο που μπορεί να πάει στράβα είναι αν υπάρχει υπερβολικό cencorship, αλλά μέχρι στιγμής είναι μια χάρα. Τα πράγματα βέβαια θα γίνουν ακόμη πιο σκοτείνα με την γέννηση του βασιλιά.