Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)

• Please log in to reply
458 replies to this topic

#211 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2013 - 13:27

Η μεταστροφή του τύπου ήταν έτσι και στο manga αλλά και στην προηγούμενη σειρά. Στο manga βασικά απ' ό,τι θυμάμαι ήταν ακόμα πιο σύντομη.

Τώρα για τη σειρά, δεν έχει και πολλά πράγματα να πω. Θυμάμαι είχα δει και αυτόνομο το Greed Island Saga στο παλιότερο anime επειδή ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι. Προς το παρόν η ροή πάει πολύ καλά. Το κομμάτι που περίμενα χρόνια θα ξεκινήσει μετά το τέλος του νησιού. Τόσον καιρό έκανα υπομονή και δεν διάβαζα το manga επίτηδες, μακάρι να το συνεχίσουν όσο πάει.

Μέχρι στιγμής είμαστε στην αρχή του 15ου τόμου, ενώ στην Ιαπωνία έχουν κυκλοφορήσει ~32 τόμοι. Με τον ρυθμό που πάει, θα φτάσουμε το manga σε ~2 χρονάκια. Το θέμα είναι ο mangaka να σοβαρευτεί και να συνεχίσει τη σειρά ώστε μέχρι τότε να κλείσει το anime χωρίς fillers. Χλωμό το κόβω, αλλά δεν βλάπτει να ελπίζουμε.

Πιστεψε με και εγω περιμενω πως και πως το μετα... Σε περιπτωση που δεν εχεις δει παλαιοτερο ποστ μου, εσυ ησουν αυτος που πριν χρονια μου προτεινε να το δω ,παρα την αθλια ποιοτητα των αρχικων rip και θα στο χρωσταω παντα! Για την επισημανση για το χρονο εννουσα οτι ηθελα περισσοτερο χρονο για την αναπτυξη των ικανοτητων τους και οχι για τη μεταστροφη!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DforDonald: 29 Ιανουάριος 2013 - 20:26

Δημοσιευμένη  εικόνα

#212 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2013 - 13:54

Μέχρι στιγμής είμαστε στην αρχή του 15ου τόμου, ενώ στην Ιαπωνία έχουν κυκλοφορήσει ~32 τόμοι. Με τον ρυθμό που πάει, θα φτάσουμε το manga σε ~2 χρονάκια. Το θέμα είναι ο mangaka να σοβαρευτεί και να συνεχίσει τη σειρά ώστε μέχρι τότε να κλείσει το anime χωρίς fillers. Χλωμό το κόβω, αλλά δεν βλάπτει να ελπίζουμε.

Αμήν
Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#213 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 13:44

Ωραιο και το χθεσινο επεισοδειο...αντε να δουμε τι θα γινει :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 18 Φεβρουάριος 2013 - 13:44

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#214 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 19:30

Με το σημερινό έχυσα ποτάμια nosebleed... τι ήταν αυτό Παναγία μου; Δε βάζουν προειδοποιητικά για τέτοια επεισόδια;;;

Sexyness level over 9000!

#215 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 20:40

Με το σημερινό είμαι πλέον σίγουρος... Το μαστιγώνει το δελφίνι ο Hisoka... Σα δε ντρέπεται ολόκληρος μαντράχαλος να κοζάρει τα μικρά από πίσω.. ΟΥΣΤ!

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#216 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 21:11

αυτο ειχα παθει και εγω τοτε...και το αποδωσαμε στην κακη σκηνοθεσια ....
:bleh: ...οχι ε?

επειδη δεν εχω διαβασει κατι σχετικο ..το ανιμε το πανε κανονικα με το μανγκα ...δλδ θελουν να το συνεχισουν μεχρι τωρα που εχει φτασει το μανγκα ή θα το κλεισουν παλι οπως το αλλο?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#217 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 23:23

Έχει βγει ανακοίνωση ότι θα μπει και στο επόμενο αρκ.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#218 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 00:59

μια χαρα...θενξ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#219 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 02:32

Επεισόδιο 71

Spoiler:

Πολύ ευχαριστημένος με το pacing της σειράς. Και το animation δεν πάει πίσω!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#220 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2013 - 03:45

Λογικά σε 2, το πολύ 3 επεισόδια θα δούμε το τέλος του Greed Island. Ανυπομονώ να δω πώς θα κλείσουν το arc και πώς θα συνεχίσουν στο επόμενο. Το Greed Island ήταν το αγαπημένο μου σημείο της σειράς, γι' αυτό με αφορμή τα νέα επεισόδια, έριξα μία επανάληψη στα παλιά. Στο μυαλό μου, το Greed Island του 2003-2004 είχε αποτυπωθεί ως το απόλυτο shonen. Εκμεταλλευόμενο την OVA μορφή του, βλέπουμε αναβαθμισμένο animation και καλύτερο ρυθμό από την προγενέστερη τηλεοπτική σειρά. Ε, με τα τελευταία επεισόδια της νέας σειράς έπαθα πλάκα με το πόσο καλό είναι αυτό το remake. Φαίνεται σαν να έχει βρει την απόλυτη ισορροπία.

Δεν υπάρχει πουθενά νεκρός χρόνος, πάντα θα υπάρχει κάτι να δείξουν και θα το εξηγήσουν καλύτερα από την προηγούμενη σειρά, η οποία ξαναλέω ήταν πολύ καλή στον τομέα της. Στα της λογοκρισίας, η νέα σειρά είναι πιο τολμηρή ακόμα και από τα προηγούμενα OVAs που θα πίστευε κανείς πως είχαν μεγαλύτερη ελευθερία μιας και κυκλοφορούσαν κατ' ευθείαν σε βιντεοκασέτες / DVD. Στο επόμενο μέρος θα κριθούν πολλά, μιας και ξεφεύγουμε πάρα πολύ από θέμα βίας και ακολουθεί σφαγή. Αν η σειρά δεν φοβηθεί να δείξει όσα πρέπει να δείξει, τότε θα μιλάμε για αριστούργημα.

Άντε ρε Togashi, βλέπεις πως προχωράει το πράμα, γράψε κι εσύ τίποτα μπας και δούμε άσπρη μέρα ποτέ με αυτό το manga :P Εικάζω πως η Madhouse μόλις τελειώσει το συγκεκριμένο arc θα πιάσει τη συνέχεια του Hajime No Ippo, δίνοντας έτσι χρόνο και στον mangaka. Ευσεβείς πόθοι θα μου πείτε, όμως μπορούμε να ελπίζουμε.

E5VV38U.jpg

#221 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 15:35

Οσον αφορα τα παλια επεισοδια, που ειχαν σταματησει σε σχεση με το παρον ανιμε? Eπισης το Chimera Arc που δα δειξουν τωρα, το ειχαμε δει παλια?

Θελω να ξερω απο ποιο επεισοδιο κι επειτα να κατεβασω!

Ευχαριστω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 16:15

Το παλιό anime, είχε τελειώσει σε αυτό το arc που βλέπουμε τώρα στο νέο anime (Greed Island Arc). Που όπως είπε ο Phantom λίγο πιο πάνω, θα ολοκληρωθεί σε λίγα επισόδεια. Η συνέχεια, που είναι το Chimera Arc, θα γίνει animated πρώτη φορά στο νέο anime.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#223 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 21:49

Gon mfn' Freecss :)

Πάει πολύ καλά το anime, απ ό,τι κατάλαβα last episode του arc αυτό της επόμενης εβδομάδας. Να περιμένουμε πολλά απ' το επόμενο arc;
Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#224 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 23:49

Καλά όταν είδα το χέρι του Gon έτσι έμεινα... Έχει ψυχολογικά το παιδί... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#225 Pirate King

Pirate King

Anime Freak