Πιστεψε με και εγω περιμενω πως και πως το μετα... Σε περιπτωση που δεν εχεις δει παλαιοτερο ποστ μου, εσυ ησουν αυτος που πριν χρονια μου προτεινε να το δω ,παρα την αθλια ποιοτητα των αρχικων rip και θα στο χρωσταω παντα! Για την επισημανση για το χρονο εννουσα οτι ηθελα περισσοτερο χρονο για την αναπτυξη των ικανοτητων τους και οχι για τη μεταστροφη!Η μεταστροφή του τύπου ήταν έτσι και στο manga αλλά και στην προηγούμενη σειρά. Στο manga βασικά απ' ό,τι θυμάμαι ήταν ακόμα πιο σύντομη.
Τώρα για τη σειρά, δεν έχει και πολλά πράγματα να πω. Θυμάμαι είχα δει και αυτόνομο το Greed Island Saga στο παλιότερο anime επειδή ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι. Προς το παρόν η ροή πάει πολύ καλά. Το κομμάτι που περίμενα χρόνια θα ξεκινήσει μετά το τέλος του νησιού. Τόσον καιρό έκανα υπομονή και δεν διάβαζα το manga επίτηδες, μακάρι να το συνεχίσουν όσο πάει.
Μέχρι στιγμής είμαστε στην αρχή του 15ου τόμου, ενώ στην Ιαπωνία έχουν κυκλοφορήσει ~32 τόμοι. Με τον ρυθμό που πάει, θα φτάσουμε το manga σε ~2 χρονάκια. Το θέμα είναι ο mangaka να σοβαρευτεί και να συνεχίσει τη σειρά ώστε μέχρι τότε να κλείσει το anime χωρίς fillers. Χλωμό το κόβω, αλλά δεν βλάπτει να ελπίζουμε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DforDonald: 29 Ιανουάριος 2013 - 20:26