Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για συζήτηση, δείτε αυτό το thread.Οι Akai Panda σας προσκαλούν στο αποκριάτικο πάρτι τους!
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε στο "Θεμιστοκλέους & Βαλτετσίου" έναν νέο και πολύ φιλικό χώρο στα Εξάρχεια για να γιορτάσουμε τις απόκριες όπως μόνο εμείς ξέρουμε!
Με μουσική που εκτός από τα j/k κομμάτια θα περιλαμβάνει και latin στο πνεύμα του καρναβαλιού, με δώρα για τους cosplayers αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους, με photoshooting και με πολύ κέφι και χορό!
Το πάρτι αρχίζει στις 21:00 και η είσοδος είναι δωρεάν.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Carnival Cosplay Party 18/02 @ "Θεμιστοκλέους και Βαλτετσίου" (by Akai Panda) - Αθήνα
Started By
Kenny
, Φεβ 16 2012 12:10
No replies to this topic
#1
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2012 - 12:10
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||