*bump επειδη πρεπει να αρπαζουμε καθε ευκαιρια να μιλαμε για το penguin drum και τους χαρακτηρες του"
Ομολογουμενως ηταν ενα ερωτημα το οποίο το σκεφτηκα πολυ. Τα ζυγισα απο εδω, τα ξαναζυγισα απο εκεί αφησα και χρονο να περασει απο τοτε που είδα τη σειρα ωστε να "κάτσει" λίγο το όλο θέμα και τελικά κατέληξα ότι η πρώτη μου ενστικτώδης σχεδόν επιλογή ήταν και αυτή που έμεινε στο πέρασμα του χρόνου.
Για μένα η Ringo ήταν η αναπάντεχη βασίλισσα της σειράς. Και λέω αναπάντεχη γιατί μέσα από ένα τόσο ενδιαφέρον cast με ποικίλλους χαρακτήρες τόσο σε δομή αλλά και λειτουργία μέσα στην σειρά αρχικά δεν περίμενα ότι η comic relief creepy abusive stalker θα κερδίσει χώρο μέσα στην καρδιά μου. Ok το " στην καρδιά μου" ακούγεται αστείο αλλά ναι πραγματικά την αγάπησα βλέποντας την εξέλιξή της και την κυριολεκτική της μεταμόρφωση από επεισόδιο σε επεισόδιο. Έδειξε τόσες πλευρες του χαρακτήρα της και ήταν τόσο διαδραστικά προς τα γεγονότα της σειράς εξελισσόμενη που αιφνιδιάστικα όταν σε κάποια φάση προς τη μέση/τέλος συνειδητοποίησα πόση απόσταση έχει καλύψει.
Sanetoshi, Takakura bros ήταν και αυτοί απίστευτοι ο καθένας με τον τρόπο του αλλά δεν ξέρω η Ringo έβγαλε μία πολύ έντονη ανθρωπιά μέσα από εξωφρενικές καταστάσεις. Η Momoka ως αντίθετος πόλος του Sanetoshi έμεινε λίγο αποστασιοποιημένη, ενώ αντίθετα η Ringo ως ενεργό μέλος της ιστορίας ήταν πολύ πιο προσιτή. Δεν έμεινε απλά μία
ιδέα.