Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

παράξενα φαινόμενα σε laptop, heeelp
Started By
HelenGreece4ever
, Δεκ 25 2011 16:34
7 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 16:34
Πριν λίγους μήνες στο λάπτοπ που έχω από πρόπερσι χάλασαν όλα σχεδόν τα κουμπια και γράφω με το πληκτρολόγιο οθόνης. Επίσης το ανεμιστηράκι κάνει έναν ήχο πολύ ενοχλητικό, λες και γκρινιάζει. Για να μην αναφέρω ότι κάθε φορά που το ανοίγω δείχνει ώρα 12:00 και ημερομηνία 1/1/2001. Μπορεί κανείς να μου βρει μια λύση;

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 16:49
Για την ώρα και την ημερομηνία θεωρώ πως έχει χαλάσει η μπαταρία που αναλαμβάνει να ρυθμίζει το ρολόι όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός.Το ανεμιστηράκι πιθανότατα θέλει καθάρισμα επειδή έχει μαζέψει σκόνη.Πρέπει να το καθαρίσεις και αν δεν το έχεις κάνει ήδη προτείνω να αγοράσεις βάση για το λάπτοπ.Για τα κουμπιά μήπως σου έπεσε υγρό;αν όχι μπορεί να φταίει πάλι η σκόνη ή να έχουν μπλοκάρει από κάτι άλλο.

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 19:40
δοκιμασε αυτο που ειπε το hazuki,
εγω επισης θα σου προτεινα γενικα να το ανοιξεις το laptop και να "φυσήξεις"
αν και εφοσον ειναι εκτος εγγυησης. αλλιως πήγαινε το να δουν τι παιζει.
οσον αφορα την ωρα στο pc απ'οτι ξερω ευθύνεται η μπαταρια της mobo σε αυτές τις περιπτώσεις
εγω επισης θα σου προτεινα γενικα να το ανοιξεις το laptop και να "φυσήξεις"
αν και εφοσον ειναι εκτος εγγυησης. αλλιως πήγαινε το να δουν τι παιζει.
οσον αφορα την ωρα στο pc απ'οτι ξερω ευθύνεται η μπαταρια της mobo σε αυτές τις περιπτώσεις
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellkeeper: 25 Δεκέμβριος 2011 - 20:25
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 19:41
και εγω νομιζα πως εννοουσες πως ακουγες τιποτα μυστηριωδεις φωνες ή εβλεπες φαντασματα....

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 19:44
χαχαχαχαχ.. το laptop αιωρείται
και τρεχει μονο του γκέιμς
και τρεχει μονο του γκέιμς

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 19:52
Βασικά μην το φυσήξεις γιατί η ανάσα του ανθρώπου έχει πολύ υγρασία.Κάτι κακό για τό PC και τα τσιπάκια του.Επίσης μην βάλεις ηλεκτική σκούπα διοτί βγάζει στατικό ηλεκτρισμό και μπορεί να καεί τίποτα αθελά σου!!!Αυτό άμα το ανοίξεις μόνη σου.Θα σε συμβούλευα να το πάς σε κάποιο μαγαζί άμα έχεις ιδέα από αυτά για αποφυγή ατυχημάτων πάντα
.

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 13:04
Βασικά μην το φυσήξεις γιατί η ανάσα του ανθρώπου έχει πολύ υγρασία.
.
κακα πνευματα!