Και κάπως έτσι τελείωσε, παει και αυτο

…Δεν μου άρεσε το τέλος όχι γιατί δεν έκλεισε καλά την ιστορία αλλά απλά γιατί ήταν τόσο λυπητερό για το Ao.Από την αρχή είχε περάσει τα πάνδεινα το παιδί και τώρα που βρήκε επιτέλους ξανά την οικογένεια του θυσιάζετε για να κάνει reset το κόσμο και χάθηκε στις διαστάσεις και όταν ξαναβρίσκει μετά από δυο χρόνια να περιπλανιέται στις διαστάσεις τον κόσμο που γεννήθηκε δεν θα τον θυμάται κανείς.It’s just so sadddddddd ,θέλω να τον αγκαλιάσω και να του πω ότι όλα θα πάνε καλά.
Θα ήθελα να είχαν βρει μια μέση λύση για όλους και για τα scubs και για τους ανθρώπους και τα secrets but that’s just me being over optimistic.Θα ήθελα τουλάχιστον να είχε δοθεί στο Αο η ευκαιρία να πει τα αντίο του και να δώσει ένα κλείσιμο σε όλους τους χαρακτήρες (καημένη Fleur), τα άφησαν όλα τόσο φλου .O Renton και η Eureka μου φάνηκαν πολύ ξένοι στο τελευταίο επεισόδιο , θα ήθελα να προσπαθήσουν πιο πολύ να αλλάξουν γνώμη στο Αο η έστω να βρουν μαζί μια μέση λύση .Δεν μου άρεσε που ο Αο πολεμούσε στην ουσία μόνος του κάπως όπως η Εureka στο τέλος του seven και κανείς δεν έτρεξε να τον σώσει
Γενικά πάντως δεν λέω ότι δεν απολαυσα την σειρά , ισα ισα μου άρεσε πάρα πολύ και πιστεύω θα μπορούσε να σταθεί μόνη σαν σειρά αλλά σαν sequel χάνει ,γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της πρώτης σειράς .Και κατα την γνώμη μου χάνει γιατί ακριβώς δεν έχει την ατμόσφαιρα γύρω από την σχέση του Renton και την Eureka ήταν όλα πολύ σοβαρά και καθόλου παραμυθένια .Από την αρχή κιόλας όλες οι εξηγήσεις που δίνονται στο Αο ήταν αρκετά έως πολύ πεσιμιστικές οπότε και το τέλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι απαισιόδοξο εδώ που τα λέμε .
Σίγουρα για μένα πάντως μια από τις πιο ωραίες σειρές του 12 και πάρα πολύ προσεγμένη οπτικά .Ιδικά το animation στα δυο τελευταία επεισόδια ήταν άψογο από τα απίστευτα τοπία, τις μάχες ,τα mecha όλα άψογα σχεδιασμένα .Επίσης χάρηκα πάρα πολύ που έστω στο τελευταίο επεισόδιο κάποιος έκανε surf , μου είχε λείψει τόσο πολύ.
Ps: Tο remix του rainbow ήταν πανέμορφο