Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εδώ ψεύδεσαι!
Started By
Theodore :D
, Dec 14 2011 00:44
2408 replies to this topic
Posted 03 February 2012 - 19:40
Just because I really want 1 to be true....
3, 4, 5 AND I'M OUT WOOHOO
3, 4, 5 AND I'M OUT WOOHOO
Posted 03 February 2012 - 19:45
:3 :3 :3 Δεν είσαι, αυτό είναι!
1. Ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια...όντως το δάγκωνα...
2. Αλήθεια επίσης, και δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο δημοφιλής επιλογή. Δε νομίζετε ότι πρέπει να το παίρνω από κάπου?
3. Bro's true story. Καημένος, το έκλαιγε καιρό.
4. Μισό-μισό. Ο αδερφός μου το ξεκίνησε και πάλι κι εγώ το συνέχισα αλλά μεγαλώσαμε και το σταμάτησαν. Είχαμε πολλά πάντως...
5. Ψέμα! Σωστό το σκεπτικό του Οδυσσέα να ψάξει το γήπεδο αλλά ήταν η Τούμπα. Και δεν ήταν καθόλου κακόφημη περιοχή.
1. Ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια...όντως το δάγκωνα...
2. Αλήθεια επίσης, και δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο δημοφιλής επιλογή. Δε νομίζετε ότι πρέπει να το παίρνω από κάπου?

3. Bro's true story. Καημένος, το έκλαιγε καιρό.
4. Μισό-μισό. Ο αδερφός μου το ξεκίνησε και πάλι κι εγώ το συνέχισα αλλά μεγαλώσαμε και το σταμάτησαν. Είχαμε πολλά πάντως...
5. Ψέμα! Σωστό το σκεπτικό του Οδυσσέα να ψάξει το γήπεδο αλλά ήταν η Τούμπα. Και δεν ήταν καθόλου κακόφημη περιοχή.
Posted 03 February 2012 - 20:30
Τώρα το trend άλλαξε σε «Όταν ήμουν μικρός/η...» ;!
OKAY.
1. Όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο... έγινα σημαιοφόρος, τυχαία από κλήρωση. Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έπιασα ελληνική σημαία σαν σημαιοφόρος!
2. Στην 1η Γυμνασίου έβγαλα Μ.Ο. 15,8... ενώ όλοι οι φίλοι μου πάνω από 17. Έπαθα μεγάλο σοκ και έβαλα στόχο κάθε χρόνο να ανεβάζω τον μέσο όρο μου. Στην 3η Λυκείου πήρα ενδοσχολικά 19,6 και έπαινο.
3. Μικρός μου άρεσε η τυροσαλάτα(καυτερή) και σιχαινόμουν το τζατζίκι. Τώρα λατρεύω τζατζίκι και μισώ τυροσαλάτα!
4. Όταν πήγαινα Kick Boxing στα 8-9 μου ήμουν αρκετά καλός και δεν έχανα ποτέ σε αγώνα sparing =O
5. Το πρώτο μου κατοικίδιο ήταν ένα χρυσόψαρο που το ονόμασα Γκουρού και ψόφισε επειδή έριξα FAIRY Ultra μέσα στην γυάλα νομίζοντας ότι θα χαιρόταν το ψάρι με την σαπουνάδα ( ??? ).
OKAY.
1. Όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο... έγινα σημαιοφόρος, τυχαία από κλήρωση. Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έπιασα ελληνική σημαία σαν σημαιοφόρος!
2. Στην 1η Γυμνασίου έβγαλα Μ.Ο. 15,8... ενώ όλοι οι φίλοι μου πάνω από 17. Έπαθα μεγάλο σοκ και έβαλα στόχο κάθε χρόνο να ανεβάζω τον μέσο όρο μου. Στην 3η Λυκείου πήρα ενδοσχολικά 19,6 και έπαινο.
3. Μικρός μου άρεσε η τυροσαλάτα(καυτερή) και σιχαινόμουν το τζατζίκι. Τώρα λατρεύω τζατζίκι και μισώ τυροσαλάτα!
4. Όταν πήγαινα Kick Boxing στα 8-9 μου ήμουν αρκετά καλός και δεν έχανα ποτέ σε αγώνα sparing =O
5. Το πρώτο μου κατοικίδιο ήταν ένα χρυσόψαρο που το ονόμασα Γκουρού και ψόφισε επειδή έριξα FAIRY Ultra μέσα στην γυάλα νομίζοντας ότι θα χαιρόταν το ψάρι με την σαπουνάδα ( ??? ).
Posted 03 February 2012 - 20:41
2, 3, 4
Posted 03 February 2012 - 20:42
1 3 4
Posted 03 February 2012 - 21:05
1-2-5
Posted 03 February 2012 - 21:07
Fallen_Angel_Itachi... You are...
Black Kaiser τσου
Spoiler:
Black Kaiser τσου

Posted 03 February 2012 - 21:34