I'm good!
Λοιπόν, πάμε για παιδικές αναμνήσεις και χαζομαρίτσες.
1.Όταν ήμουν τριων χρονών πήραμε το πρώτο μας αμάξι. Μου άρεζε το χρώμα και κυρίως η μυρωδιά του σαλονιού...όταν το πήγαμε πρώτη φορά για σέρβις οι γονείς μου ζήτησαν να αλλάξουν το ένα κάθισμα επειδή ήταν δαγκωμένο. Όταν τους ρώτησαν "σκυλάκι έχετε?" απάντησαν "όχι, παιδάκι"-->εμένα.
2. Όταν ήμουν μικρή, είχα μία κουβερτούλα με πρόβατα, η οποία επιβιώνει μέχρι και σήμερα. Το θέμα είναι όμως ότι μαλώνω με τον μπαμπά μου για το πως λέγεται: εγώ την αποκαλώ "τα προβατάκια" κι ο μπαμπάς μου "τ'αρνάκια".
3. Όταν ήμουν μικρή, κάπου στα 8, είχα πάει για κάλαντα με τον αδερφό μου. Όλα καλά κι ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε. Επειδή θα πηγαίναμε σε άλλο μέρος της πόλης ήρθε να μας πάρει ο μπαμπάς με τ'αυτοκίνητο...κι από το τρέξιμο να φτάσω μου έφυγε ένα ολόκληρο πεντοχίλιαρο. Τ^Τ
4. Όταν ήμουν μικρή, δεν υπήρχε μέρα να μην πάω στο σουπερ μάρκετ και να μην πάρω ένα playmobile καθώς έφυγα, το οποίο έβαζα πάντα στην προσωπική μου σακούλα. Σταμάτησα όταν πλέον σταμάτησαν να φέρνουν τέτοια τα σουπερ μάρκετ στη γειτονιά μας.
5. Όταν ήμουν μικρή, μέναμε σε άλλη περιοχή απ'ότι τώρα κι εκεί, εκτός του ότι μπορούσες να ακούσεις τις κραυγές των φιλάθλων απ'το γήπεδο λες και ήταν μέσα στο σαλόνι σου, επίσης ακούγαμε και τις τσιρίδες γενικά ανθρώπων εφόσον ήταν απ΄τις πιο κακοφημισμένες περιοχές.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 03 Φεβρουάριος 2012 - 18:56