Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εδώ ψεύδεσαι!
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 22:19
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 22:26
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 23:45
2 Παραλίγο. Ειχα μονοψηφιο αριθμο ηλικίας και h μανα μου ηταν ετοιμη για όλα ανα πασα στιγμή. Το αρπαξε στον αέρα με αντανακλαστικά που θα ζήλευε και ο βαντσικ. κρίμα.α
3 φιλος μου ήταν και μου το διηγηθηκε την επόμενη μερα. Damn, τα καλυτερα χανω.
4 Yeap again. μονοψηφιος αριθμος ηλικίας και πάλι. Ακουστηκα 1 χμ μακριά, έτσουξε, εκλαψα, αλλα δεν επαθα τιποτα. Ολοι λιγο πολύ εχουμε mutant healing factor σε εκεινες τις ηλικίες. Η κοκκινιλα απο την κοιλίτσα το κουτελο και τα μπουτάκια μου εφυγε αργά το βράδυ να πω την αλήθεια

5 Φιλος μου έριξε την φραπεδιά σε ένα πασπίτη, που ήταν αρκετά καρναβάλι και χωρίς το λούσιμο. Βέβαια αυτός δε φανηκε να συμμερίζεται τις απόψεις μας. Καλό σημάδι ο κερατάς.
Fallen, δικό σου.
Και προσπάθησε να το κανεις λίγο πιο ενδιαφέρον

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 23:49
1. Μια ωραία πρωία με καρφώθηκε και χωρίς λόγο και αιτία είχα ακολουθήσει έναν τυπά που δεν ήξερα μέχρι το σπίτι του σαν καλή stalker που είμαι. Ποτέ δε με κατάλαβε.
2. Έχω απίστευτη τύχη σε όλα μου κι ως αποτέλεσμα στη σχολή μια φορά έγινα μάρτυρας ξυλοδαρμού αριστερού φοιτητή από οργισμένο Δαπίτη -...με καρέκλα παρακαλώ. Άσχημο θέαμα. - και κατέληξα να τον πηγαίνουμε σηκωτό εγώ κι άλλοι τρεις στο ΑΧΕΠΑ που είναι ακριβώς δίπλα μας.
3. Με έχει χτυπήσει αμάξι μια φορά. Μηχανάκι δύο. Ήμουν παρών σε τέσσερις τράκες με το δικό μας αυτοκίνητο και σε άλλες δύο με το ίδιο λεωφορείο και με τον ίδιο οδηγό. Προφανώς είμαι και μαγνήτης ατυχημάτων.
4. Ακόμα έχω το σημάδι εκεί που βλακωδώς μου έπεσε ο δίσκος -ο γυάλινος δίσκος- πάνω στην πατούσα μου ενώ προσπαθούσα να ξεσκονίσω την ημέρα τη ς Χριστουγεννιάτικης καθαριότητας. λΕστω κι αν έλεγα τη μαμά μου να κάνει αυτή τα γυάλινα γιατί φοβόμουν.
5. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μέσα στην τάξη, κατά τη διάρκεια της δευτέρα γυμνασίου, την πέρασα προσπαθώντας να χωρίσω δύο άτομα που μαλώναν με πολύ άσχημο τρόπο, έναν χαζό και μια ηλίθια. Κατέληξα να φάω μπουνιά απ'τον ένα και δαχτυλιδιά από την άλλη κατά το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 26 Ιανουάριος 2012 - 00:05
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 00:13

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 00:21
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 00:36
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 00:36

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 00:42
1. Ψέμα. Δεν ήθελα να το παρακολουθήσω αλλά μια φίλη μου με έπεισε επειδή δε μπορούσε -ντρεπόταν- να το κάνει μόνη της και ήθελα να της ανεβάσω το ηθικό. Τότε ήμουν στην ηλικία των δέκα-έντεκα ετών, έκτη δημοτικού.
2. Δεν ήμουν μπορστά. Οι φίλες μου μου το είπαν. Καημένος ο άλλος που δείρανε.
3. Αλήθεια. Ειλικρινά, πώς συμβαίνουν πάντα σε μένα ή γύρω μου? Έλεος...
4. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ευτυχώς. έχω άλλα παρόμοια ατυχήματα αλλά όχι το συγκεκριμένο.
5. Αλήθεια. Την 'τανα την άτιμη την έφαγα μπαμπέσικα. Στον άλλον εντάξει εγώ έφταιγα αφού μπήκα μπροστά στην άλλη για να τη βοηθήσω. Πάντως έτσι έμαθα να μην χωρίζω ποτέ έτσι κάποιον όταν μαλώνει. Με τον άσχημο τρόπο.
5.
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 00:56
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 01:19
1)Μ αρεσει πολυ η μεταλ μουσικη
2)Εμαθα ταβλι απο το δημοτικο
3)Εχω βρει 20αρικο στην θαλασσα
4)Σε μια γυναικα περαν του προσωπου το πρωτο που με ελκυει ειναι το στηθος της
5)Δεν εχω μπει ποτε σε αεροπλανο