Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εδώ ψεύδεσαι!
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 04:53
2-3-5 <--- τα ψεματα .
Πως γίνεται και το 2 και το 3 να είναι και τα 2 λανθασμένα;
Λύσεις είναι το 1 2 5 και το 1 3 5 νομίζω.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 05:24
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 14 Δεκέμβριος 2011 - 05:33
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 08:46
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 08:48
Αντιγραφέα!!!!!!!!!!!!ότι είπε ο zenith

Πάντως σε πρόλαβα(άμα είναι αυτό το σωστό)

Άμα είμαι εγώ ο σωστός πάντως επειδή θα κοιμάμαι μάλλον free-round.(Μην μείνει πίσω το game εξαιτίας μου...)
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 10:48
Αυτό πιστεύω κι εγώ.Πως γίνεται και το 2 και το 3 να είναι και τα 2 λανθασμένα;
Με την ίδια λογική θα μπορούσε να ήταν και το 2,4,5. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να είναι σωστές αυτές οι λύσεις διότι η 4 είναι σωστή.3,4,5 Ψέματα.1,2 Αλήθειες.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 11:01

Εγώ θα έλεγα αυτό που είπε και η Ice-Hime

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 11:10
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs[/media]Yeah, like the back of my hand, right?
OK, σειρά μου. Eλπίζω να μου το συγχωρήσετε, ή τουλάχιστον να με ανεχτείτε για έναν γύρο, because I will introduce a little twist to the game. Sorry, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Απλά δεν θα ήμουν ο Kenny αν δεν άρπαζα την ευκαιρία να το κάνω.
1. Δεν θα καταφέρετε να βρείτε 2 αλήθειες στις επόμενες 4 προτάσεις.
2. Η αμέσως επόμενη πρόταση είναι ψευδής.
3. Η αμέσως προηγούμενη πρόταση είναι ψευδής.
4. Ο συγκεκριμένος γρίφος έχει πάνω από μία σωστή λύση.
5. Οι αριθμοί των ψευδών δηλώσεων έχουν μια κοινή ιδιότητα.
Για να σας δω τι ψάρια μπορείτε να πιάσετε με αυτοαναφορικούς γρίφους.

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 12:10
Με την ίδια λογική θα μπορούσε να ήταν και το 2,4,5. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να είναι σωστές αυτές οι λύσεις διότι η 4 είναι σωστή.
Αυτό που λέει πρέπει να είναι,η 3 πρέπει να είναι σωστή γιατί α)έχουμε στάνταρ λύση και δεν βγαίνει αληθής η 4 και β)δεν βγαίνει αληθής η 5,που θα έβγαινε σωστή αν ήταν αληθής πρόταση η 3,καθώς και οι 2 σωστές προτάσεις θα είχαν περιττό αριθμό.

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 12:43
και ποιος μας λέει ότι η σειρά τον πληροφοριών δεν είναι φθίνουσα??Yeah, like the back of my hand, right?
OK, σειρά μου. Eλπίζω να μου το συγχωρήσετε, ή τουλάχιστον να με ανεχτείτε για έναν γύρο, because I will introduce a little twist to the game. Sorry, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Απλά δεν θα ήμουν ο Kenny αν δεν άρπαζα την ευκαιρία να το κάνω.
Για να σας δω τι ψάρια μπορείτε να πιάσετε με αυτοαναφορικούς γρίφους.

με αυτό το σκεπτικό ψευδης είναι το 2,3,4
και δεν υπάρχει άλλη λύση... check it:tensai:
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 13:12
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 14:23
Λάθος. Αν η 4 είναι σωστή, που είναι η δεύτερη λύση;1.3.5

Ναι, αυτό ήθελε λίγη περιγραφή παραπάνω. Πρέπει να έχουν μια κοινή μαθηματική ιδιότητα, πχ "όλοι περιττοί", ή "όλοι πρώτοι" κτλ. Όχι μια σύνδεση που απλά βγαίνει με πράξεις πχ 1+4=5.explain 5. further plz.
Τι κοινή ιδιότητα, οπως λέμε πχ όλλοι περιττοί αριθμοί?
Λάθος για τον ίδιο λόγο με τον Fandom.2-3-5 <--- τα ψεματα .

Λάθος, διότι οι αριθμοί 1-3-5 έχουν κοινή μαθηματική ιδιότητα (περιττοί αριθμοί), κι εσύ έβγαλες το 5 ψευδές.Πως γίνεται και το 2 και το 3 να είναι και τα 2 λανθασμένα;

Διακρίνω καλή σκέψη σ' αυτήν την απάντηση, και όντως είναι παρά τρίχα σωστή... θα ήταν σωστή αν οι αριθμοί 3-4-5 δεν είχαν κοινή ιδιότητα... όμως έχουν (είναι αριθμοί πλευρών πολυγώνων... δεν υπάρχει 1-γωνο ή 2-γωνο).3,4,5 Ψέματα.1,2 Αλήθειες.
Δεν πιάνεται, για το λόγο που είπα παραπάνω στον Mad_Hatter.Εγώ πάλι λέω 1-3-4. (1+3=4? Δεν ξέρω δεν είμαι καλή στα μαθηματικά Τ^Τ)

Πάντως είσαι πιο κοντά στη λύση απ' όλους.
Nope, με τη σωστή σειρά έδωσα τις προτάσεις!και ποιος μας λέει ότι η σειρά τον πληροφοριών δεν είναι φθίνουσα??
δηλαδή...
με αυτό το σκεπτικό ψευδης είναι το 2,3,4
και δεν υπάρχει άλλη λύση... check it:tensai:
Οι 2 και 3 δεν μπορούν να είναι αληθείς (ούτε ψευδείς) ταυτόχρονα.Με λογική σκέψη: 1,4,5 ψευδείς. 2,3 αληθείς.

Anyway, ας βοηθήσω λίγο... Τα πιθανά ενδεχόμενα (όχι μόνο γι' αυτόν τον γρίφο btw, για κάθε γρίφο που μπορεί να μπει σ' αυτό το παιχνίδι) είναι όλα κι όλα τα παρακάτω.
{1,2,3}
{1,2,4}
{2,4,5}
Έχω διαγράψει αυτά που έχετε πει ήδη, άρα είναι κάποιο από τα υπόλοιπα. Go for it!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 14:26

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 14:26
Μετά που το ξανασκέφτηκα τα 2,3 έπρεπε αναγκαστικά να έχουν μια αλήθεια . Μόνο το 2 έβγαινε λάθος , οπότε ...
Και η σχέση των αριθμών είναι ότι είναι τα διπλάσια . 1*2=2 , 2*2=4 ή και οι δυνάμεις του 2 .
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fandom: 14 Δεκέμβριος 2011 - 14:34
evala ts logous