Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Εδώ ψεύδεσαι!

• Please log in to reply
2408 replies to this topic

#1771 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 April 2012 - 23:50

Καιγεσαι με την δεύτερη προσπάθεια νομίζω. Αλλά μάλλον η δικιά σου μετράει σαν μία διότι και ο P.Z.W είχε την ίδια υποψία πιο νωρίς. Μένουν ακόμα μπόλικοι συνδιασμοί για τους υπόλοιπους.
1 2 3
1 2 4
1 2 5
1 3 4
1 3 5
1 4 5
2 3 4
2 3 5
2 4 5
3 4 5

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#1772 O Tsopanhs

O Tsopanhs

Moe Moe Rebellion

• Members
  • 13 posts
  • LocationΑθήνα.

Posted 22 April 2012 - 00:24

1-3-5

Posted Image

#1773 Dream_Walker

Dream_Walker

Starting...

• Members
  • 3 posts
  • LocationΧώρα του Ποτέ ;D

Posted 23 April 2012 - 17:32

1-4-5
Ορισμένες καρδιές είναι "διαφορετικές" από τις άλλες. Σαν το κρύσταλλο σε έναν κόσμο από γυαλί. Ακόμα και ο ήχος που κάνουν καθώς θρυμματίζονται είναι όμορφος!

#1774 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 23 April 2012 - 17:42

2-4-5
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#1775 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 23 April 2012 - 20:33

1-2-3 / 2-3-4

Ενδιαφέρον... Πιστεύω οι αλήθειες σου είναι το 3 και το 5. Για το ένα, κανείς -και εννοώ ΚΑΝΕΙΣ-, δεν κάνει τόσο καιρό να πλύνει πιάτο, ειδικά όταν έχει πάει στρατό ή αν πρόκειται για κορίτσι.

Μόνο δύο μήνες? εγώ δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έπλυνα πιάτα.. xD

Edited by Sakura!!!, 23 April 2012 - 20:43.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#1776 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 23 April 2012 - 21:40

Hahahahahahah, try again people! P.Z.W.Y.S. καίγεσαι.

1 2 3
1 2 4
1 2 5
1 3 4
1 3 5
1 4 5
2 3 4
2 3 5
2 4 5
3 4 5

Posted Image

#1777 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 23 April 2012 - 21:57

1 3 4

Μόνο δύο μήνες? εγώ δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έπλυνα πιάτα.. xD

Don't marry her XD

#1778 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 23 April 2012 - 22:37

Οdy, με απογοητεύεις οικτρά.

Posted Image

#1779 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 23 April 2012 - 22:46

1 3 4

Don't marry her XD

ιιιιιιιχχχχ κακέ XD δεν θέλω να χαλάσω τα υπέροχα χεράκια μου πλένοντας πιάτα που έχουνε φάει και άλλοι..

έλα 3-4-5

Edited by Sakura!!!, 23 April 2012 - 22:46.

The .aNiMe//GR Team.

#1780 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 23 April 2012 - 22:51

Γαντάκια για τα ευαίσθητα χεράκια :P

Ρε, ξέρω πως τα έχω ακούσει για τα πιάτα και τα πρωινά σου, αλλά δεν τα θυμάμαι ούτε για πλάκα!!!
Μάλλον το πήραν τα πιο απαλά χεράκια του anime//gr μάλλον, κι εγώ αυτό σκεφτόμουν

#1781 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 23 April 2012 - 23:02

Να, η Σάκουρα καταλαβαίνει το σκεπτικό μου *brofist*

1) Φυσιολογικά ναι. Μπορεί να τα πλίνω νωρίτερα η να τα καθυστερήσω (αναλόγως) άμα πλησιάζουν μέσα άνοιξης/φθινοπώρου που είναι εποχές ζευγαρώματος των κατσαρίδων... και τότε πραγματικά δεν πρέπει να αφήνω τα αποφάγια να σαπίζουν στο νεροχύτη για προφανείς λόγους. Η επίσκεψη φίλων είναι και αυτή ένας χρονικά αραιός παράγοντας που επηρεάζει την συχνότητα πλυσίματος.
2) Gotta love this tasty shit. Δοκιμάστε το πρωτού εκφέρετε γνώμη.
3) Όχι, δεν έχω κάνει εξετάσεις χολιστερίνης και εννοείτω ζω με το σκεπτικό ότι δεν έχω.
4) Ψέμα, έχω παίξει γύρω στις εξακόσιες ώρες. Και κρατάει καλά το άτιμο.
5) Καρά ψέμα. Από παιδί έχω τρέλα με φιδάκια, κροκοδειλάκια, χελωνάκια, δεινοσαυράκια και ότιδίποτε έχει φολίδες.

Posted Image

#1782 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 23 April 2012 - 23:59

Κέρρρζζζδισα!!!! Ο_Ο μπουχουχουχου C:< από αύριο θα ποστάρω τις ψευτιές μου!

Spoiler:

Λοιπόν

1) Γνωστός Ακαδημαϊκός καθηγητής μου την έχει πέσει και με ακολουθούσε από την στάση του σπιτιού μου έως το Σύνταγμα αφιερώνοντας μου ποιήματα.. και λέγοντας μου να πάμε στο Παρίσι! από τότε μισώ όσους γέρους βλέπω..
2) Λατρεύω τα πουλιά και πριν μερικές μέρες έσωσα ένα μωρό καρακάξας νομίζω, που έπεσε από την φωλιά του! :3
3) Έχω βάψει τα μαλλιά μου από καστανό σε ξανθό μετά σε μπλε και τιρκουάζ που έγινε πράσινο και οι συμμαθητές μου με φώναζαν κατουρημένο γκαζόν και μετά από αυτό το έβαψα μοβ και μετά μαύρο!.
4) Αγόρασα μπλούζα με το γνωστό λογότυπο "FUCK... STARBUCKS" χωρίς να καταλάβω πως στην στάμπα, η γοργόνα κρατούσε δύο πέη.
5) Έχω 2 βραβεία στο σκάκι και τα δύο τρίτη θέση γαμώτο >.<

Edited by Sakura!!!, 24 April 2012 - 18:31.

The .aNiMe//GR Team.

#1783 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 25 April 2012 - 17:01

Το ένα πιστεύω είναι ψέμμα, δεν αναλύω γιατί θα βασιστεί σε αποκόμιση προσωπικής εμπειρίας και γνώσης, και δεν θέλω να φρικάρω κι άλλο τα αξιότιμα μέλη μας.

Το δύο μου φαίνεται σαν αλήθεια. Νομίζω είναι.

Το τρία πιστεύω είναι ψέμμα, δεν γνωρίζω ΚΑΜΜΙΑ που να έκανε τόσες πολλές και τόσο απανωτές, σε σύντομο χρονικό διάστημα κιόλας αλλαγές, στο χρώμμα του μαλιού της.

Το τέσσερα πιστεύω είναι κι αυτό ψέμμα. Οι γυναίκες έχουν τρομερό μάτι και πάντα προσέχουν μέρχι και την τελευταία λεπτομέρεια, γκουχ γκουχ. Σιγά μην τους ξέφευγε και ολόκληρο "μόριο", πόσο μάλλον και 2! Σε 5 νανοδευτερόλεπτα θα είχαν υπολογίσει ήδη γεωμετρικές διαστάσεις, εξίσωση συσχέτισης χώρου-χρόνου, τη σε γεωμετρική πρόοδο αλλαγή μεταβλητών τιμών, καθώς και μαθηματικικής ακριβείας σύγκριση με άλλα παρόμοια "στερεά", ειδικά κι αν παρευρίσκονται. Αυτό, και το ότι προτιμάνε τις "πικάντικες" μπλούζες να τις δωρίζουν στα αγοράκια αντί να τις φοράν οι ίδιες, ΓΚΑΧ ΓΚΟΥΧ!

Το 5 θεωρώ ότι είναι αλήθεια.

Ρεζουμέ: Ψέμματα: 1 3 4.

Edited by IAMNOONE, 25 April 2012 - 17:04.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#1784 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 25 April 2012 - 18:51

1,2,4
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#1785 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 25 April 2012 - 19:11

Λάθος και οι δυο σας!!

The .aNiMe//GR Team.