Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Εδώ ψεύδεσαι!

• Please log in to reply
2408 replies to this topic

#1756 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 20 April 2012 - 09:04

3,4,5. Για το 2 είμαι πεπεισμένη ότι υσχύει.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#1757 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 20 April 2012 - 10:15

1-2-3

5 Ένας γνωστός μου βρήκε εισιτήριο για τον ημιτελικό της Τρίτης, Μπάγιερν - Ρεάλ.

Μια διευκρίνιση, είναι "γνωστός σου" ή εννοείς "σου βρήκε";

#1758 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 20 April 2012 - 12:10

1 2 4 like a boss.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1759 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 20 April 2012 - 21:03

TRY AGAIN!!!

όσον αφορά το εισιτήριο, λέω για έναν γνωστό μου που βρήκε ένα για πάρτη του. Είναι ΜΑ-ΝΙ-ΚΙ να βρεις εισητήρια για τέτοιους αγώνες.

#1760 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 21 April 2012 - 20:26

1-2-5 lying like a sir :mafia:
Posted Image

#1761 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 April 2012 - 21:06

1 2 3
1 2 4
1 2 5
1 3 4
1 3 5
1 4 5

2 3 4
2 3 5
2 4 5
3 4 5

I WIN!!!!

1 Ναι, Tengelman για φαγιά, Lidl για καθαριστικά, και Karstadt για βλακείες αξεσουάρ για το σπίτι.

2 Χρησιμοποιώ πάλι κυρίως κανονικά πιατοπότηρα. Ποτέ δε έφτασα στο σημείο να έχω αποκλειστικά αναλώσιμα.

3 Δεν αγόρασα τα χάριμπο στρουμφάκια. Δεν θέλω να πεθάνω κιόλας!!!

4 Έχω αφήσει τον υπολογιστή μου στην ώρα Ελλάδος. Ω ΝΑΙ!!!

5 Κανένας γνωστός δεν βρήκε, σχεδόν αδύνατο για τέτοια παιχνίδια.

Free round!!!!

#1762 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 21 April 2012 - 21:07

Join the club my friend! Αντε πες μας 3 καινούργια ψεματάκια γαρνιρισμέναα με 2 αλήθειες
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#1763 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 April 2012 - 21:59

1)Πλένω τα πιάτα μια φορά στους δύο μήνες.
2)Ανακατεύω βούτυρο με μερέντα και μέλι. Και το τρώω αλειμένο σε ψωμάκι.
3)Η χολιστερίνη μου εκτοξεύεται στα όρια κάθε πάσχα.
4)Το ds lite μου έχει ξεπεράσει τις χίλιες ώρες ενεργής λειτουργίας.
5)Απεχθάνομαι τα ερπετά.

Edit: αν υσχύει το free round.

Posted Image

#1764 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 21 April 2012 - 22:44

1,2,4

#1765 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 21 April 2012 - 22:45

1)Πλένω τα πιάτα μια φορά στους δύο μήνες.
2)Ανακατεύω βούτυρο με μερέντα και μέλι. Και το τρώω αλειμένο σε ψωμάκι.
3)Η χολιστερίνη μου εκτοξεύεται στα όρια κάθε πάσχα.
4)Το ds lite μου έχει ξεπεράσει τις χίλιες ώρες ενεργής λειτουργίας.
5)Απεχθάνομαι τα ερπετά.

Edit: αν υσχύει το free round.

Ενδιαφέρον... Πιστεύω οι αλήθειες σου είναι το 3 και το 5. Για το ένα, κανείς -και εννοώ ΚΑΝΕΙΣ-, δεν κάνει τόσο καιρό να πλύνει πιάτο, ειδικά όταν έχει πάει στρατό ή αν πρόκειται για κορίτσι. Για το δύο, δεν νομίζω να παλεύεται η γεύση που προκύπτει από αυτά τα τρία μαζί, και μάλιστα αφού συνηθίζουμε πρώτα να βάζουμε βούτυρο στο ψωμί και μετά όλα τα άλλα, πιο πιστευτό θα ήταν να έλεγες πως ανακατέβεις μαρμελάδα φράουλα/βύσσινο με μερέντα. Για το 3 πιστεύω πως είναι αλήθεια, γιατί ισχύει για πολλούς, αν όχι όλους, αυτούς που νηστέψανε και πέφτουν με τα μούτρα και του δίνουν να καταλάβει. Για το 4, παραλίγο θα νόμιζα πως είναι αλήθεια, αλλά το ενεργής με αποπροσανατόλισε, δεν μπορεί να έκανε ανοιχτό για τώσες ώρες στη σειρά! Τέλος για το 5, πιστεύω ότι είναι αλήθεια, γιατί πολλοί κύριοι σιχαίνονται τα ερπετά, και μάλιστα πιο παθιασμένα από τις κυρίες που τα φοβούνται γενικά κι αόριστα. Πέτυχα τίποτε τελικά;

Εdit: Δεν είμαι σίγουρος για το gender, οπότε αν έκανα λάθος την ταπεινή μου συγγνώμη. Δεν το έχεις συμπληρώσει, από τη μια γράφεις φοιτήτρια κι από την άλλη "likes seinen manga" (*Seinen manga (青年漫画?) is a subset of manga that is generally targeted at a 18–30 year old male audience, but the audience can be older with some manga aimed at businessmen well into their 40s.*). Γι' αυτό και προσπαθώ να καλύψω και τις δύο περιπτώσεις.
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#1766 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 21 April 2012 - 22:50

Ενδιαφέρον... Πιστεύω οι αλήθειες σου είναι το 3 και το 5. Για το ένα, κανείς -και εννοώ ΚΑΝΕΙΣ-, δεν κάνει τόσο καιρό να πλύνει πιάτο, ειδικά όταν έχει πάει στρατό. Για το δύο, δεν νομίζω να παλεύεται η γεύση που προκύπτει από αυτά τα τρία μαζί, και μάλιστα αφού συνηθίζουμε πρώτα να βάζουμε βούτυρο στο ψωμί και μετά όλα τα άλλα, πιο πιστευτό θα ήταν να έλεγες πως ανακατέβεις μαρμελάδα φράουλα/βύσσινο με μερέντα. Για το 3 πιστεύω πως είναι αλήθεια, γιατί ισχύει για πολλούς, αν όχι όλους, αυτούς που νηστέψανε και πέφτουν με τα μούτρα και του δίνουν να καταλάβει. Για το 4, παραλίγο θα νόμιζα πως είναι αλήθεια, αλλά το ενεργής με αποπροσανατόλισε, δεν μπορεί να έκανε ανοιχτό για τώσες ώρες στη σειρά! Τέλος για το 5, πιστεύω ότι είναι αλήθεια, γιατί πολλοί κύριοι σιχαίνονται τα ερπετά, και μάλιστα πιο παθιασμένα από τις κυρίες που τα φοβούνται γενικά κι αόριστα. Πέτυχα τίποτε τελικά;

Το θέμα είναι να βρεις τα ψέματα συν το οτι αυτό το συνδιασμό τον εχω ήδη πει εγώ

#1767 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 21 April 2012 - 23:33

Το θέμα είναι να βρεις τα ψέματα συν το οτι αυτό το συνδιασμό τον εχω ήδη πει εγώ

Αν σου πω πως τη στιγμή που πληκτρολογούσα δεν υπήρχε άλλο ποστ, θα το πιστέψεις; Κι εκτός αυτού, έγραψες μονάχα 3 νούμερα, ενώ εγώ προσπάθησα να εμβαθύνω.

Ας είναι. Στο 1, πιστεύω το ψέμμα είναι η μια φορά. Στο 2, το μέλι. Και στο 4, προφανώς, οι τόσες πολλές ώρες, είναι τα ψέμματα, νομίζω.
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#1768 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 April 2012 - 23:36

Θέλω να απαντήσω στη λεπτομερή ανάλυση αλλά θα καρφωθώ αν το κάνω, οπότε θα εξηγειθώ μόλις κάποιος το βρει. Ξαναπροσπαθήστε.
Σχετικά με το ενεργής λειτουργίας. Αναφέρομαι στις ώρες που έχει μείνει ανοιχτό συνολικά, για να μην ας πούμε το πάρει κανείς ως χίλιες ώρες υπό την κατοχή μου. Gaming system που να μένει χίλιες ώρες ανοιχτό συνεχόμενα δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα. Όσο για τα seinen manga, αυτό είναι θέμα προτίμησης και όχι φύλου.

Posted Image

#1769 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 21 April 2012 - 23:40

Ωραία. Δεύτερη και τελευταία προσπάθεια λοιπόν. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, γι' αυτό θα βάλω μόνο νούμερα τώρα. 3 και 4 πιστεύω είναι οι μόνες αλήθειες τότε. Ξαφνικά θυμήθηκα πως υπάρχουν πολλά κορίτσια που λατρεύουν τα ερπετά, και δεν εννοώ μόνο μια ή δύο συγκεκριμένες κατηγορίες (για να μην παρεξηγηθώ).

#1770 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 April 2012 - 23:42

Παίδες, δουλειά σας είναι να βρείτε τα ψέματα. Η ανάλυση μπορεί να δώσει ασίστ σε άλλον, ή να είναι τελείως εκτός πραγματικότητας, όπως πχ ο τραβεστί Kenny με το μέικαπ και τα ψεύτικα νύχια.

If ninja'd, αλλάξτε απάντηση. Πριν λίγους μήνες το κάναμε όλη την ώρα.

Βαγγελιώ, προφανώς και ισχύει το fr :P

Σωστός ο Kamui.

Και "λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω" (διότι είμαι σίγουρος ότι μ' αυτό που θα πω τώρα θα σας απογοητεύσω... ρεμάλια! :hahaha:), αλλά καμία από τις δύο αλήθειες (make-up και ψεύτικα νύχια) δεν σημαίνει αυτό που νομίζετε (aka "Kenny ο κρυφο-τραβεστί"). In fact, και τα δύο γεγονότα είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι την επόμενη μέρα είχα να εμφανιστώ σε recital για να παίξω κιθάρα.

Για το μεν make-up: Το ίδιο πρωί πριν το recital έπαιζα μπάσκετ στο σχολείο. Σε κάποια φάση κάποιος μου απέσπασε την προσοχή την ίδια στιγμή που ένας συμπαίκτης μου έκανε πάσα, με αποτέλεσμα να μου έρθει η μπάλα στα μούτρα. Ήταν και καινούργια μπάλα, και τα "σπυράκια" της μου ξύσανε όλο το δεξί μάγουλο, με αποτέλεσμα να έχω έντονες εκχυμώσεις στο συγκεκριμένο μάγουλο που κράτησαν για 3 μέρες. Δεν μπορείς να βγεις έτσι στη σκηνή και να παίξεις όμως, οπότε εκείνο το βράδυ μου φόρεσαν make-up. :P

Για τα δε ψεύτικα νύχια (που για την ακρίβεια ήταν μόνο ένα): Το προηγούμενο βράδυ, καθώς έκλεινα μια μεταλλική πόρτα πίσω μου, έμεινε το νύχι του αντίχειρα ανάμεσα στην πόρτα και στην κάσα, οπότε η πόρτα το έσπασε. Κλασική κιθάρα με σπασμένο νύχι δεν μπορείς να παίξεις με καμία δύναμε, οπότε αγοράσαμε επειγόντως ψεύτικα νύχια και κόλλησα ένα. :P

The rest are big, fat lies. :kakaka: