Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εδώ ψεύδεσαι!
Started By
Theodore :D
, Dec 14 2011 00:44
2408 replies to this topic
Posted 02 March 2012 - 14:08
3-4-5 θεσμός η μερέντα δε λέω αλλά πολλά τα λεφτά...
Posted 02 March 2012 - 20:53
Συγγνώμη για την αργοπορία.
Όλοι εκτός.
Όλοι εκτός.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 03 March 2012 - 14:52
2-3-4
Posted 03 March 2012 - 16:05
Βlacker than dark δικό σου (πάλι) 2, 3, 4 it is. Έπρεπε να είχα βάλει 20 για την μερέντα =_=
1)Ναι. Αυστρία, Γερμανία, Τσεχία. Μόνο για μια μέρα στις πρώτες δύο δυστηχώς Τ^Τ
2)Όχι. Έχω ύψος 1,79. Και με τα αθλητικά με την παχιά σόλα πάω 1,80.
3)Όχι. Τα μηνιαία έξοδα για μερέντα βγαίνουν στα 15 ευρώ.
4)Όχι. Το ρεκόρ μου είναι 18 ώρες. Όταν έμεινα ξύπνια ένα τριήμερο προκειμένου να τελειώσω το design του δωματίου μου.
5)Πονεμένη ιστορία που αποτελεί κομμάτι του σκοτεινού παρελθόντος μου. Δεν θα το αναπτύξω.
1)Ναι. Αυστρία, Γερμανία, Τσεχία. Μόνο για μια μέρα στις πρώτες δύο δυστηχώς Τ^Τ
2)Όχι. Έχω ύψος 1,79. Και με τα αθλητικά με την παχιά σόλα πάω 1,80.
3)Όχι. Τα μηνιαία έξοδα για μερέντα βγαίνουν στα 15 ευρώ.
4)Όχι. Το ρεκόρ μου είναι 18 ώρες. Όταν έμεινα ξύπνια ένα τριήμερο προκειμένου να τελειώσω το design του δωματίου μου.
5)Πονεμένη ιστορία που αποτελεί κομμάτι του σκοτεινού παρελθόντος μου. Δεν θα το αναπτύξω.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 06 March 2012 - 14:26
free παλι, και αν το ξαναβρω ποτε, δεν μπορω να βαλω εφοσον δεν εχω πλεον pc...
Posted 17 March 2012 - 22:35
LET THE ΚΑΨΙΜΟ BEGIN AGAIN
1. Θέλω κάποια μέρα να πάω για μανικιούρ
2. Είχα "επέμβει καλλιτεχνικά" σε αυτοκίνητο δασκάλου στο γυμνάσιο
3. Ποτέ δεν τα 'χα με συμμαθήτρια, σε όλο το γυμνάσιο και λύκειο
4. Η μάνα μου είχε πετάξει στα σκουπίδια το επίτομο του "Ξυπνάς το ζώο μέσα μου" (Αρκάς) επειδή το θεωρούσε διεστραμμένο
5. Ο αδερφός της μάνας μου κερατώνει τη γυναίκα του
1. Θέλω κάποια μέρα να πάω για μανικιούρ
2. Είχα "επέμβει καλλιτεχνικά" σε αυτοκίνητο δασκάλου στο γυμνάσιο
3. Ποτέ δεν τα 'χα με συμμαθήτρια, σε όλο το γυμνάσιο και λύκειο
4. Η μάνα μου είχε πετάξει στα σκουπίδια το επίτομο του "Ξυπνάς το ζώο μέσα μου" (Αρκάς) επειδή το θεωρούσε διεστραμμένο
5. Ο αδερφός της μάνας μου κερατώνει τη γυναίκα του
Posted 17 March 2012 - 23:16
2-3-4
Posted 17 March 2012 - 23:20
Τσουκ.
Επιτέλους κάποιος απάντησε!!!
/manly tears
Επιτέλους κάποιος απάντησε!!!
/manly tears
Posted 17 March 2012 - 23:44
Τσουκ!!!