Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1291 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 17:16

εγώ παιζω το ragnarok DS. to pokemon heart gold/soul silver ναι ναι ναι και τα 2 τα έχω και έχω κολιση με crossfire και league of leagents. ένα πράμα οπός το dota!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#1292 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2010 - 08:52

Χθες ξεκινησα ενα online game με name S4 League με guns και deathmatch game,καλο φαινετε μαλλον θα με κρατησει για λιγο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1293 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2010 - 19:27

Μώλις τερμάτισα το NOD campaign sto C&C 4. Είναι τόσο τραγικό το gameplay που ούτε καν θα ασχοληθώ με το GDI campaign(πρώτη φορά στην ιστορία μου ως C&C fanboy). Το story ήταν αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν για τον Kane, αλλά θα μπορούσαν να το δώσουν καλύτερα στα video. Εν τέλει απογοήτευση σε σχέση με τα προηγούμενα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1294 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2010 - 20:51

Τελίεωσα Blur που είναι απίστευτα διασκεδαστικό και πάω για Split/Second από racing και για Singularity από FPS

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1295 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2010 - 23:09

Οτι ειπε ο κυριος 2 ποστ πιο πανω!! xD

Και ΤΟΜΒΑ ορ ΤΟΜΒΙ 1
για το PSx!!!

Παιχνιδαρα απλα!! ;)

Tombi έπαιζα χθες!! Επικό game! :respect:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1296 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 23:34

Ξεκίνησα το Grotesque Tactics, ένα "parody" turn-based RPG με text dialogues αλλά πολύ γέλιο!! :hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1297 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 00:31

Tερματισα για 2η φορα το Suikoden 2 (PSX). Epic game με φανταστικη ιστορια.

#1298 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 02:41

Eγω επαιξα το Modern warfare 2 σε εναν φιλο μου και το τερματισα σε μια νυχτα...:P

2bbd14fc.jpg

#1299 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 07:08

Εγώ έχω καεί στο tohou αυτές τις μέρες(τώρα παίζω το 8)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1300 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 12:14

Tombi έπαιζα χθες!! Επικό game! :respect:

Και μολις χθες το τερματισα με ολα τα Quest ολοκληρωμένα.
Πηγα να αρχισω και το 2ο και απογοητευτηκα παρα πολυ!

Τωρα αρχισα να παιζω το Medievil PsX !

ΠΑΛΙ!!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1301 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 20:43

Παίζω το Dragon Age: Origins.

Προσωπικά είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που παρότι είχα ακούσει καλά λόγια ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

Άψογο RPG, με πολύ ωραίο στόρυ το οποίο ξεδιπλώνεται πολύ διαφορετικά ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο παίχτης και ένα πλαίσιο όπου ο κάθε διάλογος με οποιονδήποτε και κάθε πράξη σου μετράει . Επίσης ωραίες μάχες με λίγο strategy στοιχείο καθώς συνήθως χειρίζεσαι μια ομάδα 4 ατόμων.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 14 Ιούλιος 2010 - 23:01

#1302 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 21:12

Εχτές τελείωσα το God Of War 2 για ps2.
Spoiler:

Κατα τ' άλλα ήταν αρκετά καλό παιχνίδι.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#1303 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2010 - 22:00

μετα το εκπληκτικο The Witcher ( μπορω να μιλαω πολλη ωρα για το ποσο το λατρεψα), ειπα να αφησω τα rpg και να πιασω κανα action... δοκιμασα το Assassins Creed 2 και πραγματικα περιμενα να το χαρω, μιας και το 1ο μου αρεσε, αν εξαιρεσουμε το ποσο απιστευτα βαρετο ηταν... XD δυστυχως η Ubi το εκανε το θαυμα της και το παιχνιδι ειναι unplayble με keyboards/ mouse. και τα γραφικα ηταν υπερβολικα κονσολαδικα ( μετρια δλδ ). δεν θα το σχολιαζα αυτο, αλλα οταν ειναι σχεδον ιδιο με το 1ο, αλλα 2 φορες πιο βαρυ, τοτε ειναι παραλογο... το σιχαθηκα τοσο που εφαγε uninstall χωρις πολλα πολλα...

anw... το εριξα ξανα στα rpg και εβαλα Dragon Age : Origins. ειμαι ακομα στην αρχη αλλα φαινεται πολυ καλο. το inventory ειναι λιγο μαπα αλλα το σεναριο με νοιαζει...

τελειωσα μολις και το HL2 mod, Research & Development και πραγματικα απορω γιατι δεν το επαιζα τοσους μηνες που το ειχα... αψεγαδιαστο, απιστευτο... σε πολλα σημεια (ναι τολμω να το πω XD ) καλυτερο και απο το ιδιο το ΗL2...

πολλα εγραψα... >_<

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1304 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2010 - 22:08

μετα το εκπληκτικο The Witcher

Το απλό witcher ή το enhanced edition;;
Είχα αγοράσει το απλό, αλλα απο το πολύ bug το έχω στο ράφι εδώ και κανα χρόνο... έχω ακούσει οτι το enchanced είναι πολύ καλύτερο. Λες να κάνω κανα retry;;(πρέπει να υπάρχει και patch που κάνει το απλό enchanced.. ελπίζω να είναι ακόμα τσάμπα XD)

ον τοπικ, λιώνω στο Persona 3 Portable.. JRpg και dating game 2 σε 1 και μαλλιά ευκολοχτένιστα! Ωραία ιστορία, αν και λίγο emo, και μετα απο 40 ώρες gameplay έχω ακόμα.. πολύ καλή αγορά για PSP

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1305 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2010 - 22:12

enchanced φυσικα. ναι υπαρχει το patch, patchαρα δλδ XD
αν εχεις διαθεση για κατι τετοιο εγω στο προτεινω αφοβα, αλλα δεν ξερω ποσο θα ταιριαζει να παιζεις μαζι το Witcher και το persona XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things