Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 05 February 2013 - 14:38

Posted 05 February 2013 - 19:29
Ρε συ, σε διαρκεια, ξερεις ποση ωρα ειναι?Mαζι με το Vergil's Downfall κανα 15ωρο θα ναι λογικα.Ξεκίνησα DmC. Περίμενα η ninja theory να καταστρέψει το franchise. Κι όμως το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό, κι σε διάρκεια, κι γραφικά, κι gameplay. Έχει κάποια ελαττώματα όπως τα bosses που σε όλα ισχύει η διαδικασία βρες αδυναμία-νίκησες κι ότι δεν στοχεύεις με αποτέλεσμα να βαράς όπου να ναι, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περιμένω το Dead space 3 τώρα κι θα επιστρέψω.
Υ.Γ.Καλη φαση ηταν και το ντεμο του Dead Space 3

Posted 05 February 2013 - 20:22
Posted 05 February 2013 - 21:04
Μικρο ειναι :/7-8 ώρες.
Posted 05 February 2013 - 21:19
Posted 05 February 2013 - 21:31
Ναι το ξερω, εχω παιξει DMC πολλες φορες, και οντως αυτο που μετραει ειναι το replayability (Ποσες φορες εχω τερματισει το DMC 3 btw?).Τελοσπαντων, θα δουμε οταν πεσει η τιμη, για τωρα δεν μ' ενδιαφερει.Ειλπιζα να ηταν λιγο μεγαλυτερο και πιο σκοτεινο.Οχι πως δεν ειναι καλο ομωςΌλα τα DMC και γενικά πολλά άξιον εκεί κυμαίνονται στις ώρες, το θέμα είναι το replayability

Edited by Itachi Akatsuki, 05 February 2013 - 21:32.
Posted 06 February 2013 - 02:41
Τωρα παιζω Dead Space 3.... Ειμαι στο Chapter 4 eιναι πολυ καλο για shooter τριτου προσωπου αλλα δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ηταν το πρωτο καπως μονοτονο και προβλεψιμο κατανταει απο ενα σημειο και μετα...
Mου αρεσει παντως το καινουργιο συστημα με τα costumizable οπλα
Edited by Audit01, 06 February 2013 - 02:48.
Posted 06 February 2013 - 12:58
Και τα γραφικα ειναι υπεροχα.Στο προσωπο του Chris μπορει να μην φαινεται τοσο πολυ η διαφορα,αλλα στου Leon ειναι καθαρη.Λεω για το πιο γηρασμενο προσωπο.Φαινεται οτι ο Leon εχει μεγαλωσει.Αυτα.Νομιζω οτι αυτο το Resident ειναι ενα απο τα καλυτερα της βασικης σειρας(1,2,3,4,5).
Και ευτυχως που το παιχνιδι δεν ακολουθησε την παρακμη των ταινιων.
Edited by Mike The Great, 06 February 2013 - 13:01.

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 17 February 2013 - 01:46
Όλα τα "προβλήματα" που υπογραμμίζουν οι haters υπάρχουν, αλλά προσωπικά δε θα θεωρούσα κανένα από αυτά πρόβλημα αν δεν είχα στο μυαλό μου τα dmc3/4 στα οποία βασίζεται, παραμένοντας παράλληλα διαφορετικό. Θα έλεγα απλά "θα προτιμούσα να έχει λοκ ον" πχ
Τεράστιο plus το art direction, ειλικρινά τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι είναι πανέμορφα, χωρίς πάντα να μιλάμε για συμβατική ομορφιά. Είναι σα να σχεδίασαν ένα απίστευτο κόσμο και να τον πέρασαν από φώτοσοπ κάνοντας ακριβώς ό,τι μ' αρέσει εκεί. Η μουσική σπάνια θα ξεπερνάει τη μετριότητα, αλλά τη δουλειά της την κάνει- όπως και στα παλαιότερα DMC, απλά εδώ την αντικατέστησαν με dark electro και wub, με το τελευταίο να είναι αρκετά controversial τα τελευταία χρόνια. Το μεσημέρι κοπανιόμουν με αυτό
Γενικά σε αυτόν τον τομέα αντικειμενικά πατάει κάτω όλα τα DMC, απο΄κεί και πέρα προτιμήσεις
Αντικειμενικά από τα καλύτερα άξιον που έχω παίξει, δε μου έρχεται κάποιος τίτλος στο μυαλό που να το ξεπερνάει πέρα από τα παλιά DMC και το Bayonetta. Αν πει κανείς GoW θα τον βαρέσω
Όντως είναι αρκετά εύκολο βέβαια

first playthrough YOLO
Posted 17 February 2013 - 13:49
Posted 17 February 2013 - 16:07
Επίσης, τώρα παίζω το Bioshock, πολύ ωραίο horror shooter, δύσκολο σε γενικές γραμμές, για να βρίσκεις πυρομαχικό πρέπει να φτύσεις αίμα, να χακάρεις πολύ και να ελπίζεις ότι η τιμή θα πέσει. Από ζωή, σαν να παίζει στο Dante Must Die difficulty του DmC 3
Posted 17 February 2013 - 16:22

Posted 17 February 2013 - 16:34
Επίσης, τώρα παίζω το Bioshock, πολύ ωραίο horror shooter, δύσκολο σε γενικές γραμμές, για να βρίσκεις πυρομαχικό πρέπει να φτύσεις αίμα, να χακάρεις πολύ και να ελπίζεις ότι η τιμή θα πέσει. Από ζωή, σαν να παίζει στο Dante Must Die difficulty του DmC 3
Στην αρχή είναι όντως δύσκολο και non-friendly για τον παίκτη, αλλά αυτό είναι και το ωραίο του.
Στο 2 που παίζω αντίθετα ξεχιλίζεις απο πυρομαχικά. Tο ηλίθιο σύστημα με τα vita-chambers γίνεται προαιρετικό αλλά όταν σου δίνει τόσο λίγη ενέργεια δε σε παίρνει πολύ να το κάνεις disable.
Λόγω αντιδημιουργικής περιόδου πανελληνίων παίζω ξανά το fire emblem: Shadow dragon σε hard (αλλά δε θα κάνω τα x chapters, κι ας ήταν αυτός ο σκοπός μου) και κλασσικά dynasty warriors 7 replay το story και προσπάθεια για max out στα skills όλων των χαρακτήρων.
Επίσης τερμάτισα το heroes of might and magic 4, αυτή η σειρά είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό υπάρχει.
Posted 17 February 2013 - 16:44
Επίσης τερμάτισα το heroes of might and magic 4, αυτή η σειρά είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό υπάρχει.
True, πάρα πολύ ωραία παιχνίδια, fun to play και αρκετά δύσκολα ώστε να σου δίνουν κάποιο challenge. Απόγειο όλης της σειράς το Heroes of Might and Magic 3: The restoration of Erathia, αλλά και το Expansion του. Έχοντας παίξει και μερικά από τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερα από το 3, πέραν των γραφικών.
Posted 17 February 2013 - 17:18