Διαφωνω σε ολα.Με εξαιρεση το 10 που ειναι μιχ μιχ τα αλλα ειναι σκουπιδια για μενα!Just an opinion though
Δεκτές όλες οι γνώμες,αλλά πρόσεχε και πως εκφράζεσαι.Δεν νομίζω και σένα να σου άρεσε να λέγαν το αγαπημένο σου παιχνίδι σκουπίδι.Και μεις προτιμάμε τα παλιά από τα καινούρια της σειράς,αλλά όχι και τέτοιος ελιτισμός πια...
Τέσπα,πάνω στο θέμα που πιάσατε για τα πρόσφατα FF,ούτε εγώ έχω την καλύτερη γνώμη αλλά έχει το καθένα τη γοητεία του.
Το 10 μου άρεσε σαν γραφικά/gameplay/mechanics,αλλά το στόρι του μου ήταν κάπως αδιάφορο,όπως και οι ίδιοι οι χαρακτήρες.
Το 11 δεν το χω παίξει,παρ'όλ'αυτά δεν άκουγα ποτέ και τα καλύτερα.
Το 12 με χάλαγε και μένα στην αρχή άπειρα,το παράτησα μετά από 2-3 ώρες,αλλά τη 2η φορά που το ξανάπιασα το λάτρεψα!Έχει διαφορετικό σύστημα μάχης από τα προηγούμενα FF,αλλά εφόσον δεν το σκέφτεσαι σαν ένα ακόμα κλασσικό της σειράς είναι μια χαρά.Επίσης ανούσιο στόρι,παρότι με πιο likable χαρακτήρες.
Το 13 ήταν υπέροχο σε θέμα γραφικών,απλά ξέφυγε κάπως από rpg πλέον,και λόγω αυτοματοποίησης των μαχών σε κάνει να πατάς απλά το X και να περνάς στο έτσι τις μάχες...