Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1891 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:19

Δεν είναι δυνατόν να διαβάζεις ΤΟΣΟ πολύ που να μην σου μένει χρόνος για λίγο PSP...Το καλό είναι η φορητότητα,οπότε μπορείς να παίξεις στο δρόμο,στο κρεβάτι πριν κοιμηθείς,στην τουαλέτα,μπλα,μπλα,μπλα...Τσκ τσκ,δικαιολογίες της οκάς...

BoredForLife,και μένα μου άρεσε ο Zack,και νομίζω πως ένα απλό costume του Cloud να τον είχαν όπως τον Basch όλοι θα μασταν ευχαριστημένοι...

:hahaha::hahaha::hahaha: Τη νομίζεις ότι κάνω στο λεωφορίο, στα διαλλήματα, στις ώρες γενικής του σχολείου, στην τουαλέτα, την ώρα που τρώω, στο κρεβάτι κτλ..... btw διαβάζω ελάχιστα:tensai: Απλός είμαι ΤΟΣΟ fanboy των Final Fantasy και καθώς το dissidia είναι το ideal fanservice δεν θα το αφήνω από τα χέρια μου και θα παίζω όλη μέρα χωρίς να διαβάζω ούτε αυτό το λίγο που διαβάζω τώρα. Δεν υπερβάλω ξέρω τον εαυτό μου, πώς νομίζεις ότι έφτασα 350+ ώρες στο πρώτο. Και σε αυτό υπολογίζω να ξεπεράσω τις 500

#1892 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:37

*cough* *cough*
Spoiler: Crisis Core spoiler

Also DD FF downloading! Ώρα για κάψιμο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 09 Απρίλιος 2011 - 23:49

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1893 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:44

*cough* *cough*

I'll kill you!!!:madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Anyway who cares about the story in a fighting game. Zack would be f***ing awesome!! Αλλά ποια θα ήταν η αντίδραση του Cloud αν έβλεπε τον Zack??? Δεν θα έβγαζε νόημα οπότε μάλλον δεν γίνεται να μπει σαν χαρακτήρας

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Απρίλιος 2011 - 00:00

#1894 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 15:04

*cough* *cough*

Spoiler: moar FF spoilers

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Απρίλιος 2011 - 00:01

#1895 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 15:06

*cough* *cough*

Στο currently playing videogame τόσο μεγάλο spoiler;Αν εγώ που έχω παίξει το παιχνίδι σπάστηκα τι να πω για άλλους.
Spoiler: crisis core

FFS έχουμε το FF General Talk ξεκολλάτε από εδώ και βάλτε και κάνα spoiler tag!

#1896 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 15:23

:hahaha::hahaha::hahaha: Τη νομίζεις ότι κάνω στο λεωφορίο, στα διαλλήματα, στις ώρες γενικής του σχολείου, στην τουαλέτα, την ώρα που τρώω, στο κρεβάτι κτλ..... btw διαβάζω ελάχιστα:tensai: Απλός είμαι ΤΟΣΟ fanboy των Final Fantasy και καθώς το dissidia είναι το ideal fanservice δεν θα το αφήνω από τα χέρια μου και θα παίζω όλη μέρα χωρίς να διαβάζω ούτε αυτό το λίγο που διαβάζω τώρα. Δεν υπερβάλω ξέρω τον εαυτό μου, πώς νομίζεις ότι έφτασα 350+ ώρες στο πρώτο. Και σε αυτό υπολογίζω να ξεπεράσω τις 500

A ναι το χες αναφέρει...Ντάξει όντως αν πας για τέτοιο playtime καλά κάνεις και το αποφεύγεις όσο μπορείς...Εγώ ακόμη και παιχνίδι που μου αρέσει άπειρα δεν θα το παίξω τόσες ώρες...Τα max μου ήταν στα pokemon μόνο,130+ ώρες,αλλά τότε μικρός ήταν από τα ελάχιστα που μπορούσα να παίζω,μιας και δεν ήμουν αρκετά σπίτι για pc/psx...

Α,και στο Disgaea 3 έχω χτυπήσει 120 ώρες,αλλά εδώ παίζω αργά ενώ βλέπω ταινίες ή κάνω κάτι άλλο,οπότε από αυτές οι 40 είναι ανύπαρκτες >_>

#1897 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 23:49

Spoiler:

Στο currently playing videogame τόσο μεγάλο spoiler;Αν εγώ που έχω παίξει το παιχνίδι σπάστηκα τι να πω για άλλους.

Spoiler: crisis core

FFS έχουμε το FF General Talk ξεκολλάτε από εδώ και βάλτε και κάνα spoiler tag!

Ήμουν έτοιμος να βάλω spoiler, αλλά από τη στιγμή που είναι ήδη γνωστό από το πρώτο FF VII θέωρησα ότι δεν είναι αναγκαίο. Sorry. Δεν σκέφτηκα την περίπτωση να μην έχεις παίξει το πρώτο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Απρίλιος 2011 - 00:02

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1898 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 13:59

Ο sephiroth δεν ειναι 100% νεκρος(βλεπε advent children) και η aerith δεν παιζει ρολο στην ιστορια(ρε παιδεια ειναι η δευτερη φορα που καναμε το thread dissida δεν κανουμε ενα αποκλειστικο thred να ξεσκασουμε?)

sc5bab.jpg

#1899 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:01

ναι, με τις ευχες μου καντε οσα threads θελετε.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1900 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 20:19

Ο sephiroth δεν ειναι 100% νεκρος(βλεπε advent children) και η aerith δεν παιζει ρολο στην ιστορια(ρε παιδεια ειναι η δευτερη φορα που καναμε το thread dissida δεν κανουμε ενα αποκλειστικο thred να ξεσκασουμε?)

Γι αυτό είπα το υποτίθεται :P

Και για ποιά ιστορία ακριβώς μιλάς? :himitsu:

v4kFmx.png

#1901 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 21:35

Α,και με τα διάφορα ξέχασα να το αναφέρω.Άρχισα Fairy Tail στο PSP,υπέροχο αν και όχι κάτι καινούργιο.Ουσιαστικά είναι στο στυλάκι των Monster Hunter,οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα σε fanboys και των δύο.

JP only though...

#1902 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 21:44

Α,και με τα διάφορα ξέχασα να το αναφέρω.Άρχισα Fairy Tail στο PSP,υπέροχο αν και όχι κάτι καινούργιο.Ουσιαστικά είναι στο στυλάκι των Monster Hunter,οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα σε fanboys και των δύο.

JP only though...

Damn , ξενέρωσα :(:deadga6:

v4kFmx.png

#1903 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 22:20

Μια και που αναφέρθηκε το όνομα monster hunter έχει κανείς καμοιά ιδέα για το αν θα βγει στην ευρώπη το Monster Hunter portable 3. Mετά το dissidia είναι το παιχνίδι που θα καώ πιο πολύ από όλα

#1904 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 23:14

Είμαι ο μόνος που ξεκίνησε το Amnesia εδώ και κάτι καιρούς, και από τότε έχει παίξει μονάχα 2-3 φορές ακόμα;

Είπα σήμερα να το συνεχίσω, αλλά απλά δεν το μπορώ. Το αστείο είναι πως μόνο ένα monster encounter είχα μέχρι τώρα, και αυτό δε με κυνήγησε.
Δε με έχει κάνει να τρομάξω ακόμα, αλλά πονάει η καρδιά μου όταν το παίζω, νιώθω πως χάνω χρόνια από τη ζωή μου. :Crying2:

Πέραν από αυτό, τίποτα το καινούριο, μονάχα έπιασα το Hazama για sub ή και potential main ίσως, κάποτε...

HnH5aB0.jpg

#1905 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2011 - 00:42

παιζει ή επαιζε κανεις ικαριαμ?