Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1801 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 March 2011 - 14:12

Final OverraFantasy 12. Ωραια γραφικα, μετριοι χαρακτηρες/μουσικη αλλα γαματο battle system που θυμιζει το battle system του Vagrant Story.

#1802 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 25 March 2011 - 15:42

Final OverraFantasy 12. Ωραια γραφικα, μετριοι χαρακτηρες/μουσικη αλλα γαματο battle system που θυμιζει το battle system του Vagrant Story.

Και η ιστορία μέτρια αλλά γενικά καλό. 10 was the best for me

#1803 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 March 2011 - 15:51

Και η ιστορία μέτρια

Σωστα, και ελεγα τι ξεχασα...

#1804 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 March 2011 - 18:14

Metroid prime 2 echoes!!!!!

sc5bab.jpg

#1805 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 March 2011 - 22:32

Και η ιστορία μέτρια αλλά γενικά καλό. 10 was the best for me

Eίναι λίγο ανούσιο να μιλάς για μέτριο στόρι και να αναφέρεις καπάκι το 10,την απογοήτευση την ίδια σ'αυτό το θέμα...
Haaaaahahahaha!
Hurr!Durr!Seagulls!
:hihi2::hihi2:

#1806 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 25 March 2011 - 23:24

Catherine :lovulovu:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1807 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 26 March 2011 - 00:07

,διαδραματίζεται όλο στον δρόμο όπως φαίνεται στο βίντεο;

δηλαδη τι ενννοιες εξελισετα μονο στο δρομο το παιχνιδι?αυτο ειναι το tutorial!το παιχνιδι εχει διαφορες πιστες!

Eμένα πάλι δεν με ξετρέλανε...Προτιμώ να βρω κανένα από τα πρώτα Parasite Eve να παίξω,αλλά έχω βρει διάφορες εκδόσεις και δεν λέει να δουλέψει καμία...:unlucky:

εχω κατεβασει το parasite eve 1 και 2 για το psp και εχω τεσταρει το ενα και παιζει!βεβαια τα κατεβασα σε μορφη bin στην αρχη αλλα μετα βρηκα ενα προγγραμμα που λεγεται psx2psp και μετατρεπει αρχεια bin που συνηθως ειναι ps παιχνιδια σε eboot για το psp!επειδη το parasite eve ειναι multidisc πρεπει να ακουλουθησεις αυτο video tutorial που εχω βαλει εδω!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_uPuE_pN9r4[/media]

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#1808 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 March 2011 - 21:12

μου φαινεται θα αφιερωσω καποιο χρονο σε αυτο το παιχνιδι μιας και ειναι αρκετα εθιστικο....

http://www.qwak.co.uk/movie.php

#1809 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 26 March 2011 - 21:21

Eίναι λίγο ανούσιο να μιλάς για μέτριο στόρι και να αναφέρεις καπάκι το 10,την απογοήτευση την ίδια σ'αυτό το θέμα...
Haaaaahahahaha!
Hurr!Durr!Seagulls!
:hihi2::hihi2:

Ε; Δεν είπα ότι είναι το αγαπημένο μου γιατί έχει την καλύτερη ιστορία. Απλά σχολίασα την ιστορία του 12, δεν είπα ότι του 10 ήταν καλύτερη φίλε μου, αν και για μένα ήταν. ;)

#1810 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 26 March 2011 - 21:31

Ε; Δεν είπα ότι είναι το αγαπημένο μου γιατί έχει την καλύτερη ιστορία. Απλά σχολίασα την ιστορία του 12, δεν είπα ότι του 10 ήταν καλύτερη φίλε μου, αν και για μένα ήταν. ;)

Κοίτα,λογικά θα συμφωνήσω μαζί σου...Και μένα μου άρεσε αρκετά,παρ'όλ'αυτά ξέρω ότι είναι προσωπική προτίμηση και γενικά δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή ιστορία για τα Final Fantasy...Φυσικά ούτε και το 12,το οποίο ευτυχώς είχε τέλειο gameplay και με κράτησε να ασχοληθώ,και το οποίο ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να μπω στον κόπο να το τερματίσω(έχω μείνει πριν το τελευταίο dungeon...):unlucky::unlucky:

#1811 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 27 March 2011 - 16:37

Μόλις ξεκίνησα το Dead Space το 1ο. Αυτό είναι πιο χεσμεντέ και απ το FEAR:oo:
Posted Image

#1812 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 27 March 2011 - 16:57

Tactis ogre lets us cling together. Ωραιο tactics είναι αν και προτιμώ το final fantasy tactis the war of the lions. Σου δίνει πολλές επιλογές που επιρεάζουν δραματικά την ιστορία

#1813 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 28 March 2011 - 11:44

Συνεχίζω με Heroes V : Tribes of The East και που και που παίζω κανένα παιχνιδάκι στο Snes emu and mame32. Χθες τερμάτισα το Super Mario World.

(Επίσης εκεί που ξέθαβα τα άπειρο/ελάχιστα Dvd μου βρήκα το Tony Hawk 4 (μεγάλη αγάπη) και το Celebrity DeathMatch.

Bonus Game : Adventure Pinball: The forgotten Island

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1814 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 28 March 2011 - 15:51

Μήνας PSP αυτός.
Παίζω helyx Force, ένα old school jrpg(ξέρετε, top down σχεδόν, με chibi χαρακτήρες,και preemptive attacks, κακός με μαύρα ρούχα, και σενάριο με δράκους) Πολύ καλό μέχρι τώρα, μου θύμισε παλιές καλές εποχές.

Κατεβαίνει και το 3rd Birthday.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1815 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 March 2011 - 15:55

Μήνας PSP αυτός.
Παίζω helyx Force, ένα old school jrpg(ξέρετε, top down σχεδόν, με chibi χαρακτήρες,και preemptive attacks, κακός με μαύρα ρούχα, και σενάριο με δράκους) Πολύ καλό μέχρι τώρα, μου θύμισε παλιές καλές εποχές.

Κατεβαίνει και το 3rd Birthday.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Aνάλογα τι περιμένεις να δεις αρχηγέ...Πάντως σαν εκείνα τα καλά τα horror δεν είναι...Για ακόμη μία φορά η Ιαπωνίκη βιομηχανία έδειξε πόσο εξαρτημένη από το fanservice είναι.

p.s.Δεν το λέω σαν κάτι απαραίτητα κακό,me loevs fanservice,απλά προτιμώ τα horror από τα fanservice in the long run...:awww: