Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ηλίθιος δίσκος και πολλά νεύρα


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 19 September 2011 - 21:37

Να ζητήσω βοήθεια γιατί ο καταραμένος ο εξωτερικός μου την έχει δώσει στα νεύρα σε σημείο να θέλω να τον σπάσω.Καταρχήν έχω έναν εξωτερικό 1tb χωρισμένο σε 2 partitions:130 giga σε NTFS για να κάνω backup στα windows και ένα 800 giga σε fat32 για multi platform αναγνώριση και χρήση στο ps3.Που είναι το πρόβλημα;Πήγα σήμερα να μεταφέρω στον δίσκο από το άλλο laptop με λογισμικό ubuntu ένα backup των windows που είχα αφήσει εκεί προσωρινά και μετά από αυτό στα windows μου αναγνωρίζει μόνο το partition με το backup(ntfs) και όχι το άλλο με anime/manga(fat32).Στα ubuntu αντίθετα αναγνωρίζει και τα δύο.Δοκίμασα easus partition master και εκεί μου αναγνωρίζει και το κομμάτι σε fat32 αλλά τα windows δεν το εμφανίζουν!Να σημειώσω πως τους τελευταίους 6 μήνες μέχρι εχτές δεν είχα κανένα πρόβλημα.Περιμένω συμβουλές γιατί πρόκειται να χάσω κάπου στις 100 σειρές και δεν θα το αντέξω.:uhh:
Posted Image

#2 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 19 September 2011 - 22:13

Το διόρθωσα.Είχε εξαφανιστεί το γράμμα από τον δίσκο...Τώρα πως ακριβώς έγινε αυτό...
Posted Image

#3 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 20 September 2011 - 03:41

μονος σου ποσταρεισ μονος σου τα λυνεις....ωραιος