Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Card Game Meeting Athens - 15/10/2011

• Please log in to reply
195 replies to this topic

#61 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 19 September 2011 - 20:23

Εναλλακτικά, εάν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να φέρω δύο πιο βαριά παιχνίδια : StarCraft: The Board Game (6) και World of Warcraft: The Boardgame (6)

Heh, το starcraft το είχα πετύχει στη βιτρίνα ενός μαγαζιού στο Παρίσι, αλλά δε μας άφησαν να χαζέψουμε.
Ίσως θα ήταν καλή ευκαιρία να γνωρίσω αυτό το παιχνίδι πο μου προκάλεσε ενδιαφέρον.

O6rrvsU.jpg

#62 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 20 September 2011 - 10:51

Ι VOTE FOR ΔΡΑΚΟΦΙΝΙΚΑΣ ΤΟΟ
οσο για τα card games μπορώ να φερω MUNCHKIN με άπειρους παίχτες...και γενικά λεω να δω πωσ παίζετε το Mahjong και το Tichu που έχασα την ευκερια στο maid cafe.

I would likePosted Image for a pet...

#63 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 20 September 2011 - 11:06

ι World of Warcraft: The Boardgame (6)

Άι, άι, άι....Τί θα πρωτοδώ, τί θα πρωτοπαίξω....:joyful:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#64 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 20 September 2011 - 13:13

Επισεις ξερει κανεις μεχρι τι ωρα δουλεύει το βραδυ ο Δρακοφοινικας? Γεγονός το οποιο θα πρωτινά να συνυπολογιστεί γιατι κάποιοι μπορει να έχουμε όρεξη να το τραβήξουμε αν τα πράγματα πανε καλά.
Αν πανε ολα καλα κ ειμαστε 18 ατομα θα χρειαστει χρονος για ενα τυπικο rotation κ για να προλβουμε ολοι να δουμε ή να παίξουμε απο 1 game του κάθε είδους που μας ενδιαφέρει....
Τελος σαν προτεινομενη ωρα θα ελεγα κατα της 6.00 ετσι ωστε να μπορει οποιοσ θελει να ερθει απο νωρης κ να φύγει νωρίς .
Επεισεις θα πρότεινα να γινει η συνάντηση πρην την 28 Οκτοβριου...τωρα κ που τα σχολειά ειναι στην αρχη τους κ οι περισσότερες σχολές κλειστές.

Edited by Xa0s, 20 September 2011 - 13:22.

I would likePosted Image for a pet...

#65 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 21 September 2011 - 13:23

σκεφτομαι να φερω και τις καρτες Hanafuda
αλλα θα πρεπει να ριξω πολυ διαβασμα για να μπορεσω
να εξηγησω το παιχνιδι που και εγω δεν το εχω πολυκαταλαβει

μην νομιζετε πως ειναι και τοσο εντυπωσιακο οσο στο
Summer Wars :D

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#66 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 21 September 2011 - 13:33

Ι VOTE FOR ΔΡΑΚΟΦΙΝΙΚΑΣ ΤΟΟ
οσο για τα card games μπορώ να φερω MUNCHKIN με άπειρους παίχτες...και γενικά λεω να δω πωσ παίζετε το Mahjong και το Tichu που έχασα την ευκερια στο maid cafe.

Αν και έχω καιρό να παίξω και δεν το θυμάμαι πολύ καλά το ψήνω και εγώ για munchkin , μόνο και μόνο από τις ονομασίες γελάς :P

#67 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 21 September 2011 - 13:37

Παιδιά επειδή η εξεταστική ξεκινάει την Παρασκευή/Δευτέρα για τους περισσότερους,και θα συμπηκνωθούν τόσα μαθήματα σε διάστημα λίγων εβδομάδων,θα πρότεινα να αναβληθεί για μέσα Οκτωβρίου περίπου...

#68 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 September 2011 - 00:43

Btw θα μπορούσα να φέρω και εγώ το Shogun που είναι και σχετικό με Ιαπωνία.

Απλά επειδή έχω να παίξω 2+ χρόνια(βασικά μόνο μια φορά το έχω παίξει:nanana:) αν έρθει και κάποιος που ξέρει τους κανόνες ακόμα καλύτερα για να μην κάθομαι να τους διαβάζω:hihi2:

Posted Image

#69 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 25 September 2011 - 10:22

Παιδιά, εγώ έφαγα λιγο fail.... Η εξεταστική ξεκινά την Δευτέρα και τελειώνει 17/10. :s
@xa0s: ο δρακοφοινικας ανοίγει κατα τις πέντε το απόγευμα και κλείνει κατα τις τρεις-τεσσερειςτο βράδυ....
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#70 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 October 2011 - 00:32

Τελικά τίποτα για τώρα σύντομα ? :P

#71 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 03 October 2011 - 17:54

Για να αρχίζουν να πέφτουν προτάσεις σιγά σιγά και για να μην μας πάρουν τα χριστούγεννα,εγώ να πω όπως είπα και πριν ότι προτείνω το meeting να γίνει μέσα Οκτωβρίου,και συγκεκριμένα την παραεπόμενη Κυριακή,στις 15 Οκτωβρίου.
Πείτε και όλοι οι υπόλοιποι πότε βολεύεστε,να βρούμε μια μέση λύση κ να κανονίσουμε.

#72 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 October 2011 - 18:08

Εγώ λέω καλύτερα Σάββατο , ώστε να μην έχουμε θέμα να κάτσουμε όσο πάει (να μην σκεφτόμαστε ότι έχουμε σχολές , δουλειές κλπ την επομένη)

#73 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 03 October 2011 - 18:13

'Εχουμε άλλου είδους δουλειές τα Σάββατα όμωςPosted Image
Όπως και να χει σεβαστή η πρότασή σου,περιμένουμε και τις προτάσεις των άλλων:)

#74 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 03 October 2011 - 18:41

Παιδες για mtg ειμαι μεσα και γω αλλα δε ξερω αν θα ειμαι αθηνα οταν το κανονισετε.
Εννοειται για χαλαρο παιχνιδι κλπ. εχω καιρο να παιξω, τοτε το deck μου θεωρουνταν πολυ καλο, αλλα με τις νεες εκδοσεις δε ξερω τι παιζει...

#75 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 04 October 2011 - 18:35

Και εγώ Σάββατο λέω, για να έχουμε περισσότερη ώρα για παιχνίδι...

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image