Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Maid Cafe Event 10/09 @ Dasein (by Akai Panda) - Αθήνα

• Please log in to reply
142 replies to this topic

#106 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 13:35

μπραβο στα παιδια που παιξανε μουσικη
και ιδιαιτερα στη maido-san(δεν ξερω το ονομα της)
που επεξε στην αρχη:awww:

This.
Ήταν το καλύτερο κομμάτι του event όσον αφορά τη μουσική.

Anyway, πέρασα πολύ καλά και απο οργάνωση μπορώ να πω οτι έγινε άψογη δουλειά.

Παίζει να έβγαλα μέχρι και 4-5 ώρες gaming, μέχρι που τα χέρια μου είχαν πιαστεί τελείως.
Είχα και την τιμή να παίξω street fighter με έναν απο τους καλύτερους στην Ελλάδα, χωρίς να ξέρω ποιος είναι.:hihi2:
Αφού έφαγα γύρω στις 10 συνεχόμενες ήττες και δυσκολευόμουνα να σταυρώσω γύρο, μου λένε πως ήταν ο Tira.
Μ' άλλα λόγια, ήλθε, κατέστρεψε, και απήλθε...

Μagic δεν έπαιξα πολύ, γιατί δεν ένιωθα άνετα λόγω μικρού και βρώμικου τραπεζιού, οπότε έχασα πολύ εύκολα (οχι πως δε θα έχανα έτσι κι αλλιώς) και επέστρεψα στο x-box.:P

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δε γνωρίστηκα με αρκετά forum members που ήθελα γιατί απλά δεν είμαι ομιλητικός.
Το θεωρώ λίγο akward να πηγαίνω και να ρωτάω τον καθέναν ποιος είναι απο το τάδε φόρουμ γιατί είχαν μαζευτεί απο πολλές παρέες έτσι κι αλλιώς.

Αnyway όποτε ξαναέχω την ευκαιρία, θα είμαι εκεί.

edit:Μπήκε και opening απο tales of vesperia.:P
+1 for that.

O6rrvsU.jpg

#107 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 13:44

Μπορω να πω πως ηταν απο τα καλυτερα event που εχω παει στην ελλαδα. Ολα ηταν τελεια δεν εχω λογια, μπραβο.

...:drink:

#108 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 14:52

This.
Ήταν το καλύτερο κομμάτι του event όσον αφορά τη μουσική.

Anyway, πέρασα πολύ καλά και απο οργάνωση μπορώ να πω οτι έγινε άψογη δουλειά.

Παίζει να έβγαλα μέχρι και 4-5 ώρες gaming, μέχρι που τα χέρια μου είχαν πιαστεί τελείως.
Είχα και την τιμή να παίξω street fighter με έναν απο τους καλύτερους στην Ελλάδα, χωρίς να ξέρω ποιος είναι.:hihi2:
Αφού έφαγα γύρω στις 10 συνεχόμενες ήττες και δυσκολευόμουνα να σταυρώσω γύρο, μου λένε πως ήταν ο Tira.

Μagic δεν έπαιξα πολύ, γιατί δεν ένιωθα άνετα λόγω μικρού και βρώμικου τραπεζιού, οπότε έχασα πολύ εύκολα (οχι πως δε θα έχανα έτσι κι αλλιώς) και επέστρεψα στο x-box.:P

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δε γνωρίστηκα με αρκετά forum members που ήθελα γιατί απλά δεν είμαι ομιλητικός.
Το θεωρώ λίγο akward να πηγαίνω και να ρωτάω τον καθέναν ποιος είναι απο το τάδε φόρουμ γιατί είχαν μαζευτεί απο πολλές παρέες έτσι κι αλλιώς.

Αnyway όποτε ξαναέχω την ευκαιρία, θα είμαι εκεί.

edit:Μπήκε και opening απο tales of vesperia.:P
+1 for that.

Εσύ είσουνα ο Guile? :P

#109 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:02

Εσύ είσουνα ο Guile? :P

Σε ποιον απ' όλους τους αγώνες? Γιατί έπαιξα πολλούς.
Χρησιμοποίησα σχεδόν όλο το cast τουλάχιστον απο μία φορά και μέσα σ' αυτούς ήταν και ο guile.
Πλάκα είχε που όταν έπαιξα με τον Tira πήρα για πρώτη φορά guile και κατηγορούσα τον χαρακτήρα...
E,όταν πήρα Ken κατάλαβα πως τελικά δεν έφταιγε ο guile.:P

Πάντως λυπήθηκα το κακόμοιρο x-box που έκαιγε τόσες ώρες...
Το πρόβλημα είναι οτι άμα χαλάσει το x-box χάνεις τα πάντα οπότε θα συμβούλευα να το κλείνατε που και που...

O6rrvsU.jpg

#110 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:07

Σε ποιον απ' όλους τους αγώνες? Γιατί έπαιξα πολλούς.
Χρησιμοποίησα σχεδόν όλο το cast τουλάχιστον απο μία φορά και μέσα σ' αυτούς ήταν και ο guile.
Πλάκα είχε που όταν έπαιξα με τον Tira πήρα για πρώτη φορά guile και κατηγορούσα τον χαρακτήρα...
E,όταν πήρα Ken κατάλαβα πως τελικά δεν έφταιγε ο guile.:P

Πάντως λυπήθηκα το κακόμοιρο x-box που έκαιγε τόσες ώρες...
Το πρόβλημα είναι οτι άμα χαλάσει το x-box χάνεις τα πάντα οπότε θα συμβούλευα να το κλείνατε που και που...

Άμα έχει μακρύ μαλλί περίπου κάτω από τον ώμο κάθισα δίπλα σου κάποια στιγμή, καλός είσουνα :P Τον Tira είχα χρόνια ολόκληρα να τον δω αλλά δυστυχώς φύγαμε για μάσα σε κάποια στιγμή και δεν τον πρόλαβα

κατά τα άλλα το πάρτυ ήτανε πολύ καλό, με το music performance να ήτανε το highlight, Μπράβο στο namida και στα παιδιά που συμμετείχαν στο όλο event. Λίγη ζέστη λιγότερη να είχε μέσα στο dasein βέβαια δεν θα με χαλούσε :P

#111 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:08

Παιδιά συγχαρητήρια για την διοργάνωση..ακόμα ένα πολύ καλό event και πολύ δυνατό για πρώτο της φετινής σεζόν. Keep it this way! Η αλήθεια μου είναι ότι δεν έκατσα και πολύ για δεν την πάλεψα με τόσο άπειρο κόσμο που είχε...αλλά it was great!
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#112 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:15

Άμα έχει μακρύ μαλλί περίπου κάτω από τον ώμο κάθισα δίπλα σου κάποια στιγμή, καλός είσουνα :P Τον Tira είχα χρόνια ολόκληρα να τον δω αλλά δυστυχώς φύγαμε για μάσα σε κάποια στιγμή και δεν τον πρόλαβα

κατά τα άλλα το πάρτυ ήτανε πολύ καλό, με το music performance να ήτανε το highlight, Μπράβο στο namida και στα παιδιά που συμμετείχαν στο όλο event. Λίγη ζέστη λιγότερη να είχε μέσα στο dasein βέβαια δεν θα με χαλούσε :P

Ναι δε διαφωνώ οτι αυτός ήμουν εγώ απλά όσοι με μαθαίνετε σιγά σιγά να μου μιλάτε εσείς γιατί εγώ ποτέ δε προσεγγίζω τους άλλους πρώτος:P.
Πάντως μου φαίνεται περίεργο που δε σε ανανώρισα.

ας βαλουβε με και καμια καρτελιτσα που να γραφει anime//gr και το username μας για να αναγνωριστουμε :hahaha:

Τελικά όσο γελοία και αν ακούγεται αυτή η πρόταση ίσως να βοηθούσε...:wis:

O6rrvsU.jpg

#113 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:16

Δεν μου απαντήσατε θα γίνουν και άλλα τέτοια events?????????

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:18

απ'ότι έχω δει έχει ανακοινωθεί ένα για το άλλο σάββατο 17/9 στο skullbar

#115 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:24

Καλά ναι επέιδη δεν ξέρω τίποτα από αθήνα ας μου δώσει κάποιος γενικές πληροφορίες ή κάντε ένα thread ξέρω 'γω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:46

open your eyes dudes αντιστιχω thread

edit: οσο για το party ... ηρθα στης 5:15 ΧD επαιξα με τον Kuzan yugi και magic και κατα της 6+ ειδαμε την ταινια του onepiece (πρωσκινω :D) απλα οπως βλεπαμε την ταινια εμεις η ανιμαδες ακουω απο κατω να βαζετε τα ελληνικα και μη openings και λεω κριμας που μπορω να κανω μονο ενα πραγμα ή να δω τη ταινια ή να απολαυσω anime songs :(
κατα τα αλλα μετα ειχε τρελα πολυ κοσμο και απυρη ζεστη :hot:
επισης τα τραπεζακια ειχαν πιαστει ολα (ενοητε XD) και δεν μπορεσα να παιξω αλλα games με τα deck μου :P

anyway χαρικα που ειδα τοσους γνωστους παλιους και καινουριους :riiight:
βεβαια θα πρεπει να κανουμε κανα meeting αποκλιστικα για anime//gr members ... μιας και ολοι πανω κατω οταν αρχιζουμε ειμαστε τροπαλι:hahaha:

πραβω για το event !!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DaimonHand: 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:57

Imagination is the only limit!

#117 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:49

Εγώ στο καρτελάκι μου θα βάλω και το Magikarp:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#118 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 15:50

oops !!!! Δεν το είδα sorry ευχαριστώ daimonhand !!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 17:11

παιδια το τελευταιο τραγουδι που τραγουδισαν και χορεψαν live 3-4 κοπελες πως το λενε?μου χει κολισει :P

#120 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 17:51

Έπαιζες με τον κολλητό μου γι'αυτό.Χρόνια στο κουρμπέτι, έχει πάρει μέρος σε χιλιάδες διαγωνισμούς, το παλικάρι είναι ΑΣΟΣ.Τελείωσε με 20 νίκες και καμία ήττα και έπαιξε με τρία παλικάρι μαζί με σένα.

Κατα τα άλλα ήταν όλα υπέροχα.Η μουσική, ο κόσμος, ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που τραγούδησαν live και ιδίως στο παλικάρι (η εισαγωγή του opening του Pokemon με έκανε να πέσω από την καρέκλα μου από τα γέλια!).

Μπράβο σε όλους και αναμένουμε το επόμενο!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg