Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kono Danshi, Uchū-jin to Tatakaemasu | That Boy Can Fight the Aliens


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 August 2011 - 04:13

Kono Danshi, Uchū-jin to Tatakaemasu
この男子、宇宙人と戦えます。

Posted Image

To studio CoMix Wave Films ανακοίνωσε την Παρασκευή ένα νέο project τους το οποίο θα κυκλοφορήσει με την μορφή OVA τον προσεχή Νοέμβριο.

Η υπόθεση η οποία περιγράφεται ως μια "θλιβερή και όμορφη εφηβική ιστορία" τοποθετείται σε μια ξαφνική εισβολή εξωγήινων στη γη. Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει την δύναμη να αντισταθεί ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Kakashi εχει χάσει τις αναμνήσεις του. Toν Kakashi ανακαλύπτει ο Αrikawa μέλος του προμηθευτικού τομέα των στρατευμάτων κατά των εξωγήινων και τον φέρνει να ζήσει μαζί του και με τον ανώτερό του ιεραρχικά Shiro. O Kakashi σταδιακά συνηθίζει τον περίεργο αυτόν τρόπο ζωής αλλά η σχέση των τριών αντρών δοκιμάζεται όταν ο νεαρός χάνει την επιθυμία του να πολεμά εξωγήινους.
Κεντρικοί χαρακτήρες στην υπόθεση είναι ο Kakashi (
Ryohei Kimura - Eden of the East, Natsume Yujin-Cho,Gosich), ο Αrikawa που είναι μέλος των αντι-εξωγηινων δυνάμεων ( Toshiyuki Toyonaga - Katekyo Hitman Reborn!, Durarara!!) και ο Shiro, ο κηδεμόνας του Kakashi και ανώτερος του Arikawa ( Daisuke Hirakawa - Gankutsuou: The Count of Monte Cristo, School Days).


Posted Image

Η υπόθεση με μια πρώτη ματιά υπόσχεται δράση με το τσουβάλι, εξωγήινους lazers, και περίεργες δυνάμεις πασπαλισμένα με δόσεις δράματος. Oμολογουμένως δε οπτικά φαίνεται πανέμορφο και πάρα πολύ ελκυστικό. Αυτό που είναι δε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι η σκηνοθέτης (ναι σωστά διαβάζετε είναι γυναίκα) Soubi Yamamoto. H 21 χρονών auteur* σκηνοθέτης αποφάσισε να δουλέψει στον χώρο των anime επηρεαζόμενη από το Hoshi no Koe του Μakoto Shinkai το 2002, όντας τότε 15 χρονών. Το είπε και το έκανε και δεν είναι τυχαίο που η CoMix Wave Films έχει επιμεληθεί πολλών έργων του Shinkai (με το Hoshi Ou o Kodomo να είναι η πιο πρόσφατη). Πέρα από το ότι αποτελεί χαρά να βλέπουμε γυναίκες να μπαίνουν σε ένα μέχρι πρότινος ανδροκρατούμενο επάγγελμα, νομίζω οι νέοι άνθρωποι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στον τομέα της δημιουργίας προκειμένου να φέρουν νέα πνοή και πρωτότυπες προσεγγίσεις. Ένα δείγμα προηγούμενης δουλειάς της σκηνοθέτιδος μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το κύριο μουσικό κομμάτι της σειράς έχει αναλάβει η Akiko Shikata (A Dark Rabbit Has Seven Lives, Umineko no Naku Koro ni), την οποία η Yamamoto ζήτησε ονομαστικά να συμπεριληφθεί στο project.


Spoiler: *auteur


~ANN 1/2~
~Official Site~


extra pics: Posted ImagePosted Image


Posted Image


Edited by iristella, 21 August 2011 - 06:11.


#2 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 August 2011 - 11:23

Πανέμορφο σχέδιο!
Ελπίζω να είναι περισσότερο gay (ένιωσα ένα παλμό στο fujosh-O-radar) παρά action.

Posted Image


#3 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 21 August 2011 - 13:39

Κάθε τι καινούριο είναι καλοδεχούμενο.

Αλλά ναι, στην πρώτη εικόνα ο αριστερά φαίνεται να το ζητάει κολασμένα.

#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 August 2011 - 14:21

Spoiler: μεταξύ μας ο αριστερά όταν τον πρωτοείδα μου θύμισε το εξής


Τα yaoi vibes μπορεί να οφείλονται στο ότι η σκηνοθέτης έχει δουλέψει σε BL έργα στο παρελθόν. In any case μιας και έχω επιβιωσει μέχρι στιγμής από το No.6 δεν νομίζω ότι θα με πειράξει και αυτή η προοπτική. Θα ήθελα ομως ενα πραγματικά αξιολογο αποτέλεσμα ανεξαρτήτου genre.

#5 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 August 2011 - 14:29

Me likes a lot! Εξωγήινοι....μμμμμ yummyy!! :)

Σίγουρα είναι καλοδεχούμενο!

Tiger-stock-blog-header.jpg


#6 Anime Fan

Anime Fan

    ;)

  • Members
  • 82 posts

Posted 21 August 2011 - 16:24

Όντως πολύ καλό σχέδιο,η υπόθεση δεν τραβάει και πολύ να πω την αλήθεια αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#7 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 August 2011 - 11:29

Μου μυρίζει evangelion :P

Βασικά πουλήθηκα στο "θλιβερή και όμορφη εφηβική ιστορία"...

xbJ3b2w.jpeg


#8 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2011 - 07:49

Trailer is out... Weird and pretty.... and weird. XD Ok I am sold. O arikawa με το βλέμμα του με creepaρει λίγο. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που το θεωρεί το κλασσικό βλέμμα του yandere λίγο πριν βιάσει, σκοτώσει ξαναβιάσει και μετά φάει το θύμα του.

I kinda wanna see more stuff από την συγκεκριμένη σκηνοθέτη.

#9 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 November 2011 - 19:11

*bump*

Έχει βγει εδώ και κάποιες μέρες με αγγλικούς υπότιτλους από το DVD οπότε δεν το έβρισκα στο anidb. Μου έκοψε όμως και τσέκαρα ένα forum που ημουν σίγουρη ότι θα το έπιανε όταν έβγαινε και βρήκα το link. Εnjoy! (κομματάκι τεράστιο αλλά ελπίζω να αξίζει :D)

Εντυπώσεις αφού το δω είπα πρώτα να το μοιραστώ.

#10 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 November 2011 - 19:37

Έφυγε για download!! Επιτέλους ^^

edit: 1,4 GB niceeeee!!

Tiger-stock-blog-header.jpg


#11 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2011 - 03:50

Eίχα αρχίσει και το φοβόμουνα πολύ το συγκεκριμένο με κάτι σχόλια για shounen ai (blame no.6 for it) αλλά ευτυχώς οι φόβοι μου δεν επαληθεύτηκαν. In fact δεν είδα τίποτα που να παραπέμπει σε BL. Είναι πολύ καλό για πρώτη απόπειρα και one woman show.

Καταρχάς οπτικά όπως αναμενόταν είναι πανέμορφο και πάνω από όλα ενδιαφέρον. Δείχνει άνθρωπο που έχει μεράκι τα anime και μπορείς να εντοπίσεις επιρροές από SHAFT, Ikuhara, Shinkai, Masaaki Yuasa σε διάφορες φάσεις μέσα στα 28 αυτά λεπτά. Eίναι περίεργο και ίσως κάπως (επιτηδευμένα;) άκομψο σε ορισμένα σημεία πράγμα που δικαιολογείται από την έλλειψη εμπειρίας (και πόρων) αλλά αναπληρώνει και με το παραπάνω σε δημιουργικότητα, φρεσκάδα και καλλιτεχνική πρωτοτυπία.

Στον μουσικό τομέα έμεινα επίσης πολύ ευχαριστημένη. Η εναλλαγή ανάμεσα σε κλασσική μουσική (Debussy-clair de lune is always a classic) και μοντέρνα μουσική ήταν πάρα πολύ ομαλή και ταίριαζε με την σειρά. Thumbs up και για το voice acting το οποίο με κέρδισε.

Τώρα σε επίπεδο πλοκής για τα 28 λεπτά του με ικανοποίησε. Θα ήθελα να ξεδιπλωθούν λίγο περισσότερο οι χαρακτήρες και το story αλλά δεδομένης της διάρκειας που είχε δεν τα πήγε άσχημα. Τείνω βέβαια στο ότι ήταν ουσιαστικά αλληγορία η όλη ιστορία με τους εξωγήινους.

Spoiler:


Θέλω σίγουρα να δω και άλλα πράγματα από την συγκεκριμένη. Το DVD έχει και κάποια short της τα οποία ελπίζω επίσης να υποτιτλιστούν.

#12 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 26 November 2011 - 21:14

Δεν άφησες σχεδόν τίποτα για σχολιάσουν οι άλλοι :Ρ.

Αυτό το ενάμυσι gigabyte θα πάει στο dvd με την πρώτη ευκαιρία. Μου έμεινε έντονα η υπέρδοση γλυκήτητας στη συπεριφορά των αγοριών και στην μουσική. Υπερβολική ευαισθησία επίσης, κάτι που δεν το βρίσκω μόνο θετικό, αλλά και πρωτότυπο. Kakashi-kun, u are so frickin' adorable, έλα αγορίνο μου πονεμένε να σου αλείψω προδέρμ! :blingeye2:
Θέλω περισσότερες γυναίκες σκηνοθέτες.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#13 kon1991

kon1991

    Spoiling Spammer

  • Members
  • 84 posts

Posted 28 February 2012 - 01:52

Λιγο αργοπορημενα αλλα ξερει κανεις που μπορω να το κατεβασω με αγγλικους υποτιτλους?
Το βρηκα μονο με γαλλικους και raw

#14 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 February 2012 - 02:19

Mισό το χω. XD

εδώ σε ανάλυση 780 pass: SEKAI

εδώ σε 480

thanks to aarinfantasy everyone. Και αν βρω στο χάος του pc μου το αρχείο του 1,4GB που είχε πάρα πολύ ωραία ποιότητα εικόνας και ήχου θα το κάνω και εγώ upload. :D

Edited by iristella, 28 February 2012 - 02:31.


#15 kon1991

kon1991

    Spoiling Spammer

  • Members
  • 84 posts

Posted 28 February 2012 - 02:32

thanks