Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

H+


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 RaiD3n

RaiD3n

    Lost in translation

  • Members
  • 37 posts

Posted 25 July 2011 - 15:06

Posted Image

Η νέα Sci-fi σειρά από τον παραγωγό των ταινιών X-men
Στοιχεία για την νέα πολυαναμενόμενο σειρά της Warner Premier, με τίτλο "H+" βγαίνουν επιτέλους στη δημοσιότητα. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται αφού παραγωγός της σειράς πρόκειται να είναι ο Bryan Singer (Συνήθεις Ύποπτοι, X-men, X-men 2, X-men: First Class και Superman Returns) ενώ τη σκηνοθεσία πρόκειται να αναλάβει ο Stewart Hendler (Sorority Row).

Το σενάριο των John Cabrera και Cosimo de Tommaso μας τοποθετεί στο μέλλον, όπου οι άνθρωποι έχουν εδώ και καιρό σταματήσει να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά, φορητούς υπολογιστές κλπ). Αντ' αυτού χρησιμοποιούν ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα με την ονομασία H+ (Hplus) που τους επιτρέπει στο ίδιο το νευρικό τους σύστημα να είναι συνδεδεμένο μόνιμα στο διαδίκτυο.

Παρόλα αυτά, όλα πρόκειται να καταρρεύσουν όταν παρουσιαστεί πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα και δισεκατομμύρια άνθρωποι χάσουν τη ζωή τους. Τότε, οι λίγοι επιζήσαντες, θα πρέπει να αγωνιστούν για να μάθουν τί ακριβώς έχει συμβεί.


source:http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/205858/to-h-fernei-tin-apoluti-psifiaki-katastrofi-/


Posted Image Posted Image

Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying


A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1
)


#2 Whitelighter

Whitelighter

    WHT Apricorn

  • Members
  • 668 posts

Posted 25 July 2011 - 15:22

Καλό σαν concept.
Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»