Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Rurouni Kenshin Live Action Film

• Please log in to reply
57 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 June 2011 - 01:33

Σύμφωνα με το Comic Natalie η Warner Bros ανακοίνωσε την παραγωγή live action ταινίας του Rurouni Kenshin που θα βγεί στις αίθουσες το 2012 . Θα πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός Sato Takeru. Σκηνοθετεί ο Ohtomo Seishi ("Ryomaden") ενώ ρόλο executive producer θα αναλάβει ο William Ireton (πρόεδρος της Warner Entertainment Japan)

Σε περίπτωση που τώρα ξεκινάτε τα anime ή ήσαστε θαμμένοι κάτω από μια πέτρα όλον αυτόν τον καιρό, η περίληψη του Rurouni Kenshin σε γενικές γραμμές είναι η εξής:

Himura Kenshin is a vagabond with a dark past and sunny disposition. Not a ronin but a rurouni, he was never a samurai, but an assassin of utmost skill in the Meiji restoration, who in the turning point of the war simply walked away. His travels lead him to Tokyo in the 11th year of the Meiji era, where he finds new companions.Together they fight off the enemies surfacing from the dark past that Kenshin cannot escape.

Πιστεύω ότι ακούγεται δελεαστικότατο σαν τίτλος. Δεν ξέρω αν θα χαιρόμουν περισσότερο ή λιγότερο αν ήταν Αμερικανική παραγωγή, γεγονός όμως παραμένει ότι είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη με αυτήν την ανακοίνωση. Όσοι έχουν πληροφορίες για το cast παρακαλούνται να μοιραστούν. Kαι πραγματικά έχω απορία για το ποιόν θα βάλουν να κάνει τον Saito.

#2 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 June 2011 - 01:43

Kinda...do NOT want :S

Το φοβάμαι πολύ πώς θα βγει. Bishounen Kenshin, πιθανότατα σχετικά μικρό budget...δε μου ακούγεται και πολύ ελπιδοφόρο. Θα προτιμούσα να έβγαζαν καινούργιο OVA αντί του live-action..

Παραξενεύομαι πάντως πώς και δεν το είχαν κάνει ήδη.
Let's cross our fingers and hope for the best!!

Posted Image

#3 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 June 2011 - 01:47

Noμίζω θα γυριστεί ούτως ή άλλως καινούριο anime Kenshin. Τώρα για το Bishonen part... Well i still have hopes δεδομένου ότι ο Kenshin ήταν ούτως ή άλλως μισοριξιά οπότε he is legit. XD

#4 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 June 2011 - 01:51

Ναι είχε όντως ανακοινωθεί πριν από κάτι μήνες το νέο άνιμε, γι αυτό το είπα. Προτιμάω και νέα σειρά, και νέο ova, παρά ένα live action.
Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη περιέργεια για το πώς θα βγει βέβαια...

Bishounen does not mean μισοριξιάαααα!!!
Ο κακόμοιρος ο Kenshin ήταν περήφανος κ ας ήταν 1,50cm με τα χέρια στην ανάταση και πάνω σε καρέκλα.

Posted Image

#5 Eva_But_No_Apple

Eva_But_No_Apple

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 28 June 2011 - 01:53

OMG και καινουρια series και ταινια???!

Καπου διαβαζα οτι παιζει αντι του kenshin ''πρωταγωνιστει'' ο yahiko η o kenji (το παιδι του...)
Πραγματικα ελπιζω να μην ισχυει...
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars

#6 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 June 2011 - 01:54

Αφου το εγκρινει ο Watsuki τοτε πιστευω (και ευχομαι) οτι θα δουμε κατι καλο. Μπραβο που διαλεξαν τον Takeru και οχι καναν Tatsuya. ~_~ Ειναι μαλλον ο καλυτερος ηθοποιος που μπορει να κανει τον Kenshin. xD
Επισης o Takeru ειπε:

Satoh himself said that he was a huge fan of the original manga when he was in elementary school and when the manga was still running. "It was the manga that everyone in my generation knew." He added that he and his friends would play around by pretending to sword-fight.

ΕΤΣΙ!:knock-knock:

#7 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 28 June 2011 - 02:10

Χμμ....
Ενδιαφέροντα νέα,χωρίς να με χαρoποιούν ιδιαίτερα,έχοντας πάντα στο μυαλό,το Dragonball Evolution.... :sadist:
Βασικά,δεν θα ήθελα να δώ τον Sato με κόκκινα μαλλιά μέχρι τον κώλο και με τον σταυρό στο μάγουλο,αλλά τι να κάνεις,δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή.

Edited by Botsun, 07 October 2012 - 22:14.

Posted Image

#8 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 28 June 2011 - 02:15

Για Saito ως Saito θέλω τον Abe Hiroshi. XD

He makes babies cry

Edited by Hajime_Saito, 28 June 2011 - 02:20.

LfNX0dh.png

#9 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 June 2011 - 02:34

Probably don't want. Έχεσα τα βρακιά μου με την ανακοίνωση για το νέο άνιμε, ελπίζω να μη μου τα χαλάσουν με αυτό.
/για κάποιο λόγο σίγουρος πως το άνιμε δεν θα είναι πατάτα.

Η επιλογή του Κένσιν πάντως δεν είναι άσχημη. Δε μπορώ βέβαια να το φανταστώ με το ανάλογο λουκ, μπατ γουατέβερ.
Και όντως, ο από πάνω θα ταίριαζε για Σαίτο.

Ίδωμεν.

HnH5aB0.jpg

#10 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 28 June 2011 - 06:15

Χμμ... ενδιαφέρον! Το καλό με αυτό το live-action είναι ότι θα έχουμε πραγματικούς γιαπωνέζους να παίζουν πραγματικούς γιαπωνέζους (που πάνω κάτω και στο manga έμοιαζαν με γιαπωνέζους) οπότε θα ταιριάζει πολύ το όλο κλίμα. Αν δε βάλουν κόκκινη περούκα στον Takeru, I'm in. :P

P.S. Το νέο anime το περιμένουμε ακόμα, φαντάζομαι?

15fkk04.jpg

#11 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 28 June 2011 - 19:37

Δε μου άρεσε η επιλογή του Sato Takeru ως Kenshin.Θα προτιμούσα κάποιον λίγο μεγαλύτερο ηλικιακά και όχι ikemen.Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα το δω.
Can we please have him as Aoshi?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#12 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 03 July 2011 - 23:53

Μάπα μέγιστη μυρίζομαι και επειδή μ' αρέσει πολύ το RuroKen, πιστεύω ότι περισσότερο θα εξοργιστώ παρά θα το απολαύσω.

Πείτε μου ότι οι φήμες για καινούργιο anime δεν έχουν να κάνουν με αυτό! :congrats:

#13 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 03 September 2011 - 01:45

blah...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Horrible casting is horrible...

LfNX0dh.png

#14 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 September 2011 - 02:03

Posted Image

Edited by Napster, 03 September 2011 - 22:42.

#15 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 26 September 2011 - 16:34

πως ειναι ετσι αφτος που ειναι για Σανοσυκε !!! Και αυτη για Μεγκουμι ειναι περισσοτερο για Καορου η Τσυμπαμε ...
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''