Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Fall 2011 anime list
Posted 26 August 2011 - 11:04
Posted 29 August 2011 - 16:38

Kill. Kill. Kill.
Your demons.
Face. Face. Face.
Your fears.
Fight. Fight.
With no discretion.
Die. Die. Die.
Alone.
Posted 04 September 2011 - 12:53
Un-Go, Guilty Crown, Phi Brain κι ίσως το C3 επειδή ακούγονται αρκετά ενδιαφέροντα !
Posted 04 September 2011 - 17:48
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Posted 12 September 2011 - 22:15
Posted 21 September 2011 - 21:38
2)Shakuagan no ShanA III (final)
3)Bakuman Second Season
4)Tomu wa Tomodachi ga Sukunai
5)Fate/zero
^_^ elpizw na apode8oun kala ^_^!!!!

Through The Darksest Night It Comes The Brightest Light.
Posted 24 September 2011 - 16:27
Ούτε μια σειρά εποχής;
Ένα historical, samurai κάτι τέλος πάντων...
.
Θα συμφωνησω μαζι σου Night Wizard. Και μενα αυτο μου την εχει σπασει που τοσο καιρο δεν εχει βγει ενα καλο ανιμε με σαμουραι. Καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια. Δωσε κατι καινουριο στο λαο (horror, historical ή ενα καλο action, etc...).
Τεσπα, απο αυτην την λιστα κατα πασα πιθανοτητα θα δω:
Hunter x Hunter
Maken-ki
Fate/Zero
Guilty crown
Mirai Nikki
και μπορει to un-go.
Posted 27 September 2011 - 19:11
Posted 02 October 2011 - 12:53
Posted 12 October 2011 - 03:32
2. Mirrai Nikki γιατί το manga μου έκλεψε την καρδιά.
3. Guilty Crown, γιατί ακούγεται ωραίο
4. Fate/Zero
5. copellion
6. Last exile ,Fam The silver wing
7. Usagi Drop γιατι φαινεται ωραιο.
ΟVA's.
1. Higurashi no naku koro ni kira
2.Saiyuki Gaiden
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 22 October 2011 - 14:49
Το Guilty Crown βλέπεται, αλλά παραμένει σκουπίδι. Στον τεχνικό τομέα είναι άψογο, αλλά από noitaminA έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε κάτι πιο ώριμο και ποιοτικό, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τα Wandering Son και Usagi Drop. To ερώτημα είναι, γιατί να προβάλλεται εδώ αυτή η σειρά;
Το Un-Go είχε ένα μέτριο πρώτο επεισόδιο. Διαβάζοντας τα σχόλια για το δεύτερο, μου κόπηκε η όρεξη να το δω. Δε με τραβάει.
Σειρές όπως Un-Go, Phi Brain και Gundam Age (του οποίου το πρώτο επεισόδιο θεώρησα αξιοπρεπές) δεν είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον μου σε εποχή που ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι απεριόριστος. Ίσως τις συνεχίσω αν ακούσω θετικά σχόλια αργότερα, ή αν απλά αναστηθεί το ενδιαφέρον μου απρόοπτα. Έχουμε εξάλλου και τις αμερικάνικες - και από αυτές έχω κόψει μερικές.
Mawaru Penguin Drum που συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν και είναι ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος, Hunter x Hunter, Kimi to Boku και Chihayafuru είναι οι μοναδικές σειρές που θεωρώ ότι πραγματικά αξίζουν αυτήν τη στιγμή. Το Persona το συνεχίζω επειδή έχω παίξει το παιχνίδι αλλά δε με εντυπωσιάζει καθόλου. Για Fate/Zero και Working, του οποίου η πρώτη σεζόν μου είχε αρέσει αρκετά, δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα.