Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η εξεταστική βλάπτει σοβαρά τα anime D:
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 20:15
Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα στην πρώτη μου εξεταστική που κατέβαζα scan από manga με την PSTN .... δεν ήταν που τα διάβαζα με το κιλό ...ήταν που περίμενα να κατέβει το κάθε Vol ... μισή ώρα τα 20Mb .... πως δεν κόπηκα Πουθενά ένα θαύμα ...XDDD
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 21:24
λες και θα ζητησουν το βαθμο του σχολειου ή του πανεπιστημιου για κατι που εγινε πριν χρονια....
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 00:16

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 22:11
Αλλα,αυτο που με εχει τρελανει περισσοτερο ειναι το οτι δεν ξερω απο που να αρχισω,κανενα romadic/ecchi (αν γινεται καλο) ανιμε εχει να προτεινει κανεις?
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 00:40
Ok,υπερβάλλω ως συννήθως αλλά η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από αυτό και συνεχίζεται μέχρι σήμερ.Mε τη διαφορά ότι στην λίστα δεν εμπεριέχονται μόνο άνιμε, αλλά και σειρές, ταινίες, βιβλία, video games, βόλτες, καφέδες και όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που σκαρφίζεται κανείς προκειμένου να μη διαβάσει όπως το να σιδερώσεις 3 φορές το ίδιο τζιν γιατί δεν στρώνει καλά η τσέπη που δεν έχει ή να σιγουρευτείς ότι το χαμστερ σου είναι καλά παιζωντάς το για καμία ώρα επειδή έχεις κακό προαίσθημα.
Ευτυχώς φέτος σα να έχω στρώσει λίγο.Μάλλον γιατί χρωστάω της μηχαλούς και αγχώνομαι υποσυνείδητα....ή και όχι.

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 01:04
/creepy stalker
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 01:21

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 15:13
Γενικά έχω κόψει τα anime-manga αλλά:
Η κλασικότερη συνήθεια που είχα όλα τα σχολικά μου χρόνια ήταν να διαβάζω (εξωσχολικά) και να παρακολουθώ περισσότερες ταινίες κλπ τον καιρό που έχω διάβασμα.
Πραγματικά εκείνη την περίοδο είναι που νοιώθω την ανάγκη να το κάνω.
Έτσι και τώρα λοιπόν ενώ έχω κόψει τα πολλά αυτή την συγκεκριμένη περίοδο κάνω catch up κάποιες αμερικάνικες σειρές που έχω αφήσει όλη την χρονιά και ξεκίνησα και 1-2 anime για το καλό.
Άντε να γράψω αύριο Δομές ενώ υπάρχει αγώνας σε εξέλιξη στο ES21
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 02:09
P.s. Guys...το κλειδί είναι να πατάς στην σχολή και να κρατάς σημειώσεις! Άκουε και όρα τον καθηγητή σου όταν μιλάει! Και όταν φτάσει η ώρα της κρίσης (η εξεταστική δηλαδή), ούτε καν τα άνιμε δεν θα σε εμποδίσουν από το να πάρεις το 9αράκι σου!
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."