Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η εξεταστική βλάπτει σοβαρά τα anime D:
Started By
mono
, Jun 11 2011 14:15
23 replies to this topic
Posted 12 June 2011 - 20:15
Μετά την 12 εξεταστική (χωρίς τα έξτρα ^^) ... νομίζω πώς έχω καταφέρει να ΜΗΝ χαλάω το πρόγραμμα μου στα anime για χάρη της κάθε εξεταστικής XDDDDDD
Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα στην πρώτη μου εξεταστική που κατέβαζα scan από manga με την PSTN .... δεν ήταν που τα διάβαζα με το κιλό ...ήταν που περίμενα να κατέβει το κάθε Vol ... μισή ώρα τα 20Mb .... πως δεν κόπηκα Πουθενά ένα θαύμα ...XDDD
Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα στην πρώτη μου εξεταστική που κατέβαζα scan από manga με την PSTN .... δεν ήταν που τα διάβαζα με το κιλό ...ήταν που περίμενα να κατέβει το κάθε Vol ... μισή ώρα τα 20Mb .... πως δεν κόπηκα Πουθενά ένα θαύμα ...XDDD
Posted 12 June 2011 - 21:24
α εγω ειχα να διαβασω εντονα απο την Γ' Λυκειου (Α τριμηνο Α Δεσμη). Μετα τα παρατησα και διαβαζω χαλαρα. Βαθμοι δεν με ενδιαφερουν. Ανιμε, ταινιες, βολτες κλπ οποτε θελω. Δε θα κατσω να σκασω.
λες και θα ζητησουν το βαθμο του σχολειου ή του πανεπιστημιου για κατι που εγινε πριν χρονια....
λες και θα ζητησουν το βαθμο του σχολειου ή του πανεπιστημιου για κατι που εγινε πριν χρονια....
Posted 13 June 2011 - 00:16
Βλάπτει -δε βλάπτει-... εμείς τα επεισοδιάκια μας θα τα βλέπουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω για χάρη της εξεταστικής.......

Posted 15 June 2011 - 22:11
Βασικα,εχω περιπου 9 μηνες να δω επεισοδιο ανιμε (αντε να ειδα κανενα ξεσκαρτο επεισοδιο το πασχα ή τα χριστουγενα).Ακομα χειροτερα,οι προσθετες δοκιμασιες του στρατου τελειωνουν τα Σαββατο ,και τις τελευταιες βδομαδες εχω κανει οση γυμναστικη εκανα τα τελευταια 2 χρονια.
Αλλα,αυτο που με εχει τρελανει περισσοτερο ειναι το οτι δεν ξερω απο που να αρχισω,κανενα romadic/ecchi (αν γινεται καλο) ανιμε εχει να προτεινει κανεις?
Αλλα,αυτο που με εχει τρελανει περισσοτερο ειναι το οτι δεν ξερω απο που να αρχισω,κανενα romadic/ecchi (αν γινεται καλο) ανιμε εχει να προτεινει κανεις?
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Posted 16 June 2011 - 00:40
Νταξ πλάκα μου κάνεις! Τελικά υπάρχουν κι άλλοι...για δες ρε παιδί μου. :Ρ Θυμάμαι στην πρώτη μου εξεταστική που έκανα το τραγικό λάθος να πιάσω το one piece από εκεί που το χα αφήσει. Η πρώτη μου μέρα πήγε χαμένη σκαλίζοντας τα επεισόδια μέχρι να θυμηθώ που είχα μείνει. Η δεύτερη στο να δω καμιά 10ρια γιατί νταξ΄, νωρίς είναι ακόμα ρε αδερφέ θα προλάβω να βγάλω την Οργανική Χημεία μέσα σε 5 μέρες. Και οι υπόλοιπες 5 φυσικά στο να τελείωσω το αναθεματισμένο το αρκ που ισοδυναμεί με 10 anime από μόνο του. Α! Σημειώνεται πως έκανα ενδιάμεσα διαλλέιματα των 10 λεπτών διαβάζωντας χημεία, γιατί κουραζόμουνα πολύ βρε παιδί μου, τι έτσι ξεροσφύρι θα το έβγαζα κοτζαμ αρκ?
Ok,υπερβάλλω ως συννήθως αλλά η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από αυτό και συνεχίζεται μέχρι σήμερ.Mε τη διαφορά ότι στην λίστα δεν εμπεριέχονται μόνο άνιμε, αλλά και σειρές, ταινίες, βιβλία, video games, βόλτες, καφέδες και όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που σκαρφίζεται κανείς προκειμένου να μη διαβάσει όπως το να σιδερώσεις 3 φορές το ίδιο τζιν γιατί δεν στρώνει καλά η τσέπη που δεν έχει ή να σιγουρευτείς ότι το χαμστερ σου είναι καλά παιζωντάς το για καμία ώρα επειδή έχεις κακό προαίσθημα.
Ευτυχώς φέτος σα να έχω στρώσει λίγο.Μάλλον γιατί χρωστάω της μηχαλούς και αγχώνομαι υποσυνείδητα....ή και όχι.
Ok,υπερβάλλω ως συννήθως αλλά η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από αυτό και συνεχίζεται μέχρι σήμερ.Mε τη διαφορά ότι στην λίστα δεν εμπεριέχονται μόνο άνιμε, αλλά και σειρές, ταινίες, βιβλία, video games, βόλτες, καφέδες και όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που σκαρφίζεται κανείς προκειμένου να μη διαβάσει όπως το να σιδερώσεις 3 φορές το ίδιο τζιν γιατί δεν στρώνει καλά η τσέπη που δεν έχει ή να σιγουρευτείς ότι το χαμστερ σου είναι καλά παιζωντάς το για καμία ώρα επειδή έχεις κακό προαίσθημα.
Ευτυχώς φέτος σα να έχω στρώσει λίγο.Μάλλον γιατί χρωστάω της μηχαλούς και αγχώνομαι υποσυνείδητα....ή και όχι.

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 16 June 2011 - 01:04
^ Το αστείο είναι πως ξαφνικά θυμήθηκες να ποστάρεις στο φόρουμ μετά από τρεις μήνες και, όλως τυχαίως, είναι περίοδος εξεταστικής!
/creepy stalker
/creepy stalker
Posted 16 June 2011 - 01:21
Άτιμες Συμπτώσεις!
*Σφυρίζει αδιάφορα*

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 19 June 2011 - 15:13
Εγώ το τελευταίο εξάμηνο δεν έχω χρόνο για τίποτα αλλά παρόλα αυτά δεν κάνω και τίποτα.
Γενικά έχω κόψει τα anime-manga αλλά:
Η κλασικότερη συνήθεια που είχα όλα τα σχολικά μου χρόνια ήταν να διαβάζω (εξωσχολικά) και να παρακολουθώ περισσότερες ταινίες κλπ τον καιρό που έχω διάβασμα.
Πραγματικά εκείνη την περίοδο είναι που νοιώθω την ανάγκη να το κάνω.
Έτσι και τώρα λοιπόν ενώ έχω κόψει τα πολλά αυτή την συγκεκριμένη περίοδο κάνω catch up κάποιες αμερικάνικες σειρές που έχω αφήσει όλη την χρονιά και ξεκίνησα και 1-2 anime για το καλό.
Άντε να γράψω αύριο Δομές ενώ υπάρχει αγώνας σε εξέλιξη στο ES21
Γενικά έχω κόψει τα anime-manga αλλά:
Η κλασικότερη συνήθεια που είχα όλα τα σχολικά μου χρόνια ήταν να διαβάζω (εξωσχολικά) και να παρακολουθώ περισσότερες ταινίες κλπ τον καιρό που έχω διάβασμα.
Πραγματικά εκείνη την περίοδο είναι που νοιώθω την ανάγκη να το κάνω.
Έτσι και τώρα λοιπόν ενώ έχω κόψει τα πολλά αυτή την συγκεκριμένη περίοδο κάνω catch up κάποιες αμερικάνικες σειρές που έχω αφήσει όλη την χρονιά και ξεκίνησα και 1-2 anime για το καλό.
Άντε να γράψω αύριο Δομές ενώ υπάρχει αγώνας σε εξέλιξη στο ES21
Posted 05 September 2011 - 02:09
Η αλήθεια είναι πως όταν έδινα πανελλήνιες, ενώ θα έπρεπε να διαβάζω ιστορία κατεύθυνσης, έβλεπα ασταμάτητα Naruto.. που είχα να δω ΜΗΝΕΣ! Όλως τυχαίως λίγο πριν αρχίσουν οι πανελλήνιες ένιωσα την ανάγκη να ξαναδώ Naruto βρε παιδί μου! Όταν βέβαια παίζεται το μέλλον σου, κάποια στιγμή συνειδητοποιείς την βλακεία σου και το ρίχνεις στο διάβασμα! Στην εξεταστική, όμως, χαλαρά.. Διάβασμα μια μέρα πριν δώσω το μάθημα και την επόμενη μέρα 20 επεισόδια μόλις γυρίσω σπίτι, μετά από τις 2 αυτές βασανιστικές ώρες που πέρασα στο αμφιθέατρο γράφοντας για τον Αδάμ και την Εύα ή στο γραφείο του καθηγητή περιμένοντας να δώσω προφορικά! (Τα γραπτά δεν σου κάνουν κύριε? Γιατί μας βασανίζεις περισσότερο? Οεο?)
P.s. Guys...το κλειδί είναι να πατάς στην σχολή και να κρατάς σημειώσεις! Άκουε και όρα τον καθηγητή σου όταν μιλάει! Και όταν φτάσει η ώρα της κρίσης (η εξεταστική δηλαδή), ούτε καν τα άνιμε δεν θα σε εμποδίσουν από το να πάρεις το 9αράκι σου!
P.s. Guys...το κλειδί είναι να πατάς στην σχολή και να κρατάς σημειώσεις! Άκουε και όρα τον καθηγητή σου όταν μιλάει! Και όταν φτάσει η ώρα της κρίσης (η εξεταστική δηλαδή), ούτε καν τα άνιμε δεν θα σε εμποδίσουν από το να πάρεις το 9αράκι σου!
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."