Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Η εξεταστική βλάπτει σοβαρά τα anime D:

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 14:15

Posted Image

Το ζήτημα είναι σοβαρό!

Πιστεύω πως είναι επιτέλους ώρα να λάμψει η σκοτεινή αλήθεια πίσω από τη μασονική συνομωσία που λέγεται φοιτητική εξεταστική περίοδος και anime!

Αν

• την περίοδο της εξεταστικής βλέπετε περισσότερα anime από ποτέ
  • παρατάτε το διάβασμα για να δείτε το τελευταίο επεισόδιο από το χ anime
  • ξεκινάτε στο χαλαρό ~τάχα μου για διάλειμμα~ να δείτε κανα δυο επεισοδιάκια από μια σειρά και τελικά καταλήγετε να τη δείτε όλη
  • χρωστάτε μαθήματα επειδή ~let's face the ugly truth~ anime is more important
  • Φωνάζετε στους δρόμους ως άλλη Αστέρω : " Πτυχίο doko? doko? "
  • Denial is your middle name

Καλώς ήρθατε και καλώς σας βρήκαμε!

Πείτε μας και εσείς την πονεμένη σας ιστορία για το πώς οι εξεταστικές σας έχουν καταστρέψει την λαμπρή πορεία στο χώρο των anime και τί ρόλο έχει παίξει το .aNiMe//GR σε αυτή την παγκόσμια συνομωσία...

Ελάτε να κλάψουμε όλοι μαζί αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά για αυτό το απάνθρωπο εκπαιδευτικό σύστημα που σε αναγκάζει να διαβάσεις όταν η σαιζόν έχει δέκα καλά anime και πρέπει να τα παρακολουθήσεις όλα!

Μοιραστείτε μαζί μας τις φρικιαστικές ιστορίες αυτοσυγκράτησης και αποχής που έχετε ζήσει και βοηθήστε μας να ξεφύγουμε από το βούρκο και να πάρουμε το ρημάδι το πτυχίο :if:

Κάτω η εξεταστική!
Ζήτω τα anime!

Επανάσταση τώρα!

xbJ3b2w.jpeg

#2 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 15:11

Λίγο πριν την εξεταστική του Φεβρουαρίου είχα μόλις μπει στoν κόσμο των animes και αφού είχα τελειώσει το DN και είχα ξεκινήσει το ΟΡ,και το είχα σαν διάλλειμα μετά από πολύωρο-εντάξει,πολύλεπτο-διάβασμα.

Λίγο από δω λίγο από κει,σε ένα απ' τα ''διαλλείματά'' μου κατέληξα να δω όλο το Arabasta arc και συνέχιζα ακάθεκτος,αλλά ευτυχώς ήμουν τυχερός που μετά απ' αυτό το arc τα επόμενα επεισόδια ήταν τόσο βαρετά που ακόμα και η διατριβή πάνω στην φορολογία της κατσίκας τα χρόνια της Τουρκοκρατίας(δεν κάνω πλάκα,ήταν ένα κεφάλαιο στην εξεταστική ύλη στο μάθημα Διαμόρφωση του Νέου Ελληνισμού)φάνταζε συναρπαστικό μυθιστόρημα μπροστά τους.Και έτσι το ρίξα στο διάβασμα,καθώς και τότε δεν ήξερα και καμιά άλλη σειρά.

Kρίνοντας απ' τις επιλογές anime που έχω φέτος,το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο...
Αν και για να λέμε την μαύρη αλήθεια,στο Πάντειο πέφτει η αντιγραφή της αρκούδας και έτσι σε κάθε εξεταστική σε 1-2 μαθήματα ποντάρω πάντα εκεί και (κουτσο)διαβάζω τα άλλα 4,τα οποία είναι και εύκολα αν διαβάσεις λίγο και μπαίνεις και σε κάνα μάθημα.

Εξάλλου εμείς των θεωρητικών πανεπιστημίων(πλην Νομικής)είμαστε οι τελευταίοι που δικαιούμαστε να μιλάμε για τα βάσανα των εξεταστικών:knock-knock:

#3 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 15:54

Some offtopic posts were deleted. Οκ είπαμε χαλαρό για χαβαλέ thread αλλά προσέχουμε και λίγο το θέμα που είναι αρκετά συγκεκριμένο.

Για τα Φοιτητικά υπάρχει ξεχωριστό thread στο offtopic.

Και ένα παλιό ξεχασμένο post που με αντιπροσωπευε πλήρως όταν είχα εξεταστικές, (αλλάξτε τα μαθήματα σε Διεθνές Δίκαιο, Δίκαιο Ευρωπαικής ένωσης, και στρατηγικές σπουδές)...

Συζήτηση με συνάδελφο otaku στο τηλέφωνο. Ξέρει ότι συνδυάζω εξεταστική με anime. Ρωτάει-απαντάω.

- Κυκλώματα ΙΙ πέρασες;
- Όχι. Τ_____Τ
- Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο Ι πέρασες;
- Όχι. >_____<
- Διαφορικές Εξισώσεις πέρασες;
- Όχι. ο_____Ο

(μικρή σιωπή)

- ... Anime II πέρασες;
- Ναι! ^____^

#4 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.841 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 15:57

~party pooper mode

Το pc μου ήταν 220 χιλιόμετρα μακριά (ήμουνα και σε ΤΙΙ πληροφορικής :rofl:) οπότε δεν είχα τέτοια διλήμματα συν το να σπουδάζεις στη Λαμία είναι κίνητρο από μόνο για να πήξεις στο διάβασμα για να φύγεις μια ώρα αρχύτερα :rolleyes: (τελευταίο εξάμηνο 8/8 θεωρίες 8/8 εργαστήρια go go go)
rsrGbGx.gif

#5 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 17:08

Ναιιιι συμφωνώ πολύ με αυτό το thread. Μόνο που νομίζω ο τίτλος θέλει άλαγμα, τα anime βλάπτουν την εξεταστική.

Πως νομίζετε ξεκίνησα το Saki; Μια μέρα που βαριόμουν ενώ είχα να διαβάσω για ένα μάθημα, έβλεπα διάφορα στο internet. Και που λέτε έπεσα στο crunchyroll... Και έτσι πως εβλεπα διάφορα anime που είχε, είδα το saki... Επειδή είχα δει το koizumi ova παλιότερα λέω, κι αυτό mahjong έχει, ας δω τι παίζει στο πρώτο επεισόδιο να δω τι παίζει. Υπ όψιν τότε δεν είχα ιδέα πως παίζεται το mahjong. Ε και περιττό να πω ότι είδα όλη την σειρά και μάλιστα στο crunchyroll! Που εγώ αν δεν κατεβάσω μια σειρά και σε καλή ποιότητα συνήθως δεν την βλέπω. Να πω πως, την σειρά την άρχισα αργά τα μεσάνυχτα και την συνέχισα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί πρως μεσημέρι!

Μετά σιγά σιγά πορώθηκα (είπαμε έβαλε και η εξεταστική το χεράκι της), και άρχισα να ασχολούμε γενικότερα με mahjong και όλα τα σχετικά.

Και εκεί που anime που υπό άλλες συνθήκες δεν θα σου άρεζαν, στην εξεταστική μπορεί να σου φανούν αριστουργήματα! Τώρα βέβαια τελείωσα με εξεταστικές κλπ, αλλά I can remember the feeling very well :wooi2:
phmava.php

#6 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 17:19

Προσωπικά ούτε κι εγώ είχα κάποιο πρόβλημα με τα anime. Ήμουν αρκετά διαβαστερό παιδί. Βέβαια θα έβρισκα πάντα μα πάντα χρόνο για να δω κανα 2 episodes έτσι στα πεταχτά!

Βάζεις προτεραιότητες στη ζωή, κάνεις κάποιες θυσίες....αλλά μετά απολαμβάνεις! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 17:27

Tα anime δεν τα βλάπτει τίποτα. Αυτά είναι που βλάπτουν την εξεταστική.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#8 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 18:10

Ελάτε να κλάψουμε όλοι μαζί αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά για αυτό το απάνθρωπο εκπαιδευτικό σύστημα που σε αναγκάζει να διαβάσεις όταν η σαιζόν έχει δέκα καλά anime και πρέπει να τα παρακολουθήσεις όλα!

:oo::oo:

σορυ για το οφ τοπικ, αλλα ειχε η περασμενη σεζον 10 καλα ανιμε? :hmmm: ειναι παρα πολα...

#9 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 18:14

:oo::oo:

σορυ για το οφ τοπικ, αλλα ειχε η περασμενη σεζον 10 καλα ανιμε? :hmmm: ειναι παρα πολα...

Είναι αυτό που είπα πιο πάνω... Όταν βαριέσαι να διαβάσεις, όλα τα υπόλοιπα ωραία σου φαίνονται!
phmava.php

#10 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 18:19

Είναι αυτό που είπα πιο πάνω... Όταν βαριέσαι να διαβάσεις, όλα τα υπόλοιπα ωραία σου φαίνονται!

αυτο ειναι σιγουρο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 20:30

Προσωπικά τα άνιμε με έχουν βοηθήσει άπειρα σε εξεταστικές στο παρελθόν. Αντί να έβγαινα έξω (που είναι αρκετά πιο καταστροφικό, όχι μόνο για το χρόνο που χάνεις αλλά και γιατί όταν γύρνούσα σπίτι μετά την επαφή με τον έξω κόσμο δεν είχα απολύτως καμία όρεξη για διάβασμα) ή να έπαιζα κανα παιχνιδάκι στο πι σι (εξίσου καταστροφικό) έβλεπα χαλαρά ένα δύο επεισοδιάκια όταν ήθελα να κάνω διάλειμμα. Απλά απέφευγα να βάζω άνιμε με τα οποία θα κόλλούσα.
Την είχα πατήσει βέβαια κάνα δύο φορές (πιο χαρακτηριστική με το Texhnolyze που είδα από το 7 μέχρι τέλος σε μία μέρα). Καλύτερη εξεταστική ήταν με το Mushishi, ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις τη μέρα (έβλεπα και 1-2 επισόδια γιατί δεν ήθελα να τελειώσει το άτιμο).

#12 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 20:36

το Texhnolyze που είδα από το 7 μέχρι τέλος σε μία μέρα

Μόνο και μόνο γι' αυτό σε συγχαίρω για την ΑΠΕΙΡΗ υπομονή σου.

Όχι πως δεν είν΄καλό το Τεξ, αλλά απλά δεν είναι για μάραθον.

Για 'μένα τώρα, μια απ΄τα ίδια. Γενικά στις εξεταστικές δεν πρόκειται να το λιώσω σε τίποτα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως διαβάζω. Όλο χαζεύω, κάνω κάθε 10 λεπτά διάλειμμα για μουσική από το μπ3, διαβάζω ολόκληρες σελίδες και στο τέλος συνειδητοποιώ πως ήμουν αφηρημένος και αναγκάζομαι να τις ξαναδιαβάσω...

It's like school all over again. D:

HnH5aB0.jpg

#13 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 20:39

Εγώ πάντως σε περίοδο εξεταστικής δεν μπορώ να δω άνιμε. :S
Αγχώνομαι, έχω υπερένταση και καταλήγω να το κλείνω στη μέση του πρώτου επεισοδίου που θα βάλω.

Από την άλλη, βολτίτσες, ατελείωτες ώρες ύπνου, ταινιούλες, λογοτεχνικά βιβλία και επαγγελματικό κοίταγμα κ παρατήρηση τοίχων και ταβανιών είναι must.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#14 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 20:45

Με συχνές παρακολουθήσεις μέσα στο εξάμηνο, εμπειρία μου είναι ότι η εξεταστική δεν είναι ιδιαίτερα πιεστική. Αυτό εξαρτάται και από τους στόχους ασφαλώς.
Εγώ ούτως ή άλλως μέσα στη χρονιά ασχολούμαι περισσότερο με ongoing σειρές. Τα ολοκληρωμένα τα βλέπω κυρίως στις διακοπές.

#15 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 21:03

Δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα με εξετασεις η εξεταστικες.
Ισα ισα η ορεξη μου διπλασιαζοταν γιατι συνδυαζα τις ασχολιες μου με λιγο καθημερινο διαβασμα οποτε δημιουργουνταν μια ισορροπια.
Η συνεχομενη κραιπαλη της υπολοιπης χρονιας μαρεσει δεν λεω αλλα δυο-τρεις μηνες το χρονο οπου προστιθονται μια η δυο -και αν- ωρες διαβασματος τη μερα δεν ενοχλουν.

Το προγραμμα εχει ως εξης.

Ξυπνημα στις 4 το μεσημερι.Ξεμουδιασμα στο pc,τσεκαρωντας νεα releases σε animu/manga/comics/μουσικη/games και browsaroντας το φορουμ.Βλεπω κανα δυο επεισοδια αν εχω ορεξη η διαβαζω τιποτα.Φαγητο κατα τις 6.Χωνεψη με μερικα επεισοδια η τσαπτερς.Ε και κατα τις 8 -η πιο αργα αν δεν εχω διαθεση- πιανω το βιβλιο/σημειωσεις και διαβαζω καμια ωρα.Αν εχω διαθεση κανω διαλειμμα με κανα επεισοδιο και συνεχιζω πιο μετα.Ε και κατα τις 11 που τελειωνω σιγουρα αρχιζει για τα καλα η μερα οπου πλεον εχω απειρο χρονο μεχρι τις 8 το πρωι για living the dream.

οχι πως εκτος εξεταστικης ειναι διαφορετικο ετσι?μονο το διαβασμα αντικαθισταται απο εξτρα καλοπεραση
.

Απλο δεν ειναι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.