Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι Players και Codecs χρησιμοποιείτε ?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

#121 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 April 2008 - 15:51

Πιθανώς να μπορείς, δεν ξέρω. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Αν και το Windows Media Player είναι από τους πιο χάλια Players που έχω δοκιμάσει.

E5VV38U.jpg

#122 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 April 2008 - 18:00

μπορεις. Αμα για καποιο λογο σου βγαζει error το wmp και δε μπορει να ανοιξει κανενα αρχειο, μην ανησυχεις καντο reinstall ( δε σβηνονται ουτε Playlist's ουτε library).

Aλλα ναι για video αστο καλυτερα το wmp, zoom ftw θα σου αρεσει αμεσως (ιδιατερα αμα παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις και τις βαλεις οπως βολευουν εσενα).

#123 maniatis

maniatis

*Don't be like me*

• Banned
  • 51 posts

Posted 23 April 2008 - 19:45

ρε εσεις εχω προβλημα καρεβασα το full metall panic απο τους [ΚΑΑ] και δεν συχρωνιζεται η φωνη με αυτα που λενε δλδ μπορει να πηγαινει ποιο μπροστα ο ηχος...τι μπορω να κανω???τα τρεχω με MKP.
καποιος μου ειπε οτι πρεπει να κανω τους codecs επανεγκατασταση πως το κανω αυτο??αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει...

#124 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 April 2008 - 01:40

ειτε ξανατρεχεις το install αλλα επιλεγεις re register filters και reset settings,

ειτε το κανεις unistall και παλι install.

Δοκιμασε το πρωτο για αρχη.

#125 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 30 May 2008 - 22:25

εγώ χρησιμοποιώ vlc (video lan player)
_είναι απλό και ελαφρύ.
_αναγνωρίζει σχεδόν όλα τα format video
_έχει ωραίο κ απλό συστημα για subs. (κ αναγνωρίζει κ σχεδόν όλους του τύπους αρχείων subs)
_δεν χρειάζεται ποτέ codecs ή άλλα add ons
_κάνετε Update 1 φορά το χρόνο
_ακόμα κ corrupted να είναι το αρχείο, ή αν είναι ας πουμε μέχρι το 99% κατεβασμένο, θα το παίξει ότι κ να γίνει. και θα εμφανίσει την αντιστοιχη αναφορά σφάλματος σε παραθυράκι χωρίς κατ'ανάγκη να κρασαρει η να το πετάξει εκτός τρεξίματος.
_η portable έκδωση με έχει βολέψει σε τοπικά δίκτυα περιορισμένης χρήσης (περιπτώσεις που σκόπημα δεν έχουν addons στο ff ή activeX σε ie)
_σε παρόμοια περίπτωση όταν τα videos είναι online κ ο server δεν σας επιτρέπει πρόσβαση σε τέτοια αρχεία, το vlc μπορεί κ τρέχει ακόμα κ αν αλλάξετε τον proxy manually απο τον browser

#126 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 May 2008 - 23:50

_έχει ωραίο κ απλό συστημα για subs. (κ αναγνωρίζει κ σχεδόν όλους του τύπους αρχείων subs)

Οι υπότιτλοι είναι το κυριότερο πρόβλημά του. ΔΕΝ αναγνωρίζει styled subs, με αποτέλεσμα να δείχνει όλα τα anime με τους ίδιους λεπτούς υπότιτλους (που εξαφανίζονται λίγη ώρα ύστερα από το Pause), εκτός και αν φυσικά το επεισόδιο χρησιμοποιεί hardsubs.

E5VV38U.jpg

#127 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 May 2008 - 23:53

εγώ χρησιμοποιώ vlc (video lan player)

Κι εγω αυτο χρησιμοποιουσα μεχρι πριν κανα 3μηνο και μαλιστα το χα συστησει σε πολλους φιλους μου....μεχρι που ανακαλυψα το zoomplayer!!

3x φορες καλυτερο!!

#128 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 31 May 2008 - 00:17

zoomplayer ε..??

ill try it

#129 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 31 May 2008 - 11:48

Tι λέτε ρα.

Media Player Classic και GOM Player for great justice.

Το 2ο κυρίως για όταν οι subs είναι ασυγχρόνιστοι, γιατί ρυθμίζεις το timing εύκολα.

HnH5aB0.jpg

#130 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 31 May 2008 - 12:20

το Classic Media Player το χρισημοποιουσα παλια.... αλλά είχα βρει κάποια bugs και βαριόμουν να του βάζω codecs...

#131 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 04 June 2008 - 21:32

Media Player Classic με K-Lite codec pack!For great justic!
Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ και vlc λόγω κάποιων προβλημάτων αλλά θεωρώ mpc
πολλύ βολικό!Ειδικά το ότι με left click or space σταματάς την εικόνα!
Posted Image

#132 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 June 2008 - 21:42

go to cccp, να μην εχεις προβληματα. Εχει zoom και mpc πληρως ρυθμισμενα.

Στο zoom μπορεις να βαλεις καθε πληκτρο να κανει οτι θελεις πχ το space το θες να κανει pause? min/ maximaze? fullscreen/ normal screen? next episode? οτι σχεδον θες.

#133 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 04 June 2008 - 22:19

go to cccp, να μην εχεις προβληματα. Εχει zoom και mpc πληρως ρυθμισμενα.

Στο zoom μπορεις να βαλεις καθε πληκτρο να κανει οτι θελεις πχ το space το θες να κανει pause? min/ maximaze? fullscreen/ normal screen? next episode? οτι σχεδον θες.

Όχι μωρέ εντάξει ικανοποιημένος είμαι το πρόβλημα που είχα ήταν πολλύ εξειδικευμένο!
Posted Image

#134 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 05 June 2008 - 14:36

VLC,rad light, real, quick and windows media players

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#135 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 June 2008 - 00:32

εγω τα παιζω ολλα με KPM player αλλα τωρα εχω προβλημα δεν συχρονιζεται ο ηχος με το video(αυτο μου τα κανει σε ολλα και στο vlc) και βεβαια χανονται η υποτιτλη...εχετε να μου προτεινετε τπτ καλο???μπας και φτιαξει???κανα codecs π.χ.

Edited by kagemaru igano, 20 June 2008 - 02:21.