μαλλον το AC3 filter θελει ρυθμισμα.Το θεμα ειναι οτι τα παιζει αλλα δεν εχει ηχο
Edit:Δοκιμασα και DivX παλι τιποτα.Οποτε λογικα φταιει το site απο οπου τα κατεβασα δεν εξηγειτε αλλιως.Εκτος αν θελει καμια ιδιαιτερη ρυθμιση που εγω δεν ξερω
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι Players και Codecs χρησιμοποιείτε ?
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 23:16
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 23:26
Αν δε το εχεις και θελεις καποιο codec pack για να εχεις το μυαλο σου ησυχο, κατεβασε το απο Combined Community Codec Pack και οτι απορια εχεις εδω ημαστε.
υπαρχει μια περιπτωση να μη λειτουργει σωστα στα codecs ο WMP, απλως θα τον κανεις reinstall ουτε τα playlist ουτε η library θα χαθει.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 23:28
αλλα αλλο ειναι το περιεργο.
οποτε κυκλοφορησει νεα εκδοση,
τρωει μερικα κολληματα ο Lucifer,σαν να μου λεει,"ε μπουνταλα βγηκε νεος K lite κατεβαστον."
πραγματικα αλλοκοτο.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 23:40
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 23:43
ακομα δεν το χω "λυσει". αυτο το issue.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 20:53
Δεν μπορώ να πάρω snapshot με το M.P. Classic.
Μου βγάζει error.
Πρίν είχα το K-Lite.GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff
Δεν ήθελα να φτιάσω νιου θρεντ μόνο και μόνο για αυτό.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 21:07
options --> playback --> output --> direct show video --> VMR9 (windowed)
σε μενα δουλευει. HF.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 21:08
EDIT - χεχε
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 16:13
Κατεβασα σαν καλος ανθρωπος το 54episode του naruto και μου εβγαλε σφαλμα το windows media player....(καταλαβενετε την σφαλμα εκεινο που σου τερματιζει την εφαρμογη που το εβγαλε και μετα σου εμφανιζει μια βλακια ενα παραθυρακη που σου λεει να αναφερεις το σφαλμα στην microsoft στελνωντας ενα μηνημα απο το συστημα σου).
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου το εκανε αυτο???
Κατοπιν αναφερα το σφαλμα στο anime topic του naruto (εντελος out of topic) και ο Loke μου ειπε να κατεβασω το cccp-codec!!!(εγω εχω το k-lite)
Το κατεβασα αλλα δεν το εγκατεστησα περιμενοντας και το επομενο επισοδιο naruto μπας και.........αλλα.......παλι τα ιδια.....
Η αποριες που εχω ειναι:
γτ μου βγαζει σφαλμα στο προγραμμα ενω εαν ηταν προβλημα codec απλως δεν θα το επαιζε (θα μου εβγαζε ενα κοκινο x στο ονομα του αρχιου) και απλος δεν θα ανηγε το αρχειο.ΓΤ??
Το cccp ειναι συγουρα καλυτερο απο το k-lite??Μιας και το αρχειο του k-lite το k-lite.exe ειναι 18.338 ενω το cccp ειναι 5.800....
Και εαν το εγκαταστησω θα μπορω να το βαλω πανω στο windows media player γτ απλα αυτος ο player μου αρεσει????
CCCP Insurgent σου δηχνει τι πρεπει να αφερεσεις απο τον υπολογηστη σου για να λειτουργησει το CCCP-Codec???
Αυτα....
Loke πασα μου δεν ειναι οτι δεν σας εμπηστευομαι απλως εχω παθει κατι καταστασεις παλεοτερα και δεν θελω να τις ξαναπερασω.....
Δεν ειναι οτι δεν ασχολουμε με τα pc γενικοτερα απλος το cccp το ακουω για πρωτη φαρα και καλυτερο θα ηταν να μου πει καπιος που ξερει οπως ο Loke!!!

Οσο περισοτερα μαθω (συμφωνα και με τις ερωτησεις μου) τοσο το καλυτερο!!!
Θελω να δω NARUTOOOOOOO!!!!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 22:06
ps. και nps καλο ειναι να ρωτας και αλλες γνωμες

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 01:15
Πρεσβυτεροι στο θεμα, καμια ιδεα?

Update: δε βλεπω εικονα σε κανενα video.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 01:56
if yes and prob goes on..
unistall & then install again~
if prob goes on contact me or post here

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 02:01
Βασικα, ουτε επιλογες αναλυσης για wide οθονες δεν εβγαζε. Μα τι απαιτησεις ειχα κι εγω...
:blurah5:Yare yare...
Ευχαριστω για την ανταποκριση, Bushido...
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 14:42
Το insurgent σου λέει τι codecs έχεις στον υπολογιστή σου. Απεγκατέστησέ τα ΟΛΑ, βάλε το CCCP και θα παίζεις τα πάντα. Για να δεις τα επεισόδια χρησιμοποίησε τον Zoom Player ή τον Media Player Classic που συμπεριλαμβάνονται μέσα στο CCCP.
Δεν μπορω να χρησιμοπιοισωτο windows media player????

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!