Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι Players και Codecs χρησιμοποιείτε ?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

#106 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 March 2008 - 23:16

Το θεμα ειναι οτι τα παιζει αλλα δεν εχει ηχο:erk:
Edit:Δοκιμασα και DivX παλι τιποτα.Οποτε λογικα φταιει το site απο οπου τα κατεβασα δεν εξηγειτε αλλιως.Εκτος αν θελει καμια ιδιαιτερη ρυθμιση που εγω δεν ξερω

μαλλον το AC3 filter θελει ρυθμισμα.

Posted Image

#107 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 March 2008 - 23:26

κοιτα αμα κατεβασεις το CCCP απλο install ειναι και εισαι ενταξει. Μετα αν θες κανεις κατι ρυθμισεις οχι στα codecs αλλα στο interface του zoom για να ειναι πιο βολικος.
Αν δε το εχεις και θελεις καποιο codec pack για να εχεις το μυαλο σου ησυχο, κατεβασε το απο Combined Community Codec Pack και οτι απορια εχεις εδω ημαστε.

υπαρχει μια περιπτωση να μη λειτουργει σωστα στα codecs ο WMP, απλως θα τον κανεις reinstall ουτε τα playlist ουτε η library θα χαθει.

#108 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 March 2008 - 23:28

K lite Mega Codec Pack 2.8 (lots of stuff επιλογη ΠΑΝΤΑ)με μερικα tweaks στο ffdshow "φυσαει".
αλλα αλλο ειναι το περιεργο.
οποτε κυκλοφορησει νεα εκδοση,
τρωει μερικα κολληματα ο Lucifer,σαν να μου λεει,"ε μπουνταλα βγηκε νεος K lite κατεβαστον."
πραγματικα αλλοκοτο.

Posted Image

#109 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 March 2008 - 23:40

καθολου κανει auto search για νεα εκδοση και αμα βρει αρχισει και βγαζει ramdom inconsistencies οποτε και εσυ λες τι γινεται και αρχιζεις και ψαχνεις και τσουπ new version out!

Spoiler:

#110 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 March 2008 - 23:43

το θεμα ειναι οτι εχω απενεργοποιησει το "check for new updates /versions" πως σκατα το λεει.
ακομα δεν το χω "λυσει". αυτο το issue.

Posted Image

#111 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 March 2008 - 20:53

Γιατί αν και έβαλα και το CCCP έχω ακόμη το πρόβλημα που έχω τις τελευταίες βδομάδες;

Δεν μπορώ να πάρω snapshot με το M.P. Classic.
Μου βγάζει error.

GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff

Πρίν είχα το K-Lite.

Δεν ήθελα να φτιάσω νιου θρεντ μόνο και μόνο για αυτό.

HnH5aB0.jpg

#112 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 March 2008 - 21:07

που λες επειδη αν θυμασαι που μιλαγαμε msn για αυτο εκατσα 2 λεπτα και τη βρηκα τη λυση νομιζω δλδ ^^.

options --> playback --> output --> direct show video --> VMR9 (windowed)

σε μενα δουλευει. HF.

#113 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 27 March 2008 - 21:08

Πιθανόν έχεις επελεγμένο Overlay renderer. Επέλεξε στο Output->Direct Show το VMR9 ή το Haali's Video Renderer. Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο (καλύτερα χρώματα) αν και είναι πιο ακριβό σε κατανάλωση ισχύος.

EDIT - χεχε

Posted Image

#114 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 22 April 2008 - 16:13

Παιδες προβλημα οπως θα ξερετε ιδη κανα 2-3 εαν μπενετε στο threat του ανιμε naruto οπως ο Loke εχω ενα προβλημα με το windows media player μου (version 11).
Κατεβασα σαν καλος ανθρωπος το 54episode του naruto και μου εβγαλε σφαλμα το windows media player....(καταλαβενετε την σφαλμα εκεινο που σου τερματιζει την εφαρμογη που το εβγαλε και μετα σου εμφανιζει μια βλακια ενα παραθυρακη που σου λεει να αναφερεις το σφαλμα στην microsoft στελνωντας ενα μηνημα απο το συστημα σου).
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου το εκανε αυτο???
Κατοπιν αναφερα το σφαλμα στο anime topic του naruto (εντελος out of topic) και ο Loke μου ειπε να κατεβασω το cccp-codec!!!(εγω εχω το k-lite)
Το κατεβασα αλλα δεν το εγκατεστησα περιμενοντας και το επομενο επισοδιο naruto μπας και.........αλλα.......παλι τα ιδια.....

Η αποριες που εχω ειναι:
γτ μου βγαζει σφαλμα στο προγραμμα ενω εαν ηταν προβλημα codec απλως δεν θα το επαιζε (θα μου εβγαζε ενα κοκινο x στο ονομα του αρχιου) και απλος δεν θα ανηγε το αρχειο.ΓΤ??
Το cccp ειναι συγουρα καλυτερο απο το k-lite??Μιας και το αρχειο του k-lite το k-lite.exe ειναι 18.338 ενω το cccp ειναι 5.800....
Και εαν το εγκαταστησω θα μπορω να το βαλω πανω στο windows media player γτ απλα αυτος ο player μου αρεσει????
CCCP Insurgent σου δηχνει τι πρεπει να αφερεσεις απο τον υπολογηστη σου για να λειτουργησει το CCCP-Codec???

Αυτα....

Loke πασα μου δεν ειναι οτι δεν σας εμπηστευομαι απλως εχω παθει κατι καταστασεις παλεοτερα και δεν θελω να τις ξαναπερασω.....

Δεν ειναι οτι δεν ασχολουμε με τα pc γενικοτερα απλος το cccp το ακουω για πρωτη φαρα και καλυτερο θα ηταν να μου πει καπιος που ξερει οπως ο Loke!!!:hahaha:

Οσο περισοτερα μαθω (συμφωνα και με τις ερωτησεις μου) τοσο το καλυτερο!!!

Θελω να δω NARUTOOOOOOO!!!!!!:cry:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#115 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 April 2008 - 18:40

Το insurgent σου λέει τι codecs έχεις στον υπολογιστή σου. Απεγκατέστησέ τα ΟΛΑ, βάλε το CCCP και θα παίζεις τα πάντα. Για να δεις τα επεισόδια χρησιμοποίησε τον Zoom Player ή τον Media Player Classic που συμπεριλαμβάνονται μέσα στο CCCP.

Posted Image

Posted Image

E5VV38U.jpg

#116 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 April 2008 - 22:06

don't forget to check reset all settings. Ισως και το re register filters (βασικα αυτο θα το κανει ετσι και αλλιως επειδη ειναι install)

ps. και nps καλο ειναι να ρωτας και αλλες γνωμες ;)

#117 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 23 April 2008 - 01:15

Shit. Εκανα format, εβαλα CCCP, default ρυθμισεις, εβαλα να δω το επεισοδιο Haruhi (.mkv format, απο EnA), ακουω ηχο, δε βλεπω εικονα.

Πρεσβυτεροι στο θεμα, καμια ιδεα?:hmmm:

Update: δε βλεπω εικονα σε κανενα video.

Posted Image

#118 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 23 April 2008 - 01:56

tried restart?
if yes and prob goes on..
unistall & then install again~
if prob goes on contact me or post here
Posted Image

#119 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 23 April 2008 - 02:01

Το προβλημα λυθηκε. Εγκατεστησα τα παλια drivers της οθονης, γιατι η εκδοση της Microsoft δεν μπορουσε να ανταποκριθει σε κατι τοσο συνθετο οσο η αναπαραγωγη video!!!

Βασικα, ουτε επιλογες αναλυσης για wide οθονες δεν εβγαζε. Μα τι απαιτησεις ειχα κι εγω...

:blurah5:Yare yare...

Ευχαριστω για την ανταποκριση, Bushido...

Posted Image

#120 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 23 April 2008 - 14:42

Το insurgent σου λέει τι codecs έχεις στον υπολογιστή σου. Απεγκατέστησέ τα ΟΛΑ, βάλε το CCCP και θα παίζεις τα πάντα. Για να δεις τα επεισόδια χρησιμοποίησε τον Zoom Player ή τον Media Player Classic που συμπεριλαμβάνονται μέσα στο CCCP.

Posted Image

Posted Image

Δεν μπορω να χρησιμοπιοισωτο windows media player????:cry:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!