Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι Players και Codecs χρησιμοποιείτε ?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

#76 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 January 2008 - 15:54

εως τωρα με το cccp οτι κατεστραμενο αρχειο οτιδηποτε format και encoding σαπιο εχω βρει ο zoomαρας το ανοιγει. Αμα κανεις και καποιες αλλαγες στα keyboard / mouse keys ειναι για μενα και απο τους πιο φιλικους players. Φυσικα συνοδευται και απο τον MPC για οσους τον εχουν συνηθισει. Τα μονα που δε παιζει ειναι
  • Real Media formats (.rm .ra .rmvb .ram .rpm etc)
  • DivX formats (.divx .div .dvx)
Decoding divx κανει ofc δηλαδη .avi encoded με divx ^^ μη γινει καμια παρανοηση.

Δε νομιζω πως θα βρεις αρχειο που δε θα το ανοιγει το CCCP.

Ενα plus του ειναι οτι, οτι filter / codec βαλουν μεσα το εχουν τσεκαρει να μη κανει conflict με αλλα = δε παιζω καποια πραματα. Εγω ειχα καποτε k-lite codec pack, μετα ενα mega codec pack αλλα μονο με το cccp εχω βρει την ησυχια μου.

Ακριβως για να μην εχεις conflict με αλλα codec packs η stand alone filters/codecs οταν πας να το κανεις install θα τσεκαρει αν υπαρχουν αλλα στο pc και αμα βρει θα σου ζητησει να τα κανεις unistall.

#77 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 27 January 2008 - 18:44

CCCP of course, το πιο πλήρες χωρίς bugs και ευέλικτο Codec Pack!
MPC Home Cinema Edition για player, γιατί είναι πάρα πολύ ελαφρύ αφ'ενός , και αφ'εταίρου υποστηρίζει EVR Rendering που για τα 1920*1200 μου ήταν σωτήριο. Έπαψε κάθε μορφής tearing που μου παρουσιαζόταν νωρίτερα στα Full HD videos :D
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#78 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 28 January 2008 - 18:44

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια:thumbup:
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#79 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 February 2008 - 22:12

Πλεον τωρα K-Lite Mega Codec Pack και Windows Media Player 11!!!
Μεχρι στιγμης ολα πανε ρολοι!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#80 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 04 February 2008 - 22:33

ρε παιδια κ εγω κ-lite χρησημοποιω ομως εχω καποια προβληματα....π.χ. το neon genesis e. κ το ergo proxy μου τα επεζε με περιεργο ηχο...καποια εφε ηχου μ τα επαιζε κανονικα ομως οι φωνες ακουγονταν πολυ σιγανες...το εκανα uninstalll k install καποιες φορες κ τικαροντας σωστα τις επιλογες...ομως κ παλι δεν ειδα φως...
επισης δεν ριχνω το φτεξιμο στην καρτα ηχου διοτη εκανα παλι install το driver της...
δινω ως παραδειγμα τα δυο αυτα ανιμε γιατι το αρχειο ειναι μορφης mkv...πολλα mkv μ τα παιζει βεβαια αλλα ειναι μερικα π παρουσιαζουν τα problems π ειπα...

το nge δεν τολμαω να το δω με τετοιο ηχο...ελεος...δεν την ξαναπαταω οπως την πατησα με EP...αυτο βεβαια το ειδα ολο γτ η πωρωση ηταν τεραστιων διαστασεων οποτε δεν λογαριασα ηχους...τελοσπαντων

ας με φωτησει οποιος μπορει...
αααααααα επισης απο π μπορω να κατεβασω το wmp11...βασικα το κατεβασα αλλα ελεγε για κατι windows validation κ μαλαλιες...δε ξερω..παντως δεν γινοταν install...ας μ πειτε κ εσυς π το βρικατε....αν κ δεν το θελω για ανιμε...για ανιμε χρησημοποιω wmpclasic...

#81 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 04 February 2008 - 22:39

ας με φωτησει οποιος μπορει...
αααααααα επισης απο π μπορω να κατεβασω το wmp11...βασικα το κατεβασα αλλα ελεγε για κατι windows validation κ μαλαλιες...δε ξερω..παντως δεν γινοταν install...ας μ πειτε κ εσυς π το βρικατε....αν κ δεν το θελω για ανιμε...για ανιμε χρησημοποιω wmpclasic...

αν θές στείλε κανα πμ στον τοξά που το έχει και μου είχε εξηγήσει τί κάνεις για να μην σου ζητάει βαλιντατιον αλλα δεν θυμάμαι

Πάντος ε΄γω θα σου πότεινα καλύτερα το vlc. imho το καλύτερο player που τπάρχει αυτή την στιγμή παίζει σχεδόν τα πάντα

#82 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 February 2008 - 22:41

Και εμένα στο NGE οι φωνές ακούγοντας πολύ σιγανές.Δε πρέπει να φταίει το K-Lite μάλλον τα αρχεία του NGE έχουν το πρόβλημα.(μου έχει συμβεί και σε άλλα anime)Πάντως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δυναμώσεις τον ήχο και θα είσαι μια χαρά.

Posted Image

#83 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 04 February 2008 - 23:01

Και εμένα στο NGE οι φωνές ακούγοντας πολύ σιγανές.Δε πρέπει να φταίει το K-Lite μάλλον τα αρχεία του NGE έχουν το πρόβλημα.(μου έχει συμβεί και σε άλλα anime)Πάντως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δυναμώσεις τον ήχο και θα είσαι μια χαρά.

οκ αν ειναι ετσι θα συμβηβαστουμε τι να κανουμε...

#84 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 February 2008 - 23:14

Μήπως ο ήχος είναι 5.1 και επειδή τα ηχεία σου δεν μπορούν να το υποστηρίξουν, παίζουν τον ήχο σε πιο χαμηλή ένταση ?

E5VV38U.jpg

#85 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2008 - 21:00

Εγω χρησομοποιω το Ζoom Player και το winamp.Απο codec μεχρι στιγμης δεν εχει χρειαστει να κατεβασω κατι.

#86 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 March 2008 - 13:49

Μπορειτε να μου πειτε με τι θα μπορεσω να παιξω RM και RMVB??

#87 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 March 2008 - 19:05

αν ειχες διαβασει το πιο πανω ποστ μου θα το ειχες καταλαβει νομιζω. Real player formats aka .rm .ra .rmvb .ram .rpm παιζονται μονο με τον real player :)

η και με MPC αμα εχεις το directshow filter

#88 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 09 March 2008 - 20:08

CCCP σαν βασικό codec pack

real alternative για βλέπετε .rm .ra .rmvb .ram .rpm

quicktime alternative για .mov

coreAVC για τα ζόρικα .mkv (HD σε h264 {με την 6600είναι απαραίτητο})

και πάντα με τον media player classic

Αυτά χρησιμοποιούσα όσο είχα pc (δεν έχω αρκετό χρόνο για να βάλω links)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#89 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 March 2008 - 21:53

Ευχαριστω παιδια.

Ρε συ Loke το ειχα διαβασει αλλα δεν το ειχα καταλαβει (ναι ειμαι πολυ ασχετος σε αυτο το θεμα):sigh2:

#90 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 March 2008 - 02:43

no worries και σορρυ για τον τονο μου.