Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

15ο Pre-'Japan, Anime & Cosplay Party' Photoshooting - 25.06.11 - Θεσσαλονίκη

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#1 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 June 2011 - 01:30

Με την έλευση του 4Noise Summer Party ήρθε και πάλι η στιγμή για την ανακοίνωση του 15ου Cosplay Photoshooting το οποίο θα γίνει:

Μέρα: Σάββατο, 25.06.2011
Μέρος: Πάρκο της ΧΑΝΘ (Μεγάλο Σιντριβάνι)
Ώρα: 17:30

Ως σημείο συνάντησης ορίζεται το μεγάλο σιντριβάνι στο πάρκο της ΧΑΝΘ στην αναγραφόμενη ώρα -ακριβώς-. Η διάρκεια του θα είναι 1,5 ώρα. Έπειτα στις >19:00 ακριβώς< θα μεταβούμε όλοι στην Δάδα όπου θα γίνει και η εξωτερική φωτογράφιση στο χόρτο εκ μέρους των 4noise στις 19:20 περίπου. Όσοι κρίνουν επομένως ότι δεν μπορούν να είναι στην ώρα τους στο πάρκο της ΧΑΝΘ πριν την αναχώρηση μας από αυτό στις 19:00 είναι προτιμότερο να προσέλθουν απευθείας στην Δάδα για την φωτογράφηση στο χόρτο.

Αυτή την φορά λόγου θέματος του πάρτι θα υπάρχουν λογικά αρκετά άτομα ντυμένα από One Piece. Επίσης θα υπάρχει και ομαδικό Rurouni Kenshin για όποιον ενδιαφέρετε. Και αν δεν σας ενθουσιάζει κανένα από τα δύο προφανώς και μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο θελήσετε:)

Οπότε παιδιά βάλτε τα καλά σας (κουστούμια:lovulovu:) και βουρ όλοι για photoshooting στο πράσινο (και συνάμα:hihi2:) πριν το πάρτι:8):. Η συμμετοχή στο πάρτι με cosplays, είναι εγγυημένη, και κρίνοντας από τις προηγούμενες φορές, το ποσοστό συμμετοχής στο εξωτερικό photoshooting έχει πλέον αγγίξει υψηλό ποσοστό των υπαρχόντων cosplays:congrats:. Επομένως δεν θα χαθεί ευκαιρία για κανέναν να δείξει τον καλύτερο του εαυτό και εκτός του πάρτι με πλειάδα φωτογραφιών:hero:. Πλεόν αυτή την χρονική περίοδο και λόγου ώρας το ανύπαρκτο σκοτάδι δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα:gn2:! Οποιοιδήποτε φωτογράφοι είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι:joyful:.Και αυτή την φορά να περιμένετε επιπρόσθετα λήψη 3D φωτογραφιών και HD video από την μεριά μου:hiding_something:See you there:thatsit:!!!

Edited by Cassiel, 23 June 2011 - 12:41.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#2 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 06 June 2011 - 13:37

ναιιιι!!! οο ναιιι! τι καλά!!! :joyful: (δηλώνω και από εδώ τον γνωστό μου ενθουσιασμό...!!).. !! :kakaka: θα είμαστε εκεί!!! στην ώρα μας :ureshii:¨ δηλώνω χαρούμενη γιατί πλέον οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να έρχονται απο νωρίς.. και η συμμετοχή είναι μεγάλη σε αντίθεση με τα περσινά shooting που ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω :bahhh:
οπότε σας περιμένουμε όλους!! και ειδικά τους νέους.. επειδή ακούω ότι πολλοί ντρέπονται και δεν θέλουν να έρχονται χωρίς παρέα.. σας υπενθυμίζουμε πως είμαστε όλοι μια οτακου οικογένεια :canthelp: γ αυτό αφήστε τις ντροπές σας και ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα :thatsit:

υ.γ. όποιος θέλει να κάνει κοσπλει απο one piece αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το ποιες θέσεις έχουν καλυφθεί ή για ιδέες και τα σχετικά ! θα χαρώ πολύ να βοηθήσω! :ureshii:

με αγάπη η τρελή κοντή κοκκινομάλλα που θα τρέχει γύρω γύρω..

#3 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 June 2011 - 13:50

Μεσα στην τρέλα κλασσικά XD. Πέρα από αυτό έκανες ένα λάθος:P.Λίγο κόσμο είχε ελάχιστες φορές και αυτό πρόπερσι και όχι πέρυσι. Μόνο όταν το πάρτι ήταν μικρό και είχε λίγα cosplays.Kαι ποτέ δεν είχε λίγο από την στιγμή που μεταφέρθηκε στον Λευκό Πύργο:). Εσύ μάλλον θυμάσαι μόνο τότε με το YuGiOh στο ΧΑΝΘ που δεν είχε έρθει κανείς επειδή πήγαινε να βρέξει:).Στα άλλα πάντα είχε κόσμο και αν δεν θυμάσαι κοίτα ξανά τις ομαδικές που βγάζαμε στο τέλος:).

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#4 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 06 June 2011 - 13:55

βασικά πρόπερσι εννοούσα αλλά μετράω με ακαδημαϊκές χρονιές εγώ ! ;) τέλος πάντων όπως και να χει είναι σίγουρα καλύτερα απο τότε.. μια διαφορά..!

#5 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 06 June 2011 - 14:01

To ψήνω να έρθω αν και χωρίς cosplay :( Δεν έχω κάνει ποτέ και σίγουρα δεν προλαβένω τώρα. Τώρα που τέλειωσα τις πανελλήνιες έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο οπότε θα πεταχθώ ως τη Θεσσαλονίκη να γνωρίσω κανα άτομο

#6 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 June 2011 - 14:23

Φυσικά και είναι καλύτερα (το με διαφορά είναι σχετικό γιατί και στην ΧΑΝΘ 2 από αυτά είχαν μεγάλο αριθμο cosplayers.Δεν είχες έρθει εσύ σε αυτά, και θαμάσαι όσα ήρθες οπότε:Crying2: ), αλλά πάει πάντα ανάλογα με το πάρτι και πόσα cosplays έχει:). Την προηγούμενη είχε πολλά αλλά αυτή θα έχει λογικά.

Προλαβαίνεις Kρεμμυδοιππότης αν θέλεις. 18 ημέρες είναι:).Αλλά αν δεν θέλεις δεν χρειάζεται φυσικά:). Έλα για την παρέα:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#7 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 06 June 2011 - 15:09

Προλαβαίνεις Kρεμμυδοιππότης αν θέλεις. 18 ημέρες είναι:).Αλλά αν δεν θέλεις δεν χρειάζεται φυσικά:). Έλα για την παρέα:)

Bασικά δεν έχω κάνει ποτέ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω που να ψάξω κτλ Ετσι και αλλιώς στη Λάρισα έχεις περιορισμένες επιλογές. Απο χρόνου αν με το καλό είμαι θεσσαλονίκη θα κάτσω να ασχολειθώ

#8 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 June 2011 - 15:50

Bασικά δεν έχω κάνει ποτέ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω που να ψάξω κτλ Ετσι και αλλιώς στη Λάρισα έχεις περιορισμένες επιλογές. Απο χρόνου αν με το καλό είμαι θεσσαλονίκη θα κάτσω να ασχολειθώ

τι λαρισα τι θεσσαλονικη, ελαχιστοι αγοραζουν στολες, οι πιο πολοι τις φτιαχνουν, βρισκεις εναν απλο ηρωα και ενα μαγαζι με υφασματα και με λιγη δουλεια εισαι μια χαρα :canthelp::canthelp:

anyway αν ντραπεις ή δεν ξερεις σε ποιον να μιλησεις οταν ερθεις, ψαξε να βρεις ενα παιδι με μια μαυρη μεγαλη φωτογραφικη που βγαζει κοσπλεϊερ ή πειραζει την κοκκινομαλλα απο πανω :hihi2:

#9 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 06 June 2011 - 17:36

anyway αν ντραπεις ή δεν ξερεις σε ποιον να μιλησεις οταν ερθεις, ψαξε να βρεις ενα παιδι με μια μαυρη μεγαλη φωτογραφικη που βγαζει κοσπλεϊερ ή πειραζει την κοκκινομαλλα απο πανω :hihi2:

χαχαχα ετοιμάσου για πόουκς έτσι???! :kakaka:

απλά πες μας τι χρώμα μαλλιά έχεις και θα σε ενημερώσουμε πλήρως :hihi2:

#10 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 06 June 2011 - 18:16

απλά πες μας τι χρώμα μαλλιά έχεις και θα σε ενημερώσουμε πλήρως :hihi2:

δεν ειναι ολοι ψυχολογικα διαταραγμενοι οπως εσεις για να βαφουν τα μαλλια τους :canthelp: :hihi2: /jk of course, me loves red :x3: αν εχει νορμαλ χρωματα θα βρει και μονος του ευκολα :P

τωρα καταλαβα οτι αναφερεσε στο ομαδικο one piece

επισις μπορεις να μας καταλαβαεις ευκολα γιατι θα εχουμε ο καθενας ενα κομματι γυψο στο δαχτυλο απο τα πολα pokes :yawn2:

#11 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 08 June 2011 - 08:00

:o Δεν θέλω να το χάσω αυτό!

Posted Image

#12 Synestro史

Synestro史

Never Delay

• Members
  • 71 posts

Posted 12 June 2011 - 15:49

στον λευκό θα δεις μια μούμια εκεί πάνε
Posted ImageIm not sharing food :D

#13 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 12 June 2011 - 21:28

Θα ντυθεις Amumu?
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#14 Synestro史

Synestro史

Never Delay

• Members
  • 71 posts

Posted 16 June 2011 - 15:15

Ναι και θα πεταω γαζες στους περαστικους μη με βαζεις ιδεες
Posted ImageIm not sharing food :D

#15 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 16 June 2011 - 23:43

μπορεις να κλαις νερο απο το θερμαϊκο και να δηλητηριαζεις τους περαστικούς /failhumor XD