Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#16 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 November 2011 - 19:15

Είναι στα αγγλικά ή στα γαλλικά;

#17 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 10 November 2011 - 00:31

Είναι στα αγγλικά ή στα γαλλικά;

Στα Αγγλικά και είναι απίστευτη πραγματικά!Θυμίζει τα παλιά καλά Indiana Jones.Από της λίγες ταινίες που αξίζει να δει κανείς και σε 3d.

#18 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 November 2011 - 01:05

Στα Αγγλικά και είναι απίστευτη πραγματικά!Θυμίζει τα παλιά καλά Indiana Jones.Από της λίγες ταινίες που αξίζει να δει κανείς και σε 3d.

Indeed, και ειναι οντος πραγματικα απι8ανη η δουλεια που πεσε σ'αυτη τη ταινεια, καλυτερη αποτι περιμενα xD (προχτες την ειδα κειγω) :P epic animation :D
フカフカ

#19 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 November 2011 - 12:21

Πάω τη Κυριακή να το δω. Θα γράψω εντυπώσεις από βδομάδα.

Posted Image

#20 chihirototoro

chihirototoro

like a daydream or fever

• Members
  • 3 posts

Posted 10 November 2011 - 13:52

Eίδα σήμερα το trailer στο cinema. ;_; so pretty. Το animation είναι πραγματικά πανέμορφο. 'Εχει πέσει ΤΡΕΛΟ χρήμα σε αυτό το project. Αξίζει να πληρώσει κάποιος το 9ευρω και με το παραπάνω.

Ναι παραείναι ακριβό αλλά σκεφτομαι να πάω το τρέηλερ φαίνεται τέλειο!:joyful:

#21 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 November 2011 - 11:20

Το είδα χτες.

Απογειωτικό! Αυτό που μου άρεσε είναι ήταν ότι είναι και για φαν του Tintin και όχι. Είναι φίσκα στις αναφορές, αλλά αυτό δε βγάζει τη διασκέδαση καθόλου από τη ταινία. Το animation είναι πανέμορφό, οι διάλογοι έξυπνοι, η δράση καταιγιστική και ο ρυθμός γρήγορος. Να πάτε να δείτε όλοι, θα θέλετε να ξαναπάτε (εγώ πάντως θέλω!)

Και κάτι που δε περίμενα: το είδαμε με υπότιτλους, αλλά τελικά, και μεταγλωτισμένο να ήταν, δε θα με χάλαγε. Η μετάφραση ήταν ΤΕΛΕΙΑ. Όποιος την έκανε ήταν προφανώς φαν του Tintin των κόμικς και της σειράς. Ήξερε τις βρισιές του Haddock, ήξερε ονομασίες και ορολογίες... φτου να μη τον/την ματιάσω!

Βγάλτε εισητήρια για το επόμενο Σαβ/κο! Θα με ευχαριστείτε μετά!

Posted Image

#22 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 14 November 2011 - 11:54

Ναι όντως μια πραγματικά καταπληκτική ταινία.Ο καλύτερος χαρακτήρας πάντως ήταν ο Χάντοκ.Κάθε φορά που του κάνανε κοντινά ήταν σαν να ζωντάνευε.
Προσβλέπουμε και σε συνέχειες

#23 Dark Chris

Dark Chris

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 18 November 2011 - 23:04

Την είδα το προηγούμενο Σ/Κ. Δεν έχω διαβάσει Τεν Τεν για να ξέρω πόσο πιστή ήταν στις ιστορίες, αλλά την λάτρεψα. Συνδυάζει απίστευτα την δράση και το χιούμορ, χωρίς να χάνεται ο ρυθμός. Ελπίζω η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε να χρησιμοποιηθεί και από άλλες εταιρείες. Από τις καλύτερες BD μεταφορές. :8):

#24 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 18 November 2011 - 23:10

Δεν έχω διαβάσει Τεν Τεν για να ξέρω πόσο πιστή ήταν στις ιστορίες, αλλά την λάτρεψα.

do it

#25 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 18 November 2011 - 23:26

Την είδα πριν από λίγο έπαθα πλάκα.Εύχομαι σε συνέχεια!!

Posted Image

#26 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 273 posts

Posted 18 November 2011 - 23:30

Πήγα και το είδα τις προάλλες, και το βρήκα απίθανο! Και ως λάτρης των κόμικς με τον ΤενΤεν αλλά και ως λάτρης του κινηματογράφου γενικότερα, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Μου άρεσε πάρα πολύ που έκαναν τον ΤενΤέν πιο ανθρώπινο, πιο ελαττωματικό, και όχι το τέλειο υπερπαιδί που ήταν στα κόμικς. Ο Χάντοκ κλασσικά έδινε ρέστα, οι Pegg και Frost ήταν απίθανοι ως Ντυπόν και Ντιπόν, ενώ το καμέο-έκπληξη του Herge στην αρχή αρχή με έκανε να χαμογελάσω, ενώ με την Κασταφιόρε απλώς λύθηκα στα γέλια. Στην επόμενη ταινία είμαι πολύ περίεργος να δω και τον Τουρνεσόλ.

Το animation δεν το συζητών, σε κάτι κοντινά στα χέρια του Χάντοκ νόμιζες πως έβλεπες κανονική ταινία με κανονικούς ηθοποιούς. Φωτορεαλισμός στα καλύτερά του. Ώρες ώρες πηγαίνει στην Uncanny Valley, αλλά τουλάχιστον βρίσκεται στη σωστή πλευρά της και όχι πολύ βαθιά.

Ως μεταφορά η ιστορία σε γενικές γραμμές είναι η ίδια, αλλά με πολλές προσθήκες που κάνουν την ταινία πολύ επική και περιπετειώδη, και κάποιες λεπτομέρειες για τους παρατηρητικούς, όπως το τι γίνεται στην πόλη με τη λειψυδρία. Επίσης, για να μας συστήσει τον Χάντοκ, δανείζεται κάποια πράγματα από το "Ο κάβουρας με τις χρυσές δαγκάνες", από το οποίο αναγνώρησα και κάποιους από τους χαρακτήρες.

Εδώ να σημειώσω πως ενώ έχει πολλές επικές σκηνές, το 3D δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και κατά τη γνώμη μου δεν άξιζε το ακριβότερο εισιτήριο.

Περιμένω με αγωνία το επόμενο, με την ελπίδα να δω κάποτε με την ίδια ποιότητα παραγωγής στο σινεμά το "Βήματα στη Σελήνη".

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#27 Dark Chris

Dark Chris

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 18 November 2011 - 23:34

do it

Μην ανησυχείς, έχω αρχίσει ήδη και ρωτάω σε άλλα forum ποιο είναι το καλύτερο. Εσύ ποιο λες;

Υπόψη, βγαίνει και σκληρόδετη σειρά Τεν Τεν, παρόμοια με το Λούκυ Λουκ και Αστερίξ προ μηνών. :thatsit:

#28 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 posts

Posted 02 January 2012 - 22:12

Την είδα κι εγώ την ταινία. Με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Απίστευτο animation.

Έχουν προγραμματιστεί 2 συνέχειες τουλάχιστον... ;)

#29 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 10 January 2012 - 00:36

ξεκινησε να κατεβαινει. για να δουμε...
ειμαι πολύ περίεργος.

stasou%2520mygdala.jpg