Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Persona 4 The Animation
Posted 15 October 2011 - 09:22
Mόνο μη γίνει episodic μέχρι να πάρουν και τα υπόλοιπα παιδιά τα personas. To persona της τύπισσας με τα κοντά μαλλιά θα είναι καρατίστας;
Posted 15 October 2011 - 16:03
Αναμένουμε, χωρίς αγωνία, την συνέχεια...
Posted 15 October 2011 - 16:28
Ίσως φταίει ότι θεωρώ τον Yosuke τον πιο αντιπαθητικό της ομάδας, και γ'αυτό ευθύνεται εν πολλοίς και ο seiyuu του.
Το opening δε με χαλάει ιδιαίτερα σαν εικόνα, αλλά το τραγούδι δε νομίζω ότι είναι εξίσου καλό με το αρχικό OST... και από στίχους είναι βράστα. Προτιμώ το opening και το PV του παιχνιδιού γενικά.
Το ending πάλι μου άρεσε αρκετά για αρχή.
Posted 21 October 2011 - 18:38
Posted 21 October 2011 - 19:18
Posted 22 October 2011 - 00:16
O pyro jack ήταν ότι χρειαζόταν για να την μπανανοκέφαλη boss XDΜα γιατί Pyro Jack και όχι Jack Frost!?
Eξακολουθεί να είναι αδέξιο αλλά τουλάχιστον μένει πιστό στο rpg στα σημαντικά κομμάτια. Και ο λόγος που η μουσική αλλάζει τόσο απότομα είναι επειδή πασχίζει σφοδρά να φέρει τους φανς του game πιο κοντά στο άνιμε, so τώρα πλέον αντί να ενοχλούμαι γελάω (in a lame way) κάθε φορά που μπαίνει απότομα το ost

Εν το μεταξύ ο μπάτσος βοηθός του dojima είναι από τους καλούς
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 23 October 2011 - 19:32

Posted 28 October 2011 - 17:29
To επόμενο επεισόδιο φαίνεται βαρετό. Τον Kanji περιμένω να κάνει εμφάνιση μόνο.
Πέρασε και μία από τις χειρότερες στιγμές του παιχνίδιου με την Yukiko να ξεκαρδίζεται.
shutupitsanandearingcharactertrait.jpg
Posted 29 October 2011 - 03:56
Ως φαν του παιχνιδιού δεν έχεις ανυσηχίες για το πως θα τον πλασσάρουν; (όχι ότι στο game έγινε η απόλυτα τέλεια και πληρότατη απεικόνιση δλδ αλλά....)Τον Kanji περιμένω να κάνει εμφάνιση μόνο.
Όσο για το τέταρτο, πιστεύω πως το πρόβλημα της yukiko παρουσιαστηκε κάπως καλύτερα από αυτά των άλλων δυο (ελπίζω να μην φταίει το game γι' αυτό). Αλλά γιατί στον μπιπ έπρεπε να χώσουν το boss battle theme έτσι απότομα; Μια χαρά bg μουσικούλα είχε πριν μπει

Posted 29 October 2011 - 09:32
Δεν ξέρω πως θα τον παρουσιάσουν αλλά θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.Ως φαν του παιχνιδιού δεν έχεις ανυσηχίες για το πως θα τον πλασσάρουν; (όχι ότι στο game έγινε η απόλυτα τέλεια και πληρότατη απεικόνιση δλδ αλλά....)
Κάτσε, στο παιχνίδι τι είχε ο Kanji; Eμένα ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Τον είχα και στο party.
Posted 29 October 2011 - 17:01
Δεν ξέρω πως θα τον παρουσιάσουν αλλά θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.
Κάτσε, στο παιχνίδι τι είχε ο Kanji; Eμένα ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Τον είχα και στο party.
Posted 30 October 2011 - 13:40
Πολύ ωραίο και αυτό το επεισόδιο.
Spoiler:
Γιατί πραγματικά έχει weakness το συγκεκριμένο boss.
Spoiler: 4
Να μαζέψεις και τα υπόλοιπα 3 (ή 2 δεν θυμάμαι και να φτιάξεις Neko Shogun). Εκτός και αν ήθελες το Slime...
Πιστή μέχρι τώρα στο μέσον η σειρά, άλλωστε μιλάμε για την TV, αλλά και μένα με χαλάει λίγο
το ότι τα OST πετάγονται από το πουθενά. Όντας μέγας fan του παιχνιδιού, δεν θα μου το
συγχωρούσα αν το σταματούσα εδώ.
Also, I love that Chie
Posted 30 October 2011 - 16:56
ελπιζω τωρα που και οι 4 εχουν, να αλλαξει η πλοκη..